• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    NYX: Aha, tak se omlouvám má chyba.
    Měl jsem ve FF aktivovaný FB containers, a to byl ten problém. Teď už to jede. Ani nevím kde se mi tam vzal, nebo jestli tam byl vždy nebo když jsem před asi 2 měsíci dělal čistění a začal používat FF účet. Ale i tak zvláštní že před aktivací premium to běželo normálně? a pak ne. Příště zkusím s tím dev.

A zkusím se tak podívat pak i na ty odkazy na youtube proč někdy to hodí jen link bez náhledu.
    A to když budu chtít zdílet to video jen jako link, tak použiji ten příkaz kde je ten popis. A nakopíruji adresu dvakrát aby tam nesvítil popis ale bylo vidět cestu kam ten link vede.
    NYX
    NYX --- ---
    ROLAND: Tak otevri dev tools a podivej se, co se deje s temi requesty na obrazky.
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    KID_MCHUTT: Pardon. Používám FireFox, a jak jsem psal před tím to s těmi obrázky fungovalo. A teď ne všechny, ale některé obrázky se přestali zobrazovat.
    NYX
    NYX --- ---
    Taky muzu vynucovat u obrazku https, ale nevim, jestli to dava smysl.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ROLAND: s těmi obrázky se ti tam imo sešel update prohlížeče s aktivací premium - povol si http zdroje contentu:

v chrome je to v settings - content - additional content - insecure content a přidej si tam nyx.cz
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    Mám prosím dotaz.
    Při aktivaci premium se mi přestali zobrazovat některé obrázky, z některých stránek, které dřív normálně se ukazovali. Po skončení premium jsem očekával že se to navrátí zpět k fungování, ale nestalo se tak. Zkoušel jsem hledat a měnit různá nastavení, ale nic nepomohlo. A některé věci ani nevím co vlastně dělají, nikde není nějaký srozumitelný popisek k dané funkci, nebo jsem ji nenašel ani v nápovědě.
    Klidně bych zadarmo vyhotovil nějakou pomocnou srozumitelnou příručku aby se v ní orientovali i méně zdatní uživatelé.

A druhý dotaz.
    Nevím proč se mi náhodně někdy zobrazí jen odkaz na youtube a ne klasicky s náhledem. Původně to vypadalo že se to děje jen v některých diskuzích, ale je to náhodné. A v jedné diskuzi se třeba zobrazí ten samý odkaz i z náhledem a v druhé jen odkaz.

Případně jestli je nějaký jednoduchý příkaz když bych chtěl vložit cíleně jen adresu toho videa bez náhledu? Abych nemusel používat ten u kterého je nutno dát ještě popis.
    Nebo přidat dlačítko k těm 5, kde by zůstaly jen aktivní adresy a automaticky to v daném příspěvku co zná nepřevádělo na obrázek nebo náhled.

KOC256
    KOC256 --- ---
    IDLE:

může to pak být přehlednější

Může... :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Pomocí citace se dá snadněji reagovat na konkrétní část příspěvku, může to pak být přehlednější než odkázat na celou plachtu. Ale jinak ano, musí se s tím umět zacházet.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PJOTRIK: presne. fakt se nechci vracet do roku 2002
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    Proboha ne, tohle vede akorat k tapetam plnym nekolikaurovnovych citacich, priklad si najdi na libovolnem foru co pouziva bb engine. Odkaz na puvodni prispevek je radove lepsi
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Tezko rict, asi mas pravdu, ze ne. Je to jiny druh reakce. Tak to povazuj za bezpredmetne.
    NYX
    NYX --- ---
    Vzdycky mi tohle prislo jako workaround tam, kde se jim to zobrazovani odkazovanych prispevku nechtelo delat.
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: ma to nejaky smysl kdyz se ti cely prispevek zobrazuje po najeti na ten odpovidaci nick?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    GIOMIKY:
    tek nemusíš tu hned přicházet z pravěku. Tím si moc uživatelů na svou stranu nezískáš... Ono toto funguje i na mnoha dnešních fórech či mailových klientech.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Měl jsem takový nápad... v BBS světe je jedna z výborných vlastností reakce na mail / příspěvek, že jde jednoduše (pomocí ctrl q, ale to není podstatné) quotovat (vložit část příspěvku, na který reaguji)... nešlo by to zařídit i do editoru na nyxu...
    posílám Screen pro představu (jeden obrázek je za 1000 slov)

IDLE
    IDLE --- ---
    R1CH4RD: Povolený počet hlasů na osobu: 2.
    AETHER
    AETHER --- ---
    Kdo nechodíte na nyx přes Gate, posílám vám anketu, ať si taky můžete zahlasovat :)

[ AETHER @ nyx :: ankety ]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Taktak… přidání loop nebo mute do atributů pro tag video je otázkou drobné úpravy configu.
    Přepisování #[a-zA-Z0-9] na linky pro hledání takových výrazů totéž. A nic :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já si myslím, že v prvé řadě to je utopie. Myslím, že se tu řešily požadavky na mnoho daleko menších změn než stromy a stejně na to není čas... :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TARMAQ:
    1) Konecne by se lidi naucili poradne reagovat, protoze by to melo konecne smysl.
    2) Pak by se holt ta vlakna sloucila a lidi by zacali pouzivat reakce na vlakna zvlast.
    3) Stejne jako ted, odfiltrovali by se. (IMHO by DI melo mimalne delat placeholdery, aby clovek mel vubec povedemi, ze neco nevidi, ale do toho bych nerad znovu zabredaval, to je tu evergreen )
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    Ma to par trhlin:
    1) casto nekdo na nekoho reaguje, aniz by to oznacil jako reakci
    2) nekdy byvaji v jednom prispevku reakce na vice prispevku, kazdy muze byt z jineho vlakna nebo na jinou vetev toho vlakna.
    3) co DI? Pokud by nekde uprostred vlakna byl prispevek nekoho, kdo me ma v DI, videl bych to vlakno cele? Tenhle problem je samozrejme uz ted, ale timhle by byl jeste viditelnejsi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam