• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TOMAS3333: nn, takovejhle post bych rozdělil od jednoho reply k druhému a každé poslal do příslušného klubu; prostě jako kdyby to ten člověk entroval, když nemá tu slušnost :)


    PISKVOR: Aenean et volutpat magna, in eleifend libero. Suspendisse et enim massa. Aliquam erat volutpat. Sed sed metus maximus eros tristique fringilla quis in nibh. Praesent ac tincidunt nulla. Vestibulum in purus vehicula mi venenatis finibus. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Fusce nulla erat, convallis tincidunt urna eu, malesuada mollis elit. Nulla dignissim mauris quis ex molestie, ut pellentesque tortor luctus.

    {konec prvniho postu}TOMAS3333: Fusce magna felis, pellentesque vitae fringilla non, pharetra non felis. Pellentesque scelerisque, nisi id rutrum pellentesque, nunc arcu vehicula nisl, sit amet consectetur dolor neque ut nibh. Mauris vel libero ut diam ultrices molestie. Sed sed elementum dui, eget mollis neque. Vivamus diam dui, accumsan vitae ultrices at, congue vitae tortor. Donec tortor mauris, consequat quis purus vitae, porta semper nisl. Quisque posuere pellentesque ultricies. Sed eget accumsan leo, eu viverra nisl.

    {konec druheho postu}KEJML: Sed maximus ante nunc, sed sodales turpis pulvinar sed. Praesent id turpis nisi. Aliquam volutpat tellus non risus sagittis, ut gravida orci tincidunt. Aenean ullamcorper tellus ut sem vulputate aliquet. Fusce pulvinar eros et commodo tincidunt. Nam a sapien posuere tellus placerat accumsan.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NAVARA: no ale poslal by si taky post do obidvoch klubov?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TOMAS3333: můžeš udělat link na post do jiného klubu - [ TOMAS3333 @ STEAM Powered Gamers ☣ [Cult #85 | Church of the Holy Gaben. | "Thou shalt buy everything..." ~Gamessiah 3:14] ] - ale spíš bych to rozsekával (a tohle jen jako fallback, kde by to nešlo jednoznačně určit)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NAVARA: jak vyriesis ak v jednom poste budes odpovedat na prispevky z roznych klubov?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    co funkci - klub, kde by byly všechny nové příspěvky ze všech sledovaných klubů (ne z historie :p) na jednom místě, pří reakci na nějaký post by se to pak poslalo do daného klubu?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MATHEZ: Nainstaluj si Greasemonkey a napiš si JS, kterej pro nyx.cz všechny odkazy mimo vybaví atributem target="_blank" Problem solved.
    KEJML
    KEJML --- ---
    DNF: Případně se dá touchpad nastavit, že třeba klik v jednom rohu simuluje klik prostředním tlačítkem...
    DNF
    DNF --- ---
    MATHEZ: wutowut? Dvakrat se tu predevcirem psalo o ctrl-click... potrebujes to vysvetlit nejak podrobnejc?
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TARMAQ: wut?
    ja potrebuju replikovat efekt kliku koleckem na mysi na shitovym touchpadu meho sluzebniho thinkpadu T440; pri kliknuti na link v libovolny diskusi na nyxu je pro me vzdy zadouci aby se link otevrel v novem tabu;
    no nevadi, zapomeneme na to a jdu slavit strejdovy sedesatiny :)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MATHEZ: a neni jednodussi se naucit pouzivat browser?
    Btw jsou mista, kde ani neni zadouci aby se link otviral v novem tabu/okne..
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MATHEZ: Ja teda nejsem Nyx, ale replikovat funkcnost browseru v ramci stranky zacal bejt blbej napad nekdy v roce 2005, a od ty doby se to nezmenilo. (Proc je to blbej napad? Protoze je to vynalezani hranatyho kola.)
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    DNF: mozna to nejde (a je to spis otazka na nyxe), ale mohlo by byt nekde v nastaveni uzivatele aby se linky v klubech po kliku oteviraly v novem okne? to by problem vyresilo, lidi co chteji linky otevirat v novem okne tak by si to zaskrtli a hotovo...
    IKA
    IKA --- ---
    NYX: Práveže sa mi zdá, že to funguje aj bez rozklikávania. Ale úplne istá si nie som - možno je to len nejaká moja paranoja.:)

    Skúsim to sledovať pozornejšie.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    IKA: Nemáš Google Chrome s přihlášeným Google účtem a zapnutým advanced sync?
    NYX
    NYX --- ---
    IKA: nerozklikavas treba v dane diskuzi nejake odkazy vedouci na stranky, kde tyhle kody mohou byt?

    pred prihlasenim je google analytics kod a ten asi bude sdilet data s adsense/adwords, ale po prihlaseni tam uz neni, tj. tim by to taky byt nemelo.
    IKA
    IKA --- ---
    Mám vypnutú reklamu, ale aj tak mám pocit, že občas keď vleziem do nejakej diskusie, a niečo si tam prečítam, potom sa mi inde na nete zjavujú súvisiace reklamy.
    Používa sa takto obsah nyxu na remarketing, aj keď mám bannery vypnuté? (Alebo je to len zhoda okolností?)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HAWLIS:
    pripadne s touchpadem click + Ctrl nebo Shift nebo nejaka kombinace... pak to ruzne skace a zaktivnuje se atd :)
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    DNF: ok, to je asi správné řešení.
    DNF
    DNF --- ---
    HAWLIS: tohle je jasne vec kazdeho prohlizece.
    Navic na to vetsinou existuje zkratka jako treba SHIFT-left click v novem okne, CTRL-left click v novem tabu. (zkouseno na firefoxu) To by ti mohlo uplne stacit.
    Pokud ti vyhovuje otevirani v novem tabu vzdycky, nainstaluj si na to nejake rozsireni, vetsinou se to potom da i konfigurovat, jake odkazy otevirat jak.
    IMHO je blbost nejvetsiho kalibru chtit to zmenit na urovni nyxu a pro vsechny, kdyz existuje nekolik reseni.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IDLE: tomuhle rozporu samozrejme rozumim. otázka je, jestli treba pro nyx, kam člověk neleze pro proklinutí se jinam, ale většinou otevírá v rámci diskuse odkazy, ale ve čtení diskuse pokračuje. tedy tzn nová karta.. zkusim anketu do anketního auditka, tady tim nebudu rusit... celkem me to zajímá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam