• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    JACOB
    JACOB --- ---
    NYX: takový, který by znemožnil serveru členství ve výměnném systému Billboard.cz

    Uživatel se zavazuje, že do systému nepřihlásí servery, jejichž stránky obsahují pornografii, erotiku, ilegální data (warez, cracky, patche apod.), autorsky chráněná díla (pirátské mp3, fota, videoklipy, texty apod.), různé návody k protizákonné činnosti (hacking, výroba drog, výbušnin apod.), vulgární, či hanlivý obsah, nebo nabádání k porušování etiky, lidských práv, či platných mezinárodních dohod.

    :-)) Takze minimalne 1/3 nyxu je vedome ilegalni :) Brilliant
    Neziskavas z premiovek dost penez na to, aby ses nemusel stavet do takoveto pozice vuci billboard.cz ?
    NYX
    NYX --- ---
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    NYX: A nedají se zobrazit, pokud je uživatel přihlášený. :)
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: jsou nalinkovana z registracniho formulare
    TENCOKACISTROMY
    TENCOKACISTROMY --- ---
    NYX: K tomu drag & drop jen doplnim, ze na gmailu ho pouzivam docela intenzivne. Je to ale nejspis zpusobeny tim, ze netrefit se drop-em da fakt hodne prace. Nevzpominam si, ze bych kdy pouzil nekde jinde (mozna to tam jen nemaj).
    HASH
    HASH --- ---
    nemuzu najit pravidla nyxu - vite nekdo, kde jsou schovana a jak se na ne normalne dostanu?
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: a novy upload uz i v trzisti. s drobnou zmenou oproti predchozimu stavu, ze je mozne uploadovat fotky uz pred ulozenim inzeratu (uploadnou se jako neasociovane k jakemukoliv inzeratu a prilozi se k prvnimu, ktery clovek odesle, tj. pokud clovek zacne psat inzerat, nahraje fotky, pak odejde a po par dnech chce delat jiny inzerat, ty fotky tam uz jsou nahrane, ale to je asi jediny potencialni problem, ktery me napada).

    na vsech mistech je mozne uploadovat vic souboru najednou.

    a teoreticky neni problem k tomu dodelat drag & drop, ale nemam tuseni, nakolik to ma smysl, nikdy jsem to na webu nepouzil, tak nevim, jestli jsem vyjimka nebo je to proste zbytecne :)
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: tak ten novy upload je uz i v galerii. snad i s client-side resizovanim v modernich prohlizecich. trziste predelam v dohledne dobe.
    NYX
    NYX --- ---
    jinak jsem prave upgradnul jquery a jquery-ui a mam pocit, ze tentokrat to rozbije nejake veci vsude mozne, minimalne par veci jsem si uz vsimnul a opravil je. takze pokud najednou prestalo fungovat neco tykajici se JS co doted behalo ok, bude to timhle a hlasit prosim :)
    napriklad autocomplete v tom hledacim policku nahore je zjevne lehce rozbity.

    s tim souvisi druha vec, komplet prekopany upload souboru - zatim jen v osobni / soubory, postupne prijde na vsechna mista, kde je ted ten swfupload (inzeraty, galerie apod). tak prosim otestujte ve vsem moznem. diky

    KOMPAS: kudlanka, ja to prekopam.
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    KOMPAS: Pozoruju, že se to děje pokaždé, když píšu.
    NYX
    NYX --- ---
    ok, zkusil jsem to tam pridat
    EVIE
    EVIE --- ---
    VANEK: jo, mám ten samy problém od včera, dneska znovu, co je to za blbost? vyskakuje to pořád dokola

    Goodgame Empire nová budovací strategická online hra od Goodgame Studios.
    http://lp.empire.goodgamestudios.com/?country=cz&lp=dr4wn&pid=252&camp=1&gid=12&cid=0&tid=18515102
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: mi posli kam to odkazuje a ja to zkusim pridat do blokovanych reklam
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ta posraná flashová reklama na Goodgame Empire bez mého zásahu, jen při zobrazení v klubu, kde píšu příspěvek, otevírá jeden tab za druhým. (FF17, WinXP)
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: to se tam vklada rucne, tj. to muze byt libovolne dlouhe. jak je mozne zadat stejnou sirku dalsich sloupcu a nedefinovat to na nejakou konkretni, to po pravde netusim. tech sloupcu tam muze byt treba deset, proto je jim dano vic prostoru nez otazkam.

    pocitat si delku vsech kolonek ve sloupcich i radcich je asi jedina moznost, jak to udelat nejak soudneji.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Mno, na tom se neshodneme. První krok by byl nedělat to 20/40/40, ale 60/20/20. (To jsem muž / žena se tam vkládá ručně, nebo je na to něco automatizovaného?) V některých prohlížečích snad může pomoct vynechat šířku u prvního sloupce a jenom zadat, že další mají být široké stejně. Případně nějaká heuristika na délku textového obsahu jednotlivých polí,
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: kdyz mi reknes, jak to nastavit tak, aby vsechny odpovedi byly stejne siroke a zaroven zbylo co nejvic misto na otazky, klidne to tak nastavim, ale kdyz je kazdy sloupec pro odpovedi jinak siroky, vypada to jeste hur.
    KOMPAS: ale deje se to jen obcas, ne? nebo vzdy?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Když odpovídám v chatovém okně, moje odpověď se nezobrazí, dokud neprovedu refresh stránky. V poště jako odeslaná normálně je. Opera 12.11, Linux.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Proboha živého, fakt by nešlo z tabulek anket vyndat ty nesmyslné tvrdé šířky, nebo je aspoň vyplňovat nějak příčetněji?
    [ GAF @ SCI-FI, Fantasy, Horror - You can never have too many knives... ]
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TUILE: nečtu, mám FF 17.0.1, občas na nyx vlezu přes nyxdroid ;)
    LODBROG: dělá mi to v nihu, ústavu, fotbalu, co vás vzrušuje, co vás sere atd, dá se říct, že ve 2/3 sledovanejch diskuzí ;)

    a dneska opět, před 4 dny jsem si v klidu prohlížel diskuzi "HARDWARE ( Královská odnož IT )" a před chvílí jsem ji musel dát znovu sledovat, protože se sama od sebe "odsledovala". Že by mi na nyx lezl někdo cizí si nemyslím, heslo nemám nikde uložený a je to docela dlouhej řetězec píčovin ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG: no ale tam jsi měl nějakou dobu ban za plkání...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam