• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FRDK: nemam a nikdy jsem neměl premiovku
    FRDK
    FRDK --- ---
    LOVE_DALI: Poslední dobou, co sis v prémiovce vypnul reklamy?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jenom ze zvědavosti, jak vám funguje oznamování o nových příspevkách?
    Aka, Vlezu do auditka, kde jsou nový příspěvky, vrázím se zpět na Sledovaný (přes Alt + Left) a auditko není refreshovaný, takže furt 5 nových.
    Začalo to poslední dobou.
    Tespováno pod Win + Chrome, Linux + Chrome 81.0.4044.129
    Linux + Opera 68.0.3618.56
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Aha, tak jsem to měl vyplé v nastavení. Proč se to vyplo netuším, praktický účel funkce mi taky uniká, každopádně vyřešeno.

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: na jinym pc to samý
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jeste takova rejpava pro Nyxe... kdyz uz je Kudlanka nejakej ten patek mrtva. Neslo by zalozit na GitHubu prazdny repo, ktery by melo pouze Issues a slouzilo vyhradne pro ukladani a diskuzi nad bugama? Ruzny SW firmy to tak delaj a je to docela dobrej zpusob...
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHOBOT: jeste mam par dni aktivni premiovku, ale az mi dojede, tak jediny, co se zmeni je hodnota volnyho mista, kazdopadne ted to vypada takhle - priloha je normalne k dispozici

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    MATHES: myslel jsem si to, každopádně nevidim nic :)

Jinej pc vyzkoušim až večer, teď nemam možnost. Ale na mobilu v browser verzi to taky nevidim, lol.
    MATHES
    MATHES --- ---
    CHOBOT: pripojovani priloh by melo bejt visible bez ohledu na to, jestli mas premium nebo ne (afaik rozdil je jen ve velikosti tvyho uloziste).
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Zkusím přesunout diskuzi sem: [ CHOBOT @ KDO VI TEN TI ODPOVI!!!-rady,recepty,vychytavky,inzerce,duse,laska...zeptej se... ]

tl;dr: zmizela mi moznost pridani prilohy k prispevku v klubech, v poste tlacitko mam, skin resetovan, alt browsery vyzkouseny, ctrl+f5 a cache flush vyzkousen, premiovku jeste mam (ale mam pocit, ze nejake male uloziste poskytl nyx i non-premium userum.

Ostatnim to zjevne slape, bude to jen u me, a dosly mi napady.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Dlouhodobe mi web vyhazuje chybu
    Minor DB-Con Error (invalid SID) - Neco nemusi fungovat jak by melo. Pokud problem pretrvava delsi dobu, poslete na nyx@nyx.cz popis, jak ho reprodukovat.
    Minor DB-Con Error (no working db) - Neco nemusi fungovat jak by melo. Pokud problem pretrvava delsi dobu, poslete na nyx@nyx.cz popis, jak ho reprodukovat.
    do diskuze nemáte přístup!
    pokud si chci do nezarazenych booknout verejny klub.

Naposledy u [ Městečko Palermo - Do hor děsu (Antarktida, po stopách ztracené výpravy)- REGISTRACE do 5/5 ]
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Co takhle prepisovat vlozeny odkazy na mobilni verze ruznych webu na normalni? Par nejcastejsich - wiki, imdb, cojavim...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    YENICK: jasně
    HALELUJA
    HALELUJA --- ---
    Zdravím, 16. 4. jsem posílal převodem peníze na prodloužení prémiového účtu a zatím se mi dny nepřičetli. Můžete to prosím zkontrolovat?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    GIOMIKY: v posledních je u každého příspěvku malé x (nezobrazovat příspěvky z této diskuse), zruší se to v levém sloupci dole Od-ignorovat diskuze
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NAVARA: Diky, to znam... myslel jsem blok na urovni klubu... v kategorii jsou ostatni, co me zajimaji, ... ale o nektery nestojim... asi ne... nevadi... neni to nejak extremne dulezity...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Jde nejak blokovat klub? Jakoze treba nektere ... nechci jmenovat... aby se mi nezobrazovali v poslednich?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    WOODMAKER: stále se marně hledá, jak udělat spoiler
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam