• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    V3S: Kdyby nic, tak bych si seriozne upravil svoje guidelines ohledne ocekavani, ktery mam od internetu :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    V3S: Neni to nijak zakazane, pokud takto vygenerovane prispevky neporusuji pravidla nyxu.
    V3S
    V3S --- ---
    zdravim ... mel bych dotaz ohledne automatickeho odesilani prispevku pomoci skriptu ... jaka je obecna politika nyxu? je to v pohode nebo ne? resi to nekdo? ... premyslel jsem nad tim u dvou prikladu auditek, v jednom, kde se jedna o soutez, kdo odesle prispevek v urcity cas, je jeden z ucastniku dlouhodobe podeziran, ze timto zpusobem podvadi ... druhe je komiksove, kde specialne vytvoreny ucet pravidelne posila nove prispevky, pokud se objevi na strance zdroje ... neresim technickou vec (kdo a jak to dela, tomu vubec nerozumim), spis etickou, ze jsem doted videl za kazdym prispevkem videl realny otisk opravdoveho cloveka, coz asi tak uplne neplati

    predem diky za nazory a odpovedi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    zkusil jsem odstavit defender a zadna zmena. nic jineho nepouzivam...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Uf, tobe se to deje i v Chromu? Nemuze to pak prznit nejakej antivir/firewall - ty taky obcas chroupu HTML...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TARMAQ:
    LUCIEN:
    tak diky za test ale jiny OS... :(

    zkousel jsem co jste tu psali:
    - doplnky nepouzivam
    - vypnuty pozirac reklam
    - anonymni okno
    - testovano i na DEV (44), BETA, chrome 56 a opera neon (spatne)
    - bez prihlaseni k synchronizaci
    - v opera://flags vsechno v default
    - EDGE ok
    - IE ok

    Nevim proste.
    Pravdou je, ze na NTB (firemni) to spise nenastava a mozna jsem si to jen vsugeroval. Doma me to trapi porad(ne).

    Nemuze hrat nejak vliv rozliseni (2500+)? Asi jen placam do vody...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHEZ: Nechci to v mobilní aplikaci, ale v NYXu vůbec. Argument mobilní verzi je jen podpůrný, integrování do nej by nemělo byt náročnější než paleckovàní.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    TRAGED: kolik z nich ma placene nebo aktualne podporovane verze? ja sem na starem nyxdroidu a nemam pravo si stezovat pac virtualvoid ode me neviděl ani floka.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Spousta lidi si stezuje na NYX mobilni aplikace, kde i prispevky v spoiler class jsou zobrazovany bez maskovani a vubec dost lidi s oznacovanim spoileru bojuje.

    Inspiraci na OKOUNu me napadalo relativne elegantni reseni: pred odeslanim prispevku by byla moznost tento oznacit jako spoiler a do DB by se ukladali zakodovane v Base64 a u takto oznacenych prispevku by se velde palecku zobrazovala tlacitko pro dekodovani.

    Ci univerzalnejsi reseni - pridat moznost odeslat text vlozenej do input boxu zakodovany do Base64 a u palecku by byla dekodovaci ikona vzdy.

    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    LUCIEN: script safe treba?:) ten umi delat velkou divocinu :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: Super, dik za to. Tak jsem si vyresetoval svuj skin a nastavil ho podle tebe, nyx si dal i do pinu a proste ne, nepozoruju stejny chovani :/ http://144.wtf/1fD24 - Opera 43.0 na macOS

    Ja bych skoro dal ruku do ohne za to, ze to dela nejaky plugin. Neco co si nejak hraje s domem kazdy stranky, odchytava kliky nebo tak. Pokud se to deje nove, nahravalo by to i moji teorii, ze ten plugin je "outdated". Blba otazka, ale - private mod jsi zkousel? Stejny chovani?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    KOC256: stahnul jsem si ted snad po deseti letech Operu. Mam verzi 43.0 na Linuxu a tvou popisovane chovani (a ve videu zachycene) se mi nedeje. Rikas ze jsi to pozoroval na dvou ruznych PC. Nemuze na nich byt nainstalovan nejaky software, ktery to zpusobuje? Napr. nejaky smirovaci nastroj (Digital Guardian atp.)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    Případně může být ještě zajímavé s tím co se děje v HTML... Jestli se tam něco jinak/pomaleji neskládá. či zda prohlížeč nečeká na kompletní "utřepaný" DOM. Ale to už je pro mě tenký led. Každopádně se to chová jinak než dříve... :) A nevím zda hora přijde k Mohamedovi...

    http://doma.jankocmanek.cz:5000/sharing/nHtZqruXi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    http://doma.jankocmanek.cz:5000/sharing/9eBCuDUXs

    Dobrá. Ještě něco aby někdo měl tu ochotu se tím zabývat?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: trochu prijde a moc nerozumim tomu tvymu prinasranymu tonu, mozna kdybys kolem sebe neprskal, ochota Nyxe a dalsich lidi ti pomoct by byla vetsi. Urcite vis, ze s problemem, kterej se nedari lidem reprodukovat, nikdo nic delat nebude. Udelej na jsfiddle nejaky demo, natoc video, at se to da nasimulovat. Nemuze to zpusobovat nejaky rozsireni co pouzivas? Zkousel jsi fresh instalace? Zkousel jsem dev i prod verzi a proste to nepozoruju.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KOC256: na facebooku se tleska za hate? Ze bych ho podcenil? :)

    Ber to jako vysvetleni, proc je nejspis debugging na tobe. Ja mel pro operu (uzivatelsky) taky vzdycky slabost, ale jako koder jsem v zivote poznal jen jeden horsi prohlizec.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ESTEN: Tu neni facebook aby ti masy dementu tleskaly za vseobecny hate. Neco konstruktivniho?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ESTEN: Opera má i přes webkit svoje bugy? Tak to toho Kestrela nemuseli vraždit: tam aspoň byly bugy vyváženy funkčností. Co je tady? Prd.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KOC256: to vis, opera. Nikdo nema silu resit jeji bugy, protoze kazdej minor release jich ma dvacet specifickejch, ktery nebyly v zadny predchozi ani dalsi verzi (neco jako mobilni safari). Do toho nikdo cas investovat nechce (a presumpce viny je zcela na miste).

    Teda, takhle to aspon bejvalo. Ted snad jede i opera na webkitu. tak nevim co na tom kluci mrsej, jestli se jim porad dari delat takovyhle preslapy.

    TL;DR: po letitejch zkusenostech se nemuzes divit neochote vyvojaru poustet se do opera-specific debuggingu. Kdyz sam prijdes s rozumnou upravou kterou bude opera podporovat, budes to mit nejjistejsi ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN:
    kdyby mi to ve foru o OPERE nepotvrdili, tak bych byl klidny. Stejne tak jsem otestovat BETU i DEV verzi. Mam to na dvou PC. Dale jsem cekal tyden na novy build PROD verze. Prijde ti ze toto je odbyte reseni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam