• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: sigh. tak jeste jednou: napises adminovi.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: Jestliže pevná část názvu musí být substring, možná dokonce left nebo rightstring původního názvu o délce min. 5 znaků, jak tam dostanu něco, co v původním názvu nebylo? Ha?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: aha, ok. Ano, to by bylo resenim. Ale nasledny ucesani aby ty kombinovany nazvy byly trochu k svetu by stale vyzadovalo moje usili.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: název v době booku je ten název, pod kterým jsi si ho kdysi zařadil, bez ohledu na to, jak si ho dneska správce přejmenoval
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: [tvůj název v době booku || jak si později zvolíš]

    jak tomu mam rozumet jinak, nez ze kdyz si je sam nepojmenuju, budou mi litat po bookmarcich podle toho, jak se zrovna spravce citi byt vtipnym?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: kde jsi v NAVARA našel, že si je MUSÍŠ pojmenovat sám?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: ne, musel bych si ty kluby pojmenovat podle sebe.

    ano, je to tezky pochopit. Nevim, co je hassan, ale misto neho by tam asi melo bejt neco jako "specialni-klub-pro-jakousi-online-hru-tomasze-a-spol". Neco jako mas ted "mestecko palermo". Co se ti na tom nezda? Proc by mel mit kazdej klub pravo na globalni namespace? :)
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: ...no a to, co např. navrhuje Navara, by od Tebe nevyžadovalo naprosto nic, ani nutnost o tom trochu zapřemýšlet, což se nedá říct o mém problému. ;)

    "nechapu, proc by komukoli melo vadit mit cast nazvu klubu nemennou -- vzdyt jde o jeho identifikaci"
    Tak na tomhle mi vadí, že diskuse, která má identifikovat Emmu White, se musí jmenovat "Hassan -- Emma White". To je fakt tak těžký pochopit, proč mi to vadí?
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    KEJML: To jsem pochopil, samozřejmě. Představ si, co by nastalo, kdyby to teď udělal každej ze 1404 momentálně připojenejch pro jedinou svou diskusi...
    KEJML
    KEJML --- ---
    TOMASZ: Myšlenka je, abyste si napsali Nyxovi o novej pevnej prefix, ne abyste mu psali pri kazdy zmene.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA, TOMASZ: huh? Ja rikam, ze stavajici reseni mi vyhovuje prave proto, ze se nemusim o nic starat a presto mi nektery kluby nelitaj po bookmarcich jak se jim zlibi, a je mi jedno, jestli je to petkrat denne nebo jednou za rok.

    K poznamce o anschlussu: jsem tu skoro od zacatku nyxu a doted nechapu, proc by komukoli melo vadit mit cast nazvu klubu nemennou -- vzdyt jde o jeho identifikaci, ffs! Se zbytkem nazvu at si hraje kdo chce jak chce.

    Kazdopadne tvoje puvodni otazka znela: "co Ti na tom vyhovuje, co Ti to přináší NAVÍC" a na tu uz jsem ti snad odpovedel: prehlednost a stabilitu bez namahy na moji strane. Muzes se prit o to, jestli je to dostatecna vyhoda vymenou za nemoznost menit celej nazev klubu, ale toho uz se ucastnit nemusim, ja mam jasno.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: Bavíme se asi tak o pěti a půl mírně dementních klubů, které bývaly přejmenovávány "podle počasí". Kdybys je vůbec nebooknul, tj. absolutní nula práce, vůbec bys starosti neměl. Zbytek NYXu tvoří kluby, které se přejmenovávají, když je k tomu zásadní důvod, nebo vůbec. Aspoň ty, co mám booknuté já. I když daný stav může vyhovovat mnoha lidem, např. těm, co se tu objevili až po anschlussu, stále je tu zjevný nepoměr v tom, že se kvůli pěti a půl zbytečných blbostí musíme všichni drbat neustále levou rukou za pravým uchem, a stejně to nejde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: no to se u některých schopných přejmenovat klub několikrát denně moc nedělo... možnost zapnout si [tvůj název v době booku || jak si později zvolíš] - [název pro tuto hodinu dle správců diskuze] ti umožní obojí - stabilitu bookmarků i možnost správců měnit název podle období, v kterým se právě Palermo hraje
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NAVARA: mne prave vyhovuje, ze se o nic starat nemusim. Kluby zustavaji na svych mistech a identifikovatelny, aniz bych jim musel davat vlastni nazvy...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ESTEN: nebylo by jednodušší mít možnost si kluby ve svých bookmarkách pojmenovat dle sebe? případně složit název ze svého a za pomlčkou název, jaký mu dal majitel?

    ie. cryroom - pripominky uzivatelu
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: mne to tak prijde idealni. A jsem radsi, kdyz ma vic prace admin, nez ja :] (resit to kategoriema je voser pro me, a v historii to ani reseni nema).
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: No, jestli tohle je způsob nového řešení, tak to je mi Nyxe teda docela líto... ;) Já jsem chtěl každopádně hlavně upozornit na technicky de facto vadu, což zahrnuje i situaci, že do procesu přejmenování diskuse je zapojena osoba administrátora.

    To pořadí v bookmarcích, pravda, ale to jsem si vyřešil už dávno kategoriemi, hlavně tedy odsunutím diskusí typu "Kosky" do příslušných míst... ;)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    TOMASZ: napis nyxovi, jednorazove ti to prejmenuje.

    Mne to prinasi stabilitu poradi v bookmarcich a jistotu, ze lezu do klubu, do kteryho chci. Mozna uz jsem starej, ale picoviny s nazvama me uz moc nebavej.
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: Příklad:
    Diskuse, která existuje od 1.4. 2009, tj. pět let, a obsahuje 349 někdy dost obsáhlých příspěvků, se nyní jmenuje "Hassan -- Emma White", protože "Hassan" byla nejméně nepoužitelná část dřívějšího jména...
    TOMASZ
    TOMASZ --- ---
    ESTEN: Dost těžko, když prefix vznikne z min. 5 znaků STARÉHO JMÉNA, POUZE ZLEVA/ZPRAVA OŘÍZNUTÉHO. To dává jedinou možnost, tu prastarou diskusi s hromadou příspěvků celou zahodit a nahradit novou.

    Taky nějak nechápu, co Ti na tom vyhovuje, co Ti to přináší NAVÍC oproti možnosti diskusi prostě přejmenovat. Já se nikdy nesetkal se situací, kdybych měl pocit, že mě tato politika před něčím zachránila, jen mi to vždy způsobilo problémy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam