• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NYX: Presne jak rikas. V podstate super odezva s obcasnou prodlevou. Nic hrozneho, spis jsem byl zvedavy a jsem rad ze to je vedeno v patrnosti.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KID_MCHUTT bejvávalo, pokročilý uživatek internetu je dnes něco jiného než deseti lety.

Ono je také pravda, že tagovat na klasický klávesnici je něco jiného, než na softwarovejch na dotykovejch displejích, že.
    A také mám určitě rychleji napsané tagy na klávesnici, než se proklikám k vlnovce nebo hvězdičce na displeji. :)

Tato schopnost časem zmizí. Jako třeba pletení pomlázek :)
    BAAL
    BAAL --- ---
    NYX: Mě se nedaří otevřít "poslední", po dlouhém čekání to obvykle končí na 504 a tom twitter addonu.

Předpokládám, že to je tím, že se můj ignore list značně rozrostl a nijak zvláště mě to netrápí, jen když se to tu řeší.
    NYX
    NYX --- ---
    REDSNAKE: Jestli myslis obcasne cekani par vterin a jinak rychly beh, tak o tomhle vim, pricinu znam a je to v reseni. Pokud jde o jinou pomalost, tak prosim lepe popsat.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KOC256: přehlednost, navyklé flow, nad kterým nemusíš přemýšlet...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHWAB:
    KID_MCHUTT:
    konzerva je IMHO lepší pojmenování... a nemyslím to pejorativně...

Protože jestli někdo preferuje psaní 7 znaků oproti dvoum (<b></b> vs **), tak to o ničem jiném není ne?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SCHWAB: pokročilý uživatel internetu se to jmenuje :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHWAB: Ano. Jsi konzerva :)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KOC256: mozna jsem něco nepochopil, ale přijde mi to jako křížová výprava proti tagum.

jakoze místo tagu jsou hvězdičky a vlnovky?
    vždyť je to tak otravné, když chci dát nějaký text mezi hvězdičky a ono se to najednou ztuční a hvězdičky nejsou.

A ty tagy jsou napsány hned a mají jasný účel a další možný úpravy. Cítím se jak důchodce...ty základní tag, ty jsou prostě v krvi každého uživatele nyxiho internetu, ne?

Já jsem asi konzerva :-)

KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHWAB:
    Co myslis?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    KOC256: to je sarkasmus nebo true milenial?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REDSNAKE:
    Taky jsem si toho vsiml...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    poslední dobou mám pocit, že má nyx horší odezvu. Než se mi načte po kliknutí nějaké auditko nebo než se načte seznam sledovaných tak to občas chvíli trvá, řádu sekund. Děje se mi to na více počítačích, na různých internetech. Pozoruje to také někdo?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: jasně, ale tak nejak jsem pocital, ze klikatka pro img (pripadne b/i/url) jsou samozrejmosti. Jen misto heavy wysiwygu ti to predvyplni MD syntaxi. Pripadne pokud nechces klikatka staci jen napoveda tak jak to mival Slack. Lidi co casto vkladaji obrazky se tu syntaxi s pouzivanim driv nebo pozdeji nauci. Ono si staci uvedomit, ze ta syntaxe je stejna jako pro vkladani odkazu, jen s !.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Taky myslim, ze tu z 99% resime jen obrazky.

A ja osobne si treba syntax MD pro obrazky nedokazu zapamatovat...jak presne se tam ty zavorky maji poskladat. A uz rozhodne bych ji nechtel psat na mobilech :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IDLE:
    už se budu opakovat... Ale předně proto tam bude (navrhuji aby bylo) klikátko.

Tedy ti co používají FB, WA, TE, Skype (s drobnou modifikací), ... to bude funkční/známé HNED. A ostatní si buď zvyknou, budou používat HTML, nebo si v nastavení zapnou klikátko.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    IDLE: Tak diskuze prevazne vznikla ohledne obrazku, to ma kazdy MD stejne. Pokud uz se bavime o jakem MD, pak nejrozsirenejsi a nejstandardnejsi je dnes Github FLavoured MD - https://docs.github.com/...-team@latest/github/writing-on-github/basic-writing-and-formatting-syntax
    IDLE
    IDLE --- ---
    KOC256: Tím chci říct, že to bude užitečné jen pro ty uživatele, kterým se to zrovna trefí do toho, co znají. Ale pro mě za mě, na škodu to asi není.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    IDLE:
    přesně proto jsem navrhoval ať se implementuje něco HODNĚ rozšířeného z masových IM. A pak ať si méně power user může k tomu zapnout klikátko. Pokud to bude power user typu LUCIEN, tak bude jen psát MD, jak bude implementovaný.

Přesně k tomuto směřují moje posty...
    IDLE
    IDLE --- ---
    LUCIEN: Akorát je blbý, že těch různých markdownů je spousta variang. Tohle KOC256 je jedna z možností, texy má (moment, hledám...) kurzívu pomocí lomítek, někde jsem viděla jedna hvězdička kurzíva, dvě hvězdičky tučné... Potkávám to na spoustě webů a NIKDY si nepamatuju, kde platí co. V tomhle ohledu zlatý HTML, to je aspoň všude stejný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam