• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    AETHER
    AETHER --- ---
    QUIP: já když si vzpomenu, tak si ke dni přepisu svého skinu uložím forest, diff se pak udělá snadno (akorát si většinou nevzpomenu:)

    CLAVEN: hele ale ono to CSSko není zas tak strašně těžké...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    aha... ja az tedko pochopil to, co znamena cela ta newska na gate.. ze na sirsich monitorech se to sklada vedle sebe a u mensiho rozliseni pod sebe..
    NYX: az tedko jsem se totiz prihlasil na sirokouhlim displayi, tak vidim, ja se to projevuje.. tzn pocitam ze az se vratim ke svymu monitoru domu, tak to zase bude v podobe, ktera se mi dost libi..
    tohle skladani vedle sebe mi prijde dost hrozny. sice ve chvili kdy ma zahlavi par radku a zadny velky formatovani, je bez obrazku, vejde se s velikosti formulare, tak je to fajn... nicmene jakmile to zahlavi je siroky (a tvoreny s umyslem, ze to bude siroky, tak se ten prostor schvalne vyuzije), tak je ta deformace fakt silena.. a rika si to o prepsani vetsiny zahlavi v klubech... coz jestli byl zamer, tak gratulace..

    primlouvam se za format, kterej se projevuje u monitoru s nizsim rozlisenim - tedy uzke okno, kde se to sklada pod sebe...

    ani moznost volby pro uzivatele, ktery format kdo chce, by neresil vzasade to zahlavi - kdyz si ho vytvorim pro zobrazeni/nastaveni na uzkem monitoru, prohilzeni na sirokem bude furt spatne..

    jestli se to tady tyden resi, tak se omlouvam, procitam to tu jen velmi zbezne, vsiml jsem si teto vyriability az tedko a prislo mi to natolik sileny, ze jsem se vyjadril..
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    MCKIDNEY: dik. vecer se na to zkusim kouknout, ale spis nesouhlasim s tou filozofii za tou zmenou.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MURHAAYA: Mám svůj skin a funguje mě to tak jak je popsáno na obou monitorech.

    Obsah nástěnek je věc klubu, zatím to jde dobře. Celá funkce se dá jednoduše vypnout použitím vlastního skinu. Kluci v [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] ti rádi pomůžou
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    NYX: no to je opravdu idealni stav, ale jak se mu realita blizi?

    jak uz jsem psal driv, pro usetreni 150 px pri sbalene nastence se pak nastenka pri rozbaleni protahne (a zdeformuje) na 2x tolik co byla predtim. Jeden krok vpred a dva vzad...
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: nejsem si jisty, jestli uplne rozumim co myslis tim predchozim stavem. je to primarne stavene na orez zahlavi, tj. pokud mas vsude zobrazene rozbalene, vznikne tam ta dira. idealne to ma vypadat takhle [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    HAWLIS: Filtruj; už se to tu řeší přes týden, a prý je to mnohem lepší, jen to nedokážeme docenit. (Nicméně dá se to zlikvidovat nastavením upraveného skinu, detaily támhle a na tamní nástěnce: [ nyx :: skiny - upravte si design nyxu ] )
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    nektery deformovany nastenky sou fakt desny a neprehledny..
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    ta uprava - vlevo textove okno a v pravo zahlavi... je to na furt nebo jen test? to co bylo predtim si mi nakonec zacalo dost libit, tohle mi prijde zase naopak sileny. kdyz je zahlavi obsahle, tak se tim dost zmeni a hlavne je pak prostor mezi textovym oknem a prispevky nevyuzity...
    rad bych se zastal toho formatu co predchazel tyhle posledni uprave.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    CLAVEN: no, neprijde mi realne, ze by NYX mohl spravovat vetsi mnozstvi skinu (mam pocit, ze to tu kdysi bylo a skoncilo to u tech dvou, co jsou systemove ted). ale hlavne jako zasadni vyhodu skinu vidim to, ze ma kazdy jineho autora, tudiz trochu jiny pristup, jine citeni, reseni... jako pokud je 10 nejpouzivanejsich skinu jen desetkrat prebarveny forest, tak by to asi slo. ale ja tedy pouzivam jiny skin prave pro to, ze to neni prebarveny forest, ale ze prinasi jine reseni menu atd.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    samozrejme mi je jasné, že to ide proti základnému design konceptu momentálneho vývoja Nyxu, pretože by to bolo actually useful :P
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    THESTOUPA: alternatívou by bolo, keby si NYX proste jedno popoludnie sadol a upravil povedzme 10 najpoužívanejších skinov tak, aby boli systémové a hotovo.

    má to samé výhody: NYX ukojí svoju potrebu v niečom sa hrabať a užívatelia nebudú odkázaní na forest skin z roku 450 BC.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kdyz se resi skiny tak v dark skinu (default dark) mam v zahlavi diskuze (to nad okynkem, kam tohle pisu) ohranicene zelenejma barvama, ktery vypadaj jak kdyz vypadly z forestu.
    QUIP
    QUIP --- ---
    KRALIK: plati pouze v pripade, ze novy skin pouziva stejne rozlozeni (o priblizne stejnych rozmerech) jako puvodni forest

    Osobne postradam v klubu [ nyx :: skiny - upravte si design nyxu ] lidsky sepsany change log pro provadene zmeny a pripadne odkazy na diffy.

    Moc me nebavi si pokazde zmene hrat na detektiva a hledat, co - kde - jak... a to nemluvim o tom, ze o nekterych zmenach se NYX ani nezminuje "protoze to byla jen drobna oprava", ale oprava ve Forestu, kterou ja jsem mel u sebe opravenou uz predtim, mi zase rozbila Orbit atp.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ledvinka: tak tady 2200067110/2010 se ukaz
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    ja myslim, ze uz to bylo receno nescetnekrat – importujte do custom skinu default forest a prebijte jen to, co je treba/libo a je po problemech. veskera nova funkciontalita bude funkcni a je jen otazka casu, kdy bude preskinovana. ale nebude se nic rozbijet, coz je hlavni.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TOM_HOST: Co je to doplácení? poslat link do klubu o dělaní skinů, kde ti ho pravděpodobně opraví do jednoho dne a ty změníš text v jednom formuláři?

    Pokud je to nespravedlivé a chudáci potřebují podporu solidaritu ostatních občanů, tak založ kasičku, přispěju ti 20,- ;)
    NYX
    NYX --- ---
    TOM_HOST: no ono se to da udelat tak, ze forest nalinkuju vsem a skin pak bude jen prekryvat co uzna za vhodne. ale tim prakticky vyradim vsechny skiny, ktere jsou momentalne psane zcela nezavisle na forestu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    stoupa: nikomu nenadavam to zas prr ... a ten tvuj pocit popisuju - ano vetsina skineru na to jebe ... dulezite je si rict proc ... ja jen proste nejsem spokojen s tim co se tu posledni dobou furt meni ... me to otravuje aniz bych to chtel nebo tomu moh nejak zabranit ... a kdyz uz tady ty "vylepseni" musi byt tak by se mohlo postarat o to aby bezny uzivatel co ma jiny skin nez forest na to nedoplacel ... asi chci hodne

    kaplik: no nebo mit nekoho kdo ty skiny bude schvalovat ze jsou dle toho vzoru co pise nyx kdyz je s tim furt takove srani ... ale komu by se chtelo ze
    KAPLIK
    KAPLIK --- ---
    jestli by nebylo nejlepsi moznost vlastnich skinu proste zrusit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam