• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    TRAGED: Doplnim
    TUILE
    TUILE --- ---
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    ono již neplatí omezení na 100 zabuklych diskuzí??
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Pokud ve WYSIWYG editoru na nastence nastavim pro bunku v tabulce zarovnani nahoru, tak pri ulozeni vyskoci:

"Použitá deklarace stylu není povolena: ( vertical-align)"

Coz mi prijde prinejmensim matouci, kdyz toto WYSIWYG editor umoznuje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NEI:
    vyhovuje znamena ze si nejsi jist svym heslema tim ze ho dokazes napsat bez povsimnuti a nebo ze neduverujes pocitacum kde ho pises a tak jsi rad ze ti jeste prijde SMS?

Ja moc nevim proc bych chtel dalsi overeni... kdyz tu jde o hovno...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NEI:
    Je to tu snad banka?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    ADITU: diky, vyhledavani v diskuzi na mobilu je za trest.

Velika skoda, galerie tu byla fajn, takhle se akorat bude plnit nyx prazdnejma ctvereckama s nezobrazitelenjma obrazkama, jupi...
    ADITU
    ADITU --- ---
    GENERIXX: [ NYX @ nyx :: novinky v systemu ] - dotazy směřovat přímo na NYXe.
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Kam zmizla personal galerie a proč?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Takže žádná skoukromá galerie v profilu? A já ji měl tak rád.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NAVARA, NYX: neeeeeeeeeeeeeee
    naozaj sa musi zobrazit cely post? neslo by tam prinajhorsom urobit nejake klikatko "klikni aby si zobrazil post"? ignorujem jedneho uzivatela v podstate kvoli jednemu klubu, v ktorom je zhodou nahodou spravca... (a v tom klube sa teda aj tak velmi nespravcuje...)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Oboje (resp. všechny, kde to flag správce přebije)
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: to dava smysl...kouknu se, jak velky problem by to byl. a nevim, jestli to ma prebit jen ten oboustranny ignore nebo i jejich vlastni...asi dava smysl, aby clovek videl prispevky spravce diskuze i kdyz ho ma v ignore, ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Když má správce diskuze někoho v oboustranném ignore, stejně příspěvky ignorovaného vidí (protože má možnost mazání). Imo by se v takovém případě měli vidět navzájem (tj. ignorovat oboustranné ignore v takovém klubu), jinak dost dobře nemají smysl reakce toho správce na posty ignorovaného...
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: zkusim to jak rikas a uvidim, jestli to bude fungovat tak, jak bych si to predstavoval.
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: upominky jsou na archivaci prave spatne...pokud dojde k promaznuti starych prispevku v diskuzi, prijdes o to. tj. na tohle pouzivej kopirovani do bloku a upominky na tyhle docasne zalezitosti.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    NYX: ja mam upominky jako spis archivni zalezitost. myslim tedy, ze si uplne nerozumime. stacila by moznost, abych mohl vylezt z diskuse a mit prispevky, ktere pred tim, nez jsem vlezl dovnitr, byly opet jako neprectene..
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: resit to pres upominky mi prijde dostatecne...protoze jinak bych v podstate delal temer identickou funkci pod jinym nazvem. uz ted se skoro duplikuji upominky a ulozit do bloku, tak clovek muze upominky vyhradit ciste pro tenhle ucel.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    tedko me napadlo - šlo by udělat funkci něco jako "označit jako nepřečtené" ? občas se mi stane, že si v klubu neco prectu a chci se k tomu vratit pozdeji, nebo nemam v tu chvili cas na to odpovedet, ale pozdeji to chci udelat atp... funkce ulozeni do upominek mi neprijde ekvivalentní hlavne proto, ze jich tam nekolik mam a snadno je prehlížím a nepoznám, že je tam nová atp...
    nebo by to šlo spojit - že by uložení do upomínek (i když nevim jak hojne to je využívaný a třeba by to moc nevyhovovalo těm, kteří mají upomínek hodně a akorát by v tom měli bordel) zárovneň označilo příspěvek jako nepřečtený, což by se (a to je pro me dulezity) zobrazilo v seznamu sledovaných.
    - jeste k tomu premyslim, zda bych radsi mel označený jen daný příspevek, nebo celý zbytek diskuse od tohoto prispevku až do nejmladšího....
    je to hovadina nebo smysluplna proveditelná věc? dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam