• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SCHWAB: jak rozšířenej, mluví se pořád o tom stejnym člověku. Má starej FF na W7 a ani se neobtěžoval to řešit, místo toho zkouší lži o poště. Když si se mnou psal, tak mu pošta fungovala až se mu od huby prášilo. A jedna pozoruhodná věc, proč někdo z UK lpí na tom mít tu profil a inzerci když je tu fuckován ?

Podle mne to smrdí.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    neboli... Nyxu, woe, nefunguje ti pošta ani tržiště a chudák uživatel musí platit za opravu!!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: vsude, fb tim markuje veci z fb abys mohl vedet odkud lidi prisli. Takze pokud nehodlas mazat fbcid všude tak je to neresitelne.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: Tak uz to ctu. Zkusim mrknout, jak to mam udelane.
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: Vyskytuji se jen v odkazech na fb nebo i na jine domeny?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Nemohly by se z odkazu automaticky mazat `fbclid` parametry?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA: je to curak. Nic jinyho nehledej. Podivej na jeho originalni reference.
    I v beznem hovoru se dozvis jak cechacci delaji toto ci tamto spatne.
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Nic jako ban na postu neni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Add. tohle - to má skutečně nějaký ban na poštu nebo jen sbírá osobní údaje přes externí formulář?

[ JPLABS @ tržiště / práce a služby - NABÍDKA (nabízím práci, hledám pracanty) ]
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    ESTEN: DI bych nerušil, je to prevence hypertenze a dalších komplikací
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ESTEN:
    A my to uvidime? To chce asi screen ne?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    V nektery ze starsich iteraci hadky o double ignore tu nekdo z adminu chtel videt priklad, kdy DI rozbiji diskuzi. Tak prikladam jeden aktualni: [ DIVER @ Věci Veřejné - záleží na všech životech! ] (a dal).

Opakuju se, ale soudim, ze kartago musi byt zniceno. Teda, ze DI je potreba zrusit, nebo povolit pouze na predpis od nekoho z adminu. Protoze v realu pacha vic skody nez uzitku.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Pokud na MACu v Safari dám po napsání příspěvku TAB, tak bych čekal, že budu na tlačítku "odeslat" a tedy dám jen enter a odešlu zprávu. Jenže na MACu to takto nefunguje... jelikož to tak již dělám podvědomě, tak předpokládám, že na windows to fungovalo...
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    SCHWAB: tak jsem vypl zapl fci, a už vidím :)
    VOYTEX:
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    VOYTEX: prej si to nepřeješ, vidíš mně mezi minuskářema? .)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Me by zas zajimalo proc nejsou videt negativni votes v zadostech o zalozeni duskuse. Zacina tam byt podezrele stejne negativu v prvnich dnech a tak si myslim ze to delaj nejaci vocasi. Pripadne mi tam chybi prostor pro diskusi
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    show negative votes mi už asi měsíc nefunguje (premiovku mám), checkbox zatrhlej. mají to všichni vyplé?
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Ano, ten autoresize je opatrny a nehrabe do cehokoliv jineho nez je holy img. At omylem neco nerozbije.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    bug: při uzavření obrázku do a href nefunguje auto-resize do postů; a max-width nelze použít…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam