• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    TOMAS3333: no nad nejakou moznosti nahledu jsem premyslel, ale urcite ne jako mezikrok pri ukladani.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NYX: a urobit medzikrok po ulozeni, kde by to najprv ukazalo skratene zahlavie a chcelo to odo mna potvrdenie?
    alebo sa spolahnut na to ze su spravci rozumni a vedia si zahlavie upravit tak aby vsetkym vyhovovalo a nenutit im nejake nastavenie?
    NYX
    NYX --- ---
    TOMAS3333: nevim, jestli to vubec pujde. jestli uprava te nastenky zaroven neprecte klub.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NYX: TOMAS3333. prosim, len mi povedz, ci takuto moznost pripustas/urobis, alebo tento system uz menit nebudes.
    NYX
    NYX --- ---
    SEZI: kdyz mi to pripomenes
    SEZI
    SEZI --- ---
    NYXi, díky za vrácení možnosti schovat komplet záhlaví.

    Nechceš za měsíc/dva udělat statistiky, kolik lidí používá default "show few lines"? ;-)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    Nyx, prosim ta, ked si nastavim, ze chcem vidiet cele zahlavie, preco ho musim vidiet skratene ked som spravca? Zahlavia pouzivam a skryvat ich nechcem. Ked ma chces donutit aby som si to kontroloval, tak mi ho skrat len po zmene. Prosim prosim pekne prosim.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NYX: Pockej, ja to doted chapala tak, ze v nove verzi si proste nastavim, co chci mit schovane (napr. vsechno skryte) a to resi muj problem, ne?
    NYX
    NYX --- ---
    RENFRI: no vzhledem k predchozi diskuzi mam pocit, ze ti ani to nove prepinani nepomuze.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Navic je mi jasne, ze tohle je minorita, v naproste vetsine ostatnich klubu si proste spravce zjedna poradek, tady to nejde. Uz mi dve skupiny "matek" zdrhly nekam na eMimino nebo kam, ze je to tady na ne moc technicke a slozite a nerada bych, aby mi tam zdrhly i tyhle. Takze z me strany to ber jako povzdech mensiny a holt vydrzim nez to bude, no...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    NYX: Ale kdyz ma zahlavi nekolik (4+) casti (solo vlozena anketna, zvlast tabulka, atd... a casto se meni), tak stejne vidim kus od kazdeho, to je jedno, co je nahore. To bych to musela vkladat vsechno do jednoho "okna", ne? Zahlavi nechci videt ja a to vubec, pak mozna dalsi dva lidi a zbytek ho videt chce, kazdy podle sveho. Na home to opravdu v tomhle pripade presunout nejde, ukamenovaly by me.

    Navic tam potrebuji mit tabulku, kam kazda neco vpisuje, takze prava na upravu maji vsechny. Kdybych jim to prehazela, tak v tom udelaji takovy bordel, ze uz to nikdo neda dohromady, takhle jsou schopne si tam zvlast vlozit anketu a pak ji zase smazat po sobe a udrzovat si tu svou tabulku a me to neotravuje.

    Coz o to, ja proste vydrzim, az to bude hotove, pak si vsechno schovam, jen to mezidobi je hodne otravne, zvlast kdyz na to clovek musi koukat na mobilu, malem laptopu apod...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NYX: tady fakt myslím vládne šum, prostě někteří lidé to záhlaví vidět chtějí a vždycky, a když se to dá na home (kam Renfri stejně psala že se to nevejde), tak si budou stěžovat...
    NYX
    NYX --- ---
    RENFRI: dej klicove nahoru, idealne v nekolika sloupcich vedle sebe.

    ale pokud tam mas zahlavi jen proto, aby ho nikdo nevidel, muzes to rovnou hodit vsechno na home :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KONOPASLIK: Ono by mozna stacilo to nejdriv dodelat a pak teprv spustit, aby nedochazelo k takovemuto rozcarovani uzivatelu z nedotazene zmeny ;-)
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Hele lidi, fakt jste všichni slepí, nebo nečtete? Nyx tady už párkrát psal, že pracuje na tom, aby to šlo přepínat mezi třemi stavy - celé záhlaví/částečné záhlaví/žádné záhlaví. Prostě počkejte, až to dodělá, ne?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    QUANTI: No presne, ja mam klub, kam chodi prevazne technicti analfabeti (zenske s malymi detmi, nechci se nikoho dotknout) a musi mit vsechno v zahlavi, takze milion blbosti typu navod na html tagy, tabulku, co je u koho noveho, bannery s "metriky", jak je kdo dlouho tehotny, nejednu anketu.. pro me koncentrovane zlo, ale proste nutna dan, kterou ja akceptuji. (na nastenku to presunout proste nemuzu, ta uz je taky dost plna, procistit ale neni co, holt kazdy ma jine potreby)
    Takze jsem mela zahlavi vzdy schovane, pri zmene se ukazalo, fajn a uz bylo zase skryte. Kdezto ted tam vidim x utrzku od vseho, coz je peklo na koleckach a popravde jsem nepochopila, co proti tomu muzu udelat, krom zmeny skinu, coz nechci.
    Takze jsem asi taky technicky analfabet a za trest budu trpet utrzkovitym zahlavim :-((
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    nebo ono úplně stačí to, když je v záhlaví zodpovězená anketa, žejo :/ taky člověk nemá zájem ji vidět pořád dokolečka, to není ani na nyxí hp.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Hmm, tak po nejakem case uz me to taky zacina srat, jak jsem si zvyk na skryty zahlavi ...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: *kruciální :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Na nezatržené, včera ještě když tam bylo napsáno "jinak jen při změně"; mám to dnes zopakovat?

    QUANTI: Přesně. Oříznutý obří obrázek je pořád obrázek, ať doma na slabším připojení nebo nebo na bílém skinu do práce :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NYX: promiň, ale spolíhat na příčetnost správců... :( já se, jen pro formu, přidávám k těm, kterým se to nelíbí; zobrazení při změně mi přišlo dostatečné. Jen tak zfleku mě ještě napadá rozlišit záhlaví zobrazené pro nové návštěvníky/při změně, a nějaké superzáhlaví, které by bylo viditelné pořád, ale nemělo víc než pět řádků a mohl by tam být třeba ten odkaz na pravidla, pokud jsou pro ten klub tak kruciílní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam