• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    NYX: Tak firebug je na mne vyšší dívčí, v tom se vůbec neorientuju a nenašel jsem tam, kde by se dalo zjistit, co to načítá. Zapnul jsem adblock a ten to řeší, z toho plyne, že problém bude fakt na straně googleads. Pro mne tedy vyřešeno. Pokud bys to chtěl nějak podrobněji zkoumat a mám být nápomocen, tak prosím o polopatickou navigaci co mám dělat. :)
    NYX
    NYX --- ---
    KONOPASLIK: nic podobneho ve FF nepozoruji ani kdyz zapnu reklamy. hledal bych problem jinde, zkus treba firebug a prozkoumat co presne se to snazi nacist apod. ja poslednich par dnu urcite nemenil nic, co by to mohlo zpusobit.
    KONOPASLIK
    KONOPASLIK --- ---
    Ahoj, posledních pár dnů mi nefunguje tlačítko zpět, ani sw v prohlížeči, ani hw na klávesnici a na myši. jsem ve sledovaných, kliknu na diskusi, přečtu, zmáčknu zpět, abych se dostal zpátky do sledovaných, ale namísto toho zůstanu v diskuzi a stránka se pokouší načíst data z googleads.g.doubleclick.net. Při té příležitosti se pokaždé promění reklamní banner nad záhlavím. Dělá to posledních pár dnů, předtím to fungovalo ok. Je možno to řešit na straně nyxu, nebo je to problém googleads? Případně řeší to adblock? (Nevyhovuje mi, tak ho nepoužívám, ale tohle by mne asi donutilo, pokud není jiné cesty).

    FF 23.0, Win7 64bit
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANARCHY: Hm, tak nelze, jen naše nářky automaticky končí v koši :/
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANARCHY: Dík, napíšu mu
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KEJML: Nyx to muze na zadost zakazat, pokud to chapu dobre...
    KEJML
    KEJML --- ---
    ANARCHY: To si lze nehcat zakázat? Jak prosím?
    SWT
    SWT --- ---
    FATBOZZ: Funguje to tak, že si nastavíš, aby to ukazovalo jen nepřečtené. A pak, když chceš všechny, tak klikneš buď na název skupiny (já klikám na "nezařazené diskuze") nebo na nastavení, v obou případech se ti ukážou všechny diskuse, který máš ve sledovanejch, respektive v daný skupině. Nevím, proč bys měl scrollovat a klikat na volbu a potvrzovat. Link "nezařazené diskuze" a/nebo "nastavení" funguje jako přepínač "pouze nepřečtené/všechny", pokud máš standardně nastavené "neukazovat bez nových".
    MICKK
    MICKK --- ---
    Btw zkoušel někdo nyx dotykově na metro verzi IE10? Nevidím tam tlačítka na hodnocení a nejde klikat na ikonku pro vyvolání menu.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX: O této možnosti vim. Ale přeci jen dat cudlik vedle nastavení by bylo rychlejší než se do nastavení podívat scrollnout všechny diskuze najít správnou volbu, potvrdit, kliknout zase na sledované abych viděl kýžený výsledek.
    SWT
    SWT --- ---
    NYX: FATBOZZ: A nebo, jak jsem byl poučen, když jsem položil stejný dotaz, kliknutí na skupinu sledovaných taky všechno z té skupiny.
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: zalozka nastaveni ukaze vsechno
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    slo by udelat rychly prepinani ve sledovanych vsechno/jen neprectene
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VECTOR:
    hej čáro :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: pusobi to na me podobne rusive, jako kdyby byly v ID povoleny mala a velka pismena. A jak ma clovek takove ID oslovit? (pokud teda nepouziju "reply")
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: proc ti to vadi?
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    je spravny, aby existovaly takovyhle ID? bez jedinyho pismenka? https://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=________
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    TARMAQ: a co kdyz nahodne kliknes v mailu na odkaz ? Radsi bych tam dal Captchu po otevreni odkazu !
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    ta ochrana mi prijde slaba - co kdyz nechtene kliknu na ten varovny napis a to viditelne minus opravdu odeslu?! mel by se zasilat konfirmacni e-mail!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To by se lidi posrali :))
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Osobne me vic stve ten pruh ze uzivatel si nepreje minusy. Dalo by se nejak zbavit toho a preskocit rovnou k minusu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam