• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KEJML: to by mohlo být vysvětlení toho jedno minusu. A ten lajk by teda mohl být nějakým pozdním načtením v té mobilní verzy. Hmm, to zní logicky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jo, takovej herní klub obohatí reakci lidí na jakéhosi Virika, s kterým jsem nikdy nekomunikoval, nemám nic společného, nejspíše jsem mu nikdy nedal ani mínusko - ale rozhodně mne nemá natolik rád, že mne musel dát do oboustranného pro stalkery a půlka klubu teď nedává smysl...

    nice job Nyxi
    KEJML
    KEJML --- ---
    VIRIK: Taky je možné, že dotyčný má v daném klubu správcovská práva. V tom případě vidí všechno, ingore-neignore, aby mohl klub skutečně efektivně spravovat. Díky tomu mohl vzniknout i onen "anonymní" mínus. Dotyčný vidí tvůj příspěvek, dá ti minus, ale když si rozklikneš seznam lidí, co ti mínus dali, tak ho neuvidíš, protože AFAIK se ignorovaní v tom seznamu neukazují.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ESTEN: co je to za blbost. Máš prostě lidi, o kterejch nechceš vědět a ani nechceš, aby vynášeli ven tvoje věci. Tak je prostě oboustraně blokneš a je to.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VIRIK: "abych si zabloknul tu část lidí, kterou fakt nemám rád" -- newsflash: k tomu nepotrebujes premiovku. Tohle je ta tragedie oboustranneho ignore v kostce.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Teď přibližně před hodinou mi to ukazovalo, že mi asi sedm nicků (všichni ve stejnou vteřinu), které jsem vživotě nepotkala, napsalo zprávu do pošty, ale po rozkliknutí tam nebylo nic, nikdo z nich mi prostě nikdy nepsal, co se to dělo na nyxu?
    AETHER
    AETHER --- ---
    QWOK85: 2001
    QWOK85
    QWOK85 --- ---
    Dobrý den. Chtěl sem se zeptat v jakém roce vznikl NYX? Děkuji za odpověd
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK: jo aha, tak prej v mobilní aplikaci občas může být problém a neodseparují se věci, který by danej zmrd neměl vidět.

    Ach jo :(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    chci se jen zeptat.
    Už se mi stalo, že někdo lajknul příspěvek, který neměl vidět. Měl jsem ho v oboustraném ignore (kde nevidí příspěvky co odkazují přímo na mne), ale přesto se mu ten lajk podařilo dát.
    Teď se mi stala další věc, někdo mi dal minus a já mám nastaveno, abych ho viděl. ALe opět, vypadá to, že se někomu podařilo mi dát minus a já jej nevidím.

    Já jsem zaplatil za tu premiovku proto, abych si zabloknul tu část lidí, kterou fakt nemám rád. Nyní ale se to nějak obrací proti mne, protože zjevně někteří smšjdi tu disponují možností tahle nastavení odbourávat.
    Je to vůbec možné a jak se proti tomu bránit?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    od te doby co nejede system pro hlaseni chyb, nemusi NYX opravovat zadne chyby, tak proc by opravoval chybny system pro hlaseni chyb? ;]
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NAVARA: kudlanka mi nejde už asi měsíc, psal jsem to sem, ale bez odezvy, asi bylo přehlédnuto
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    je chyba v systému pro hlášení chyb, vrací 502 Bad Gateway
    KEJML
    KEJML --- ---
    KOC256: U formulářů souhlas, ale v seznamu diskuzí mne to taky hrozně irituje, takže jsem přešel na kombinaci zaplé reklamy + adblock, zvlášť, když k formuláři se vracím výjimečně, ale seznam diskuzí vidím stokrát denně.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KOC256: dnes mi to uz zas blbne, jdu si zvykat :-/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MARASAN: Vidis ja to vnimam jako pozitivni ficuru :). Hlavne u vyplnenych formularu, kde by reload vse "zkazil". :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: supr, uz mi funguje vse jak ma. dik.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN: To druhe
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: dik, zapnout reklamy myslis vypnout ad blocker ? anebo jde zapnout banner, kterej mi v placeny verzi taky trochu chybi kvuli layoutu a stejne byl blokovanej ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN: tohle se tu resi opakovane, pomaha zapnout si reklamy. viz treba [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam