• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    da se nejak vyfiltrovat prispevky v klubu u kterych jsem dal +? zvlaste v hudebnich klubech by se mi to hodilo
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PSYCHOPATICK: Pardon, určitě jsem to nemyslel jako útok proti tobě; nicméně vidím, že to tak nakonec vyznělo, omlouvám se.
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: imho se nezmeni na http, ale nacte se NECO z http, proto ten preskrtnuty zamek nahore. dela to konkretne ten graf vyuziteho mista z google charts, nepodporuji u toho https a jeste jsem se nedostal k predelani na neco jineho.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nevím zda to je chyba, ale pokud z diskuze kliknu pod formulářem na "965.3 MB volných", tak se mi HTTPS připojení změní na HTTP.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    NYX: i to by asi stacilo (protoze lepsi reseni me nenapada :))..
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: navazat to na upominky by asi nemel byt problem. jen to bude muset chodit postou. v notifikacich jsou jen tvoje veci. nebo myslis jen v te sekci upominek ukazovat pocet odpovedi jako jinde?
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    PISKVOR: ...že by se to takto mohlo zvrhnout, mě nenapadlo, vše je však možné v tom máš naprostou pravdu ;)
    Byl to návrh, nemusíš mě však hned napadat nebo ano? :))
    Není to o vyčerpání možností mého jazyka či lpění, jen při vymýšlení jsem narazila na tento "problém" pokud to tak mohu nazvat a ozvala jsem se. Jednalo se ID, které u profilu měly napsáno nikdy nepřihlášen, nebo neměli žádnou historii. Proto jsem v tom, neviděla hlubší smysl, ani mě nenapadly důvody vámi zde zmíněné. V případě, že je to neřešitelné, technicky složité (což jako ženě, která se v tomto oboru nevyskytuji si nedovedu představit, jak by to mohlo fungovat, proto jsem ráda za vysvětlení) nesmyslné, nebo já nevím co, v pořádku, nic se neděje...

    HARALD: s tím souhlasím, to chápu.




    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    je to ted uplne mimo tema, ale ocenil bych na nyxu jednu facebook like feature..

    bylo by mozne udelat sledovani nejakeho ciziho prispevku? abych na nej videl pripadne odpovedi, kdyby me ten prispevek a reakce na nej nejak vic zajimaly..
    nebo kdyz dam nejakej prispevek do upominek a nekdo na nej zareaguje, ukaze se mi to jako odpoved?
    HARALD
    HARALD --- ---
    Přiznám se, že mi vyhovuje, že se neuvolňují stará ID. Někteří z těch lidí jsem znal a jsou po smrti. Nerad bych tu viděl někoho jiného pod jejich ID. Osobní a sentmentální důvod, ale pro mě jeden z těch, proč ID neuvolňovat.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KEJML: JJ, doted me stve ze se zrusila v infu o ID polozka datumu registrace :-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KEJML: Oukej, jinak: uživatelská čísla jsou zcela nezbytnou součástí technického fungování, a jsou přidělována serverem, zcela automaticky. Naproti tomu: nick jsem si vybral, je to něco jako moje jméno, a představa, že mi ho někdo zabere, když neprovedu aspoň jednou ročně přihlášení na nyx a dvacet zdrávasů, mě docela děsí. Navíc ten důvod je takový fejsbůčkovitý: "když už si nemůžu změnit nick já, tak ať to aspoň pořádně osladím co nejvíc lidem okolo."
    KEJML
    KEJML --- ---
    PISKVOR: O uživatelská čísla je tu právě obrovský zájem, proto je Nyx raději skryl, aby si lidé s vyšší číslem nepřipadali méněcení ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JACOB: Za mejch mladejch ten nyx taky bejval lepší, pochopitelně. Vlastnictví s tím medle nesouvisí - pokud se nemýlím, interně se používá "uživatelské číslo" - o ta snad takový zájem není. Spíš mi to připadá jako nebezpečný precedent - několik roků/měsíců/týdnů se nepřihlásíš, a ejhle, už nejsi JACOB, ale UZIVATEL_ZBAVENY_NICKU_123456 (nehledě na tu asociaci s mukly označenými pomocí čísel, ta mi připadá velmi neestetická).
    JACOB
    JACOB --- ---
    PISKVOR: Ja v tom zas jen vidim sentimentalni lpeni na lidech/IDckach, kteri sem kdysi chodili, ale uz o nyx nemaji nekolik let zajem.
    Presto se tu drzi jako aktivni, hadam castecne kvuli sentimentalnim duvodu, castecne proto, ze by se muselo resit co s kluby, ktere jsou vlastneny prave takovymi IDcky.

    Cili pohodlnost spojena s nejakou predstavou "pratelske komunity", ktera je uz ale nekolik let mrtva (jako ty IDcka) a zanikla zhruba ve stejne dobe, jako kdy vznikly pozvanky a komercni verze nyxu
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JVMLOK: Mně teda přijde ujetá představa, že to tu bude jak na seznamáckým mailu, neblahé paměti, kolem roku 1998: "nepřihlásíte se půl roku - smůla, automaticky smazaný účet." Jaaasně, nejdřív se bude mazat za neaktivitu nad pět let. Pak nad dva roky, protože přece dva roky neaktivity = už se nevrátí. A pak za půl roku. A pak za čtrnáct dní. A pokaždý někdo bude držkovat, že je to moc dlouhý, a že by se mělo mazat ještě agresivněji. A bude v tom pochopitelně bordel (hú iz hú - je to ještě týž PISKVOR, nebo mu ten nick někdo sebral?).

    Já v tom "je neaktivní" prostě slyším "má ID, které bych chtěl pro sebe - Mocnosti Pozemské, Nebeské, Pekelné i nyxí, dělejte něco, nebo budu plakat a kopat nožičkama!" Skutečně byly u nových ID vyčerpány možnosti jazyka, nebo ID PSYCHOPATICK jen vyčerpalo možnosti své představivosti a volá po technickém (silovém?) řešení netechnického problému?
    DNF
    DNF --- ---
    JVMLOK: predstava ze si nekdo prolustruje jmeno, na kterym mu sedi mrtva duse, takze se misto treba JVMLOK bude muset jmenovat JVMLOK_ ti porad prijde tak ujeta?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PSYCHOPATICK: predstava jak nekdo proliza seznam uzivatelu a lustruje kolik ma kdo prispevku nebo pratel me popravde dost vydesila
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HAWLIS: no, prijde mi, ze tohle je vec skinu. pocet novych vlevlo od nazvu a zvyrazneni vykricnikem melo treba Tango. ale dneska uz se asi nikomu nechce tyhle slozitejsi skiny udrzovat nejak funkcni...

    Nyx Tango
    http://nyx.arcao.com/skins/nyx_tango/
    KEJML
    KEJML --- ---
    HAWLIS: Není to jen v prémiovce? Já to tak, ale nepamatuju, že bych to někde nastavoval a teď jsem to v nastavení taky nenašel.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NAVARA: no to prave nevim jak nastavit.. to by muj problem vyresilo... ale skryvat diskuse kde nejsou nove posty, to nechci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam