• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    MVEK
    MVEK --- ---
    Už po několikáté narážím na to, že ve Sledovaných vidím u nějakého fóra počet nových příspěvků a třeba 1 odpověď. Otevřu to, projdu nové, odpověď nevidím. Podívám se na své příspěvky a u nich také nic za poslední měsíce...

Stává se mi to tak jednou za týden nebo dva, a to jen poslední cca dva měsíce. Není to tedy dostatečné, abych měl jistotu, že neblbnu, nebo že neblbne browser:-). Tak jen, jestli nemá někdo podobný problém, nebo se něco neměnilo, co by to mohlo způsobit.
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    NAVARA: diky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PAVIAN: limit je 10MB per soubor
    PAVIAN
    PAVIAN --- ---
    pic, poprosim, mam problem s nahravanim urcitych souboru trebas jen 11MB velky (rar, exe) do uloziste souboru v moji osobni databazi, premiofku mam, mista na ulozeni spousty, tk nevim diky )
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Naprogramoval si diskuzní forum, ale chodili mu tam lidi
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GIOMIKY: drogoví dealeři a provozovatelé sociálních sítí? :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    KID_MCHUTT: Řekni mi, kdo má rád uživatele.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Na ty je tu nastesti DI :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GIOMIKY: jenom ty lidi to občas kazí :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Ja jsem Nyxem spokojenej. Dobra prace.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kasleme na to vy v tom problem nevidite ja vas presvedcovat nehodlam. proste pro mne useless udaj.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Cislo?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    A k cemu to cislo presne teda ma byt ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RAINBOF: Stejne tak funguje seznam navstev v klubu, takze je to spis feature nez chyba. Opravdu potrebujes vedet kdo ti leze na profil a jeste k tomu jak casto?
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: To mi prijde byt v poradku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: tak jsem narazil na to ze tu je nejakej seznam lidi co ti navstivili profil.
    problem je ze pokud ti nekdo navstivi profil 2x tak z puvodni pozice v historii vypadne. takze je to seznam toho kdz te navstivi naposled a ne kdy v historii. takze pokud nechces stalkovat jako mentoska kazdej den kdo ti kouka na profil tak je ten vystup dost k nicemu.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ma nejakej smysl sem jeste hazet reporty chyb ?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PNXNTDD:
    Issued On Sunday, September 13, 2020 at 8:21:18 AM
    Expires On Saturday, December 12, 2020 at 7:21:18 AM
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    V poslední době , asi 14 dní, se mi tak obden stane, že mě nechce chrome povolit vstup na nyx.cz jelikož stránka není šifrovaná a nefunguje https.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam