• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    To funguje jen v bloku a inzeratech tusim.
    22DAEMON
    22DAEMON --- ---
    NAVARA: mam zaskrtnuto a nevidim nic
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    22DAEMON
    22DAEMON --- ---
    btw. je to jenom u me, nebo tu vsichni uzivatele bud nahraji fotku na nyx nebo musi umet html? cekal bych nejaky klidne i drobny wysiwyg
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: Indexuji se jen urcite znaky, zbytek se bere jako oddelovac slov. A dvojtecka holt neni na seznamu.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Proč je znak dvojtečky ignorován při vyhledávání?

    zadám-li vyhledat "rake:" vyhledává to "rake*"
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    TARMAQ: Znam ten pocit... Ono je to vlastne o tom, ze abychom jednem pomohli, rozbijem to jinejm. Neresitelny problem, jak rika klasik od lakatose.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    skvely, tak ted mam rozbitou uz i diskusi o rozbijeni diskusi..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NOP: Vsak tebe to nemusi vubec nijak rozhodit..ale treba dojdes k nazoru ze tvy prispevky rozhazujou nekoho jinyho a DI ho ulehci trapeni kdyz tvy prispevky uz cist nebude.

    NAVARA: To urcite je..zaroven by ale taky admini treba nemuseli delat nic jineho zejo....Proto si furt osobne myslim, ze by tohle mel resit spravce diskuze a pokud se tam dva lidi hadaj..tak jim dat treba obema tyden RO jako varovani...kdyz tam nekdo bude neustale porusovat nastaveny klubovy pravidla...tak dostane ban etc..Ikdyz si osobne myslim, ze nyx je poslednich par let mnohem vic socialni sit nez diskuzni server...tak bych tohle nechal na majitelich a moderatorech prislusnych diskuzi..a pokud se treba 5 let na nyx neprihlasili, tak bych v nejakem specialnim klubu poradal hlasovaci aukce o moznost ten klub o ktery se admin nestara - prevzit....stejne jako o nevyuzita IDcka...v tom pripade bych se rad zbavil ID Koudy a presel na ID BATMAN, ktery se nikdy na nyx ani neprihlasil!!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To je přeci tak snadno vyhodnotitelné, porovnat dvě ID na mínuska a potvrdi požadavek na DI... skoro na automat, bez nutného zásahu adminů.
    A pokud si takový založí další UD, tak díky tomu že to nebylo DI udělené z rozmaru máš další flag, že něco není v pořádku.
    NOP
    NOP --- ---
    Já tak nějak pořád nechápu, proč by mě měl mínus (nebo sto mínusů) nějak rozhodit. Nějakej nicotnej, nic neznamenajicí mínus mi snad nezkazí den, ne? Zvlášť, mínus od ID PÍČUS. Ani kdyby byl ke každýmu příspěvku, kterej napíšu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAVARA: To uz je pak na dalsi a tady 20x omletou diskuzi..Uvedu ti to na prikladu..

    Napises nekam nejakou picovinu..Napriklad. "Zase sem si koupil hodinky, tentokrat za milion kacek"..Nekdo to vezme jako vychloubani a da ti minusek..Naprosto v poradku..

    Pak tu sou ale lidi, kteri te "stalkuji" po klubech kam lezes a davaji minus ke kazdemu prispevku co napises..Takze vlezes do klubu "co ste meli dnes rano k snidani" a napises tam "dneska sem mel smazeny vajicka a caj" ..a sup..ID PICUS ti da minusek...Pak vlezes do klubu o CERNu a napises tam neco k tematu..a sup..prijde ID PICUS a da ti minusek...Takhle se to deje treba tri tydny. Za tu dobu napises dejme tomu 300 prispevku a u 294 z nich mas negativni hodnoceni od ID PICUS....Muzes teda dojit k zaveru, ze ID PICUS hrozne irituje vsechno co na nyx napises a tvuj styl psani ho treba nasira k nepricetnosti a ze pro jeho dusevni i fyzicke zdravi teda bude asi lepsi, kdyz tvoje prispevky, ktere ho napric nyxem irituji ze ma potrebu je minusovat i presto, ze sou k tematu klubu...Nebude cist..a pouzijes na nej DI...ID PICUS pak samozrejme zacne v deseti kecacich klubech po nyxu brecet, ze sis ho dal za minusek do DI a ze je teda DI naprosto k hovnu a nejdebilnejsi featura na nyxu a ze kdyz nesneses ze nekdo minusuje tvy prispevky, tak na nyx vubec nemas chodit...etc..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: Vidíš, adminama za stalking, žádný z nudy za mínuska
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VON_GILOTINE: sorry sem debil. Nemyslim rebornu, ale reonu. Tady to v roce 2007 psala.

    [ REONA @ ignore-list ]
    nebo
    [ REONA @ ignore-list ]

    ale urcite to nebylo jen kvuli nim samozrejme.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KOUDY: no to bych asi nerekl. Každopádně jde o dobre priklady oněch vokalnich existenci ktere argument vzdy prebiji řevem. Takze pro ilustraci vzdalene vhodne.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VON_GILOTINE: zavedlo se to tusim kvuli reborne a minerwe ne?..a obe furt maji sva ID
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    TARMAQ: Jenže Nyx je právě i dost sociální síť.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---

    TARMAQ: nevysvetlis nebude zadna zmena. At nas bude kolik chce se sebelepší logikou a argumenty. Nikdy to nepřeřve ten jekot tech tri ctyr kvuli kterejm se to zavedlo. Přestoze ma vetsina z nich sama davno jine id.

    Nikdy nevyvolas takovou buzeraci jako oni tenkrat. Nikdy se toho nikdo z adminy nedotkne protoze je to mooooooc tooo hot topic.

    Nikdy.

    Smradek ale teploučko.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    HARALD: pro me je to neprekvapive neucinne a smysl nevyvolavat flejmy se miji ucinkem..

    Co to naopak v kombinaci s funkci "neanonymni negativni hlasy" muze zpusobovat, jsou dve veci:
    1. uzivatele radeji neanonymni minusy nedavaji
    2. uzivatele neaonymni minus daji, ale riskuji rozbiti diskuzi. U nekterych uzivatelu, kteri se vyjadruji takrka ke vsemu, tohle muze mit velkej dopad


    IMO je funkce DI pro diskusni server nevhodna. Dokazu ho pochopit na socialni siti typu facebook.

    V cem konkretne by melo vadit, ze se dozvim o existenci prispevku, ktery nevidim kvuli DI? Stejne to ve velkem mnozstvi pripadu poznam z reakci na "neexistujici prispevek". To bohuzel nefunguje v pripade, ze nekdo na takovy prispevek reaguje a nepouzije funkci "odpovedet" - to je potom teprve gulas..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam