• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: no ale on nevi co vlastne hleda, to je pak problem :)

    kazdopadne to strankovani pres cislo strany je strasne neefektivni, tj. to nepujde. to uz spis moznost skocit na nejake konkretni datum/cas a pokracovat odtud dal.
    NYX
    NYX --- ---
    SIRIEN: nenacita se ti ten entypo font, z nejakeho duvodu se to nekterym lidem s operou deje. avatar stale mas, nevim proc ho ty nevidis.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    BOD: a jaky mas telefon? Na nyxdroidu se da pomerne dobre vyhledavat v diskuzich..
    BOD
    BOD --- ---
    OCTYLKA NYX: mam (pravděpodobně) stejny problem v diskuzich, vim ze se chci dostat zhruba dvanact stran zpět, ale musím to po jedné proklikat, mít dole pár čísel by bylo fajn (jako má/měl třeba google.com), na pc s rychlim netem projet těch 12 stran zabere minutu, možna ani to ne, ale asi nemusim vysvětlovat jak to vypada na telefonu, kor když dohledavam nějakou informaci o ktere nevim nic co bych mohl vypsat do hledani
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    NYX: nj, nevadí, nějak to rozdejchám
    screenshot (není tam vidět, ale u mého postu je vidět odpadkáč na delete postu korektně - stejně jako kulička u "rozšíření" na dolní liště, nicméně vedle chyb a reklamy je tatáž "uvozovka")
    plus mi teda ještě zmizel můj avatárek vydlabané dýně co zvrací lentilky, ale asi jen přestal splňovat nějaké nové parametry velikostí nebo tak něco, někdy si ho pak zase nahraju znovu.
    HARALD
    HARALD --- ---
    OSTROVAN: Žádost byla někým ze správců zamítnuta.
    OSTROVAN
    OSTROVAN --- ---
    sorry, tady asi neni zadnej klub na dotazy...
    protoze mam takovej fakt blbej dotaz: jakto, ze v klubu [ nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade ] u nekterejch zadosti nemam vubec moznost hlasovat pro/proti i kdyz je to cerstve podana nova zadost?
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NYX: no nevim v obleceni toho obcas za den dva byva nekdy i padesat prispevku...do kazdeho prispevku jedna vec a ono se to docela nahromadi...takze kdyz te neco zaujalo, ale nedal sis to sledovat a pak po treba dvou trech dnech si chtel overit jestli se to treba neprodalo (typicky nevis jestli jo nebo ne a pak po dvou trech dnech najednou zjistis ze ano...) tak nez se tim vsim prokousas...
    nehlede ten kdo nema premiovku tak mu treba vadi mit i jen v historii nepotrebny kluby, ktery nemuzes odsunout do doby kameny...takze to jede vsechno pres trziste..
    NYX
    NYX --- ---
    OCTYLKA: nevim co si mam predstavit pod "proklikat znovunačítáním stránky"

    pokud chces listovat celym trzistem, mozna bude pohodlnejsi pouzit nejaky z klubu, kam se to loguje https://www.nyx.cz/index.php?l=topics;l2=1;id_cat=100

    kdyz hledas neco konkretniho, nebyva toho tolik, ne?
    OCTYLKA
    OCTYLKA --- ---
    ahoj. postrádám listování stránkama na tržišti (1-2-3-4-.....), když se mi stránka zavře, tak musím začít od první a po jedné se dostat tam, kde jsem byla.
    ještě mám jeden dotaz. stává se mi při projíždění tržiště, že ve zvolené podskupině, když otevřu konkrétní inzerát, tak se následně musím zpět proklikat znovunačítáním stránky. kde dělám chybu?
    NYX
    NYX --- ---
    KYRBI: nestaci ta moznost zobrazovat jen kluby s neprectenyma? pak si muzes otvirat kategorie selektivne.
    KYRBI
    KYRBI --- ---
    Bylo by fajn možnost rolovat sledované diskuze, například mám kategorii Hry a v ní 10 diskuzí, stačilo by kliknout na jméno hry nebo nějakou šipku a kategorie by se zavřela, a naopak, pokud by byla zavřená, tak by se otevřela.
    NYX
    NYX --- ---
    _OZZY_: v principu ano, jen trochu potunene nektere hodnoty.
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: presne jak rika thestoupa. ja lidem chci pridelit nejakou defaultni ikonu, ale jeste jsem se k tomu nedostal.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    THESTOUPA: to jsem myslel..:)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TOMMY69: defaultni ikona snad nikdy nebyla, ne? mam pocit, ze treba ve forestu bylo jen logo nyxu nastaveny jako pozadi pod ikonou, takze pokud ji nekdo nemel, tak bylo videt...
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    TOMMY69: aha..tak jinak.. ona uz neni defaultni ikona, kdyz nekdo nema vlastniho avatara?
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    jak vznikne situace, ze nekdo nema vubec ikonu? ted jsem nahodou v nejaky diskuzi narazil na id TOBY, kde se nacitani ikony chovalo divne, tak jsem si ji chtel zobrazit..a not found..
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    Btw: pekna vizualizace nyxu na gate... Ty hrany mezi uzly jsou vizualizace related boards?
    NYX
    NYX --- ---
    GURBON: napsal jsem do billboardu, at ji stahnou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam