• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    NYX: Potvrzuju ze se mi to taky nahodne stava, ze nektery odkazy, ktery bezne fungujou, se zobrazi bez nadpisu. Casto kdyz ho poslu znova, tak uz projde.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    NYX: rekl bych ze "jakykoliv odkaz proste nahodne" ;]
    Priklady:
    [ CRUZ05 @ FOTBAL - evropské poháry! ]
    [ CAPTAIN_TACUD @ FOTBAL - evropské poháry! ]
    tady jsou dokonce dva prispevky po sobe, odkazujici na stejny web - v jednom titulek je a v druhem ne (ikdyz tusim ze muze delat bordel ten text za odkazem)
    [ JAFROST @ AC Sparta Praha - startujem ]
    [ ZLUTAK23 @ AC Sparta Praha - startujem ]
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: to by nemelo souviset. delaji to nejake konkretni odkazy nebo jakykoliv odkaz proste nahodne?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    stale nejak blbne nacitani nadpisu k odkazum, predpokladam ze to nejak souvisi s [ NYX @ PHP + MySQL ]
    Rysuje se nejak v dohledne dobe reseni?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: jj, vím o tom, ale s tím připojením bych se nedivil už ničemu...
    NYX
    NYX --- ---
    Za to muzu "ja", php-fpm nejak blbne pri reloadu (obcas, ne vzdy) a nemuzu se dohledat toho spravneho reseni.

    Dobra zprava je, ze se to nedeje samo od sebe ale rozbijim to ja, tj. to muzu taky hned zas rucne pozabijet a nastartovat znova.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KID_MCHUTT: 500 je vec serveru a ne pripojeni. Taky mi neco vyskocilo pri odbookovavani klubu. Podruhe uz ne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    mimochodem, dneska mi několikrát vylítla HTTP chyba 500, teď nějaký minor SQL problém při ukládání preferencí (nedokážu odsimulovat, je to z mého pohledu nahodilé, proto sem a ne do kudlanky) - děje se něco nestandardního, nebo mám zase být nepříjemný na techniky z Cetinu?
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, dal by se mi změnit nick?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    ah so
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JVMLOK: no nev9m, iframe i object (a script) jsou často zdrojem různých breberek...
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    hm-. Chtel jsem sharnout kamosky set z mi´xcloudu a ani jedna z moznosti nabidnutych nefunguje:

    <iframe width="660" height="180" src="https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=60048f44-f71f-4a64-a972-3881bfe6625f&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0" frameborder="0"></iframe><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div><p style="display: block; font-size: 11px; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 3px 4px; color: rgb(153, 153, 153); width: 652px;"><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/journey-to-happiness-20/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=resource_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Journey to happiness 20</a><span> by </span><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=profile_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Sheala</a><span> on </span><a href="https://www.mixcloud.com/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=homepage_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;"> Mixcloud</a></p><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div>

    Bez iframes:

    <object width="660" height="180"><param name="movie" value="https://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=36eab3e9-d039-4a71-9bb1-acf638b0163e&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="wmode" value="opaque"><param name="allowscriptaccess" value="always"><embed src="https://www.mixcloud.com/media/swf/player/mixcloudLoader.swf?embed_type=widget_standard&amp;embed_uuid=36eab3e9-d039-4a71-9bb1-acf638b0163e&amp;feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fsheala%2Fjourney-to-happiness-20%2F&amp;hide_cover=1&amp;hide_tracklist=1&amp;replace=0" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="180"></object><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div><p style="display: block; font-size: 11px; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; margin: 0px; padding: 3px 4px; color: rgb(153, 153, 153); width: 652px;"><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/journey-to-happiness-20/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=resource_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Journey to happiness 20</a><span> by </span><a href="https://www.mixcloud.com/sheala/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=profile_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;">Sheala</a><span> on </span><a href="https://www.mixcloud.com/?utm_source=widget&amp;utm_medium=web&amp;utm_campaign=base_links&amp;utm_term=homepage_link" target="_blank" style="color:#808080; font-weight:bold;"> Mixcloud</a></p><div style="clear: both; height: 3px; width: 652px;"></div>

    Je v planu tyhle moznosti nekdy v budoucnu na nyxu otevrit? Minimalne kickstarter ma podobny export...
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    NYX: Ah, diky moc. Uz jsem to tam dohledal. Nejsem vubec technicky typ, takze muzu pomoci akorat zapujcenim nejakeho WP8.1 telefonu, pokud to k necemu pomuze. Kdyztak posta.
    NYX
    NYX --- ---
    PIVECEK: Je to v kudlance vcetne par podrobnosti. IE neumi neco z css co se tam pouziva (asi ten content(attr)) a zatim moc nevim co s tim. Nemam windows tak nemuzu pustit ani emulator abych si s tim zkusil pohrat. Dobrovolnici vitani :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ahoj, nenasel jsem zde odpoved, lze nejak v mobilni verzi zobrazit cas u prispevku jako na desktopu? Pouzivam WP Lumia 930. Diky za info.
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    FATBOZZ: jo, presne na tuhle variantu jsem myslel taky, ale zapomnel jsem ji napsat. to by taky stacilo.
    TARMAQ: hele to jsme uz zkouseli a vysledkem byla paradni kalba, ale vysledky z ankety nam to neukazalo :)
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    JARDAK: co nejakej potvrzovací cudlik a v něm nápis opravdu chcete uzavřít anketu a znemožnit hlasování dalším?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    JARDAK: tak udelejte trest, ze kdo uzavre anketu plati rundu nejakejch lepsich panaku ;]
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    Ahoj. My bychom v nasich privatnich diskuzich ocenili moznost nastaveni prav na ankety. Diskuze pouzivame k organizaci srazu a chodu nasi party a vsichni maji prava na nastenku aby mohli dopisovat nejake potrebnosti. A kdyz udelame anketu tak ji vzdycky nekdo omylem uzavre protoze se tam objevi tlacitko uzavrit anketu. Pomohlo by nám když by se to tlacitko na uzavrevreni ankety presunulo treba nekam nahoru do rohu, nebo se dali nastavit prava na vkladani anket (aby to nebylo spojene s pravy nastenky) a nebo aby tu anketu mohl uzavrit jen ten kdo ji zalozil. Prestoze se na to vzdycky upozornuje tak to omylem nekdo uzavre. Dik :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam