• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NAVARA: A to se mi moc líbí! Od teď si budu říkat, že ti co mě mají v double, jsou vlastně zhrzení platónici! ;-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: a co ja s tim? :) mne je fuk, za jakym ucelem to bylo vymyslene. pomaha mi to eliminovat v mem zivote lidi jako je jugi nebo koudy, ja sem spokojenej :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: Původně ta featura byla ovšem nabízena jao ulehčení práce adminům s ručním doubleignorováním nyxích párů po rozchodu a stalkerů, nikoli jako ochranu ega lidí, kteří píšou po internetu a on si to kupodivu i někdo přečetl...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOP: no jo, tisic lidi, tisic chuti, co uz :)
    NOP
    NOP --- ---
    DRAGON: Já vim, že je ti to jedno, máš na to právo. Popravdě je mi taky jedno, jestli si mě někdo dal do jednostranné ignorace, protože pak si roztříští diskusi jen on sám. Když si tě ale někdo dá do oboustranné, pak zasáhne do diskuse i tobě a ty proti tomu nemáš absolutně žádnou obranu, což mi přijde absurdní. Stejně jako mi přijde absurdní, že na diskusním fóru, kde se diskutuje (a z logiky věci se setkávají i opačné názory) něco jako oboustranná ignorace existuje.

    Já si memebership taky platim a o to víc mě sere, že mam z diskuse míň než neplatící jen proto, že několik ješitnejch lidí neunese palec dolů a raději rovnou ignorujou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NOP: jak sem napsal, ja s timhle proste nesouhlasim. A tak nejak je mi jedno, jestli napriklad tobe zabranim aby sis me precetl, pokud ja reaguju na nekoho, koho ty mas v oboustrannym, primarne si ten member ship platim abych tohle mohl vyuzivat, protoze se odmitam probirat hromadou kretenu, kteri jsou mi nesympaticti. A ani nemam zajem, aby me ty dementi cetli. Ja sem spokojenej.
    NOP
    NOP --- ---
    DRAGON: O tom to ale právě je. V podstatě se přestala používat jednostranná ignorace. Každý automaticky používá oboustrannou, protože když už si chci kurvit diskusi já sám, tak ji zkurvym i tobě (obrazně řečeno). Pokud ti JUGI a další vadí, využij jednostrannou ignoraci, ta je v pořádku, zasahuješ do diskuse jen sám sobě. Mně třeba tohle ID taky irituje, ale spíš jsem se ho naučil nečíst, než abych si ho dal do ignorace (nerad mam v diskusi díry, kvůli kterým se ztrácím).

    Chce-li někdo někoho pomlouvat, roznášet o něm lži a jiné, tak není nic jednoduššího, než si ho dát do oboustranné ignorace a šířit o něm co se ti za chce, protože pak se to nemá jak dozvědět.

    Už se tu dříve řešilo, že oboustranná ignorace údajně vznikla za účelem předcházení flamewars, což se poměrně minulo účinkem, a naopak se to začalo používat jako nástroj, jak někomu znemožnit řádně diskutovat. Flejmům se přitom dá krásně zabránit použitím RO případně dočasného banu a v neposlední řadě zásahem vlastníka diskuse/admina, který může volně mazat. Obecně mi spíš přijde, že se oboustrannou ignorací řeší záporné palce.

    Každopádně by mě zajímal názor Nyxe nebo ostatních adminů. Zdá se mi, že diskutovat o tomto tématu se jim z nějakého důvodu nechce (ale je fakt, že úplně netuším, kdo všechno adminem je, takže se k tomu už někdo možná vyjádřil).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TARMAQ: to si nemyslim. napriklad v okamziku, kdyz si clovek nekoho zablokuje obyc zpusobem a nekam neco napise, ten dotycny pak na to reaguje a napriklad opet roznasi nejake lzi, tak ten clovek se nema jak branit. nevim jak jinak tohle vyresit,zkusenosti s tim nemam, ale je to asi dost neprijemny
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    DRAGON: proti jednostrannymu ignoru nic nemam, ikdyz ho sam nevyuzivam.. bylo to spis pro ilustraci. Ze se na nezobrazujou reakce na ignorovane je taky funkcni jen do te doby, dokud vsichni zucastneni toto pouzivaji..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TARMAQ: cokoliv, hlavne ze nemusim videt nebo cist v mym kazdodenim zivote lidi typu Jugi :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NYX: tak to za to nestoji. diky
    NYX
    NYX --- ---
    LEXXA: Tak daleko urcite ne bez nejake backupove archeologie a to jeste buhvi jestli.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    takova hloupa otazka. ja dlouho nyx udrzuje historii prihlaseni?
    potrebuji IP za ktere jsem se prihlasoval behem konkretniho obdobi trvajici cca 8 mesicu... 2 roky zpatky.
    je to realne nebo jsem uplne mimo?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    COBRA_: Snimek obrazovky nebude? :(
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    ADMIX: tvoje fory sou fakt nuda, mel bys tam dat zas nejakou hubu nebo nejaky fuck, aby to aspon vypadalo ze mas co rict :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    COBRA_: Nevsiml, muzes poslat screenshot? Pardon, snimek obrazovky!
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    ADMIX: jedinej kdo tady o tom jeste mele ses ty, vsiml sis, ty malej chytracku? :-)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    COBRA_: Tyjo, ta anglictina ti zpusobila docela trauma ... Tak sorry. Chtel jsem rict, aby ses smiril s tim, ze zijes v roce 2016, mysi maj tri tlacitka, a taby maj milion implementaci, takze kdyz nekam prijdes a zacnes si vynucovat svuj jedinej spravnej zpusob, tak te vsichni poslou do prdele.
    Jako lecbu traumatu doporucuju opustit tenhle zaostalej server.

    Jo a to posledni znamena doslova "drz hubu".
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KPR varuje: Kdo bude krmit Ovčáčka, nedostane Řád bílého lva.
    COBRA_
    COBRA_ --- ---
    ADMIX: az mi to reknes anglicky, ale aspon na dva radky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam