• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: Zbytecny neni, neni vsemocny - nicmene spoustu flamewaru dokaze jeho pouziti utlumit, alespon soude podle mych zkusenosti.
    IDLE
    IDLE --- ---
    ANARCHY: "pokud neco na nyxu indexuji vyhledavace, tak je to verejne vyhledatelne a dostupne i pro neprihlasene uzivatele, a tedy se o tom dotycny uzivatel muze dozvedet"

    Z toho spíš vyplývá, že DI je vlastně zbytečný, ne?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    PHAILO: Promin, ale argument tim, ze nekdo neco nepotrebuje a tedy to nepotrebuje nikdo neberu, jak asi sam naznas, tak neni objektivni.
    Druha vec je, ze pokud neco na nyxu indexuji vyhledavace, tak je to verejne vyhledatelne a dostupne i pro neprihlasene uzivatele, a tedy se o tom dotycny uzivatel muze dozvedet uplne stejne, jako o tom, ze nekdo takove informace/pomluvy zverejni na nejake strance mimo nyx. A opet nevidim jakykoliv zasadni a soukromi ochranujici vliv toho, ze by byl DI zrusen - lide, kteri ho nejak ofenzivne pouzivaji proti jinym by pouze pouzili jine metody.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ANARCHY: Postou je to neco jineho nez verejne. Uz napriklad z toho hlediska, ze postu neindexuji vyhledavace. Reseni je jasne: zrusit DI. Jsem na diskuzacich 20 let a nikdy jsem nepotreboval jakykoliv ignore. Pokud ho nekdo potrebuje pro svou ochranu, musi mu stacit bezny ignore.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Problem je, ze nyx pres jeho zjevnou pritomnost tendle problem zaryte ignoruje a nenapise k tomu ani ň. To samy pro video/webm embed a shodnej pocet plusek a minusek. Myslim ze jakykoliv jeho vyjadreni by mohlo tydle nekonecny debaty posunout dal, nebo je ukoncit.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ESTEN: V tomto smeru ma rozhodovaci pravomoc vylucne Nyx coby tvurce a provozovatel nyxu, diskusi tady cte a tedy je informovan - jestli a jake rozhodnuti udela, a jestli a jak zmeni ci nezmeni funkcnost, je ciste na nem.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: pouzivam ho proto, aby pro me prestala dotycna idecka existovat, stejne tak ja pro ne. ale je to skutecne internetovy odpad, id wanton, johnythedevil a par krutych alternativne uvazujicich existenci.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VYHULENY_UFO: jestli nevidis rozdil mezi DI a tvym prikladem, nebudu se s tebou bavit ;)

    btw, mam pocit, ze zrovna ty jsi porad neodpovedel, proc pouzivas DI misto obycejnyho ignore... odpovez aspon do posty, fakt me to zajima
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ESTEN: predstav si, ze jsou uzavrena auditka, kam se bezny uzivatel nedostane, ja bych si rad pocetl jejich obsahy, ale jaksi mi to spravci nedovoli.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ANARCHY: to je diskuze, do ktery se fakt nehodlam poustet. Nerozumim s vereposti, s jakou "DI pro vsechny" branite, bez opravdu padnych argumentu. Nevadi, na svete je vic veci, kterejm nerozumim. Tak aspon doufam, ze jste si v tyhle iteraci povsimli dalsich par pripadu, kdy je DI fakt na picu™ a to treba pomuze v nejakym budoucim prehodnoceni.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ESTEN: Pokud bys takove pravo mel(a), bylo by nekde nejakou jasnou formou deklarovano, ne?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ANARCHY: samé nevýhody této fičury koukám... rozbité dískuze, nemožnost řešit pomluvy,... jestli ono nebylo lépe, když to měli jen admini a řešili tím skutečný stalking a rozešlé páry
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    ANARCHY: "neexistuje zadne pravo na to cist neci prispevky i kdyz o to mas zajem" -- aha, to je pro me novinka. Na diskuznim serveru bych takovy pravo ocekaval.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ESTEN: Delat s tim muzes jen to, ze se s tim smiris, neexistuje zadny mechanismus jak nekoho donutit, aby Te z oboustranneho ignore vyjmul a neexistuje zadne pravo na to cist neci prispevky i kdyz o to mas zajem. Technicky vzato je mozne radu diskusi cist i bez prihlaseni se na nyx.

    PHAILO: Predejit takove situaci mozne neni, stejne jako neni mozne predejit tomu, ze pomluvy nekdo zacne sirit treba prostrednictvim posty nebo v soukrome diskusi kam da pristup jen vyjmenovanym lidem. Pokud se neco takoveho stane a dozvis se to, potom je mozne se proti tomu branit budto prostrednictvim adminu nebo i pravni cestou.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    KOC256: souhlasim, ze je to zbytecna agenda navic. Ale na chvili se mi to libilo...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LUCIEN: To neni dobry napad...

    Vymysli si cokoliv. A kdo se s tim bude parat, aby soudcoval?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Myslenka, ze by nyx admini mohli schvalovat DI neni vubec spatna... "Chces dat nekoho do DI? Rekni duvod. Dostals jeden minusek? Ale no tak..."
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ANARCHY: Tak mně poraď taky. Sice už to není aktuální, ale jedno ID si mě kdysi dalo do DI (důvod neznám, nikdy jsem s ním nic neřešil) a následně začalo sdělovat lživé informace (nejen) o mé práci a soukromí v několika klubech, které jsem navštěvoval. Já jsem se to dozvěděl až po nějaké době (týdny), když toto ID někdo jiný náhodně citoval.

    Jak by člověk měl předejít takové situaci?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ADMIX: Stejně jako video tagy :(



    obrázek je jpeg a žádná koťátka nebyla při jeho tvorbě zraněna
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Nevim proc se to tu resi furt dokola, kdyz je to evidentne vsem u prdele :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam