• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: mne to opatreni treba dost vyhovuje.

    Nejak nerozumim tvemu popisu, ale neresil by tvuj problem proste nejakej spolecnej prefix?
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    Jméno klubu je možné změnit pouze jednou a to tak, že nové jméno je součástí starého jména, tj. je možné pouze stávající jméno oříznout z jedné nebo druhé strany. Podnázev je možné měnit zcela volně.

    Bože, jak já tohle nesnášim! Naše nová kronika se musí jmenovat podle té staré a hráči si musí pro postavy zakládat milion nových klubů jen proto, aby se z jejich jména dostaly stará jména a kluby se nejmenovaly třeba "Ferdinand Štokrle -- Julie Nováková"... :(

    A přitom všem mi nějak úplně uniká, co tak úžasného tohle přineslo. Nechce se mi věřit, že to bylo jen totalitní represivní opatření proti pitomcům, kteří chaoticky přejmenovávaly kluby. Ostatně u těch klubů, kde jsem si toho všiml, to vzhledem k náplni vůbec nevadilo.

    Nepochybně tu už toto téma bylo diskutováno. Je to však klub, kde snad smí zaznít i zklamaný hlas uživatele, že to stále vadí a stále je to vnímáno jako stejná pitomost jako na začátku... Děkuji za pozornost...
    NYX
    NYX --- ---
    DNF: na nastenku / do zahlavi muzes nacitat html z jineho url, vic podrobnosti v [ nyx :: uzivatelske aplikace ] (zahlavi, nastenka) - projde html co jde normalne napsat na nyx + nejake formularove prvky (ktere se z-ajax-ovati) - ve filmovem kvizu v zahlavi mas asi nejlepsi ukazku co se s tim da udelat

    prispevky kazdopadne doporucuji tahat pres api [ nyx :: API ] - tam tolik nehrozi, ze by se neco nahle zmenilo :)
    DNF
    DNF --- ---
    TARMAQ: hele, jak se pisou ti roboti? javascript? To mi nejak sezere? Chci neco zkusit pro nas klub, prakticky parsovani prispevku a hledani klicovych slov, a pak souhrn na nastenku. Jeden regex a cyklus na vysledky, nic vic :) To samy co by asi mohl delat filmovy kviz ... nejsem uplnej noob, ale jak to dostat do diskuse, na to bych potreboval trochu nakopnout :) Klidne posta, nebo me nasmerujte do spravneho klubu, tady to asi nema co delat .. sry :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    ale ja nic nemam proti standardum, sam se je pri praci snazim dodrzovat... zrovna validaci e-mailu mame dle RFC2822. Preci jen ale nyx je plnej ruznejch botu, ktery jsou tak nejak usity horkou jehlou, ale funguji a naznacit nejakou takovouhle zmenu dopredu by nemusel byt snad problem.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TARMAQ: tak od toho ty standardy mame, aby to mohli vsichni napsat jednou, spravne a vsichni stejne, a pak se nic nerozbijelo. Kdyz diana (a jini) nedodrzuje standard, tak si za to muze opravdu sama .)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    PISKVOR: ja ale nerikam ze to je blbe, jen mi prijde dost nerozvazne bez nejakeho predchoziho varovani nasadit zmenu tohoto razu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TARMAQ: No, upřímně řečeno, cítím k programátorskému přístupu "každý URL kromě relativních začíná http(s?)://" asi tak podobné sympatie jako k "e-mail je [a-z0-9]+@[a-z0-9]+.[a-z]{2,4} - co se do toho nevejde, není e-mail, zahodit" - spoléhá to na pravidla striktnější než standard, a v 80% případů to funguje. Jasně, 80/20, nic proti - ale když se to rozbije, tough beans. URL je medle v pořádku, špatně napsanej je ten robot (jen to doteď nebylo vidět).

    (disclaimer: nepíšu nyx, aniž konspiruju s NYXem)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    PISKVOR: zda se, ze je diky tomu rozbity robot ve filmovem kvizu, predpokladam ze tim mohou byt ovlivneni i dalsi roboti, kteri nejakym zpusobem parsuji prispevky a vytahuji z nich url obrazku..
    NYX
    NYX --- ---
    // akorat ja misto toho vidim obdelnicky
    NYX
    NYX --- ---
    MATHEZ: chrome takhle blbne, obzvlast pokud clovek necha otevreny tab nekde stranou a dostane se k nemu az casem. nejen na nyxu, deje se mi to ted na pulce webu.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    rozsypanej caj misto ikonek v wa.flags, stalo se to jenom jednou a po najeti na ikonu se to zmenilo do spravne podoby, je to spis pro pobaveni :)

    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: jj
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Já bych tam klidně nechal třeba [S] a [I] (plus ideálně na title popis, ale to bys musel předělat systém přepínání jazyků, pokud se nepletu ;) )
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: a vymyslel jsi uz? :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Hurá, po mě jsi chtěl, abych to vymejšlel já :)
    [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    NYX: díky
    NYX
    NYX --- ---
    CHOBOT: zapni si obrazky na tlacitkach v https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2;section=adventure

    poznamenam si a dam tam nejake rozumne textove ekvivalenty
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Nějak se mi pokazilo tržiště po naskočení prémiovky. Co s tim?
    http://oi60.tinypic.com/r20nm1.jpg
    NYX
    NYX --- ---
    LUCYA: klidne prud :) opravim az budu priste nahravat.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    vím, že je to grammarnazi, ale před chvílí jsme si otevřela nyx na telefonu a udeřilo mě to do očí: Cílem Nyxu je poskytovat Vám prostor, kde si můžete vzájemně poradit, pomoci ale samozřejmě se i pobavit. Daří se nám to již přes 13 let. Chybí čárka před ale, takto na titulní straně to vypadá fakt blbě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam