• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jako na chyby DI jsem tu toho už viděl hodně, ale toto ještě ně...
    Ten člověk co mi hlásí že napsal nový příspěvek mě má v DI...

VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: ja se priznam, ze sem nikdy prilis nechapal zbytecny zabijeni casu a to ani na drogach. az se me buh zepta, co sem delal celej zivot, tak mu rozhodne nechci rict, ze jsem 20let prozil 24/7 hodin na nyxu diskusemi s rebornou, xchaosem a nebo sledovanim recyklatu ve vecech verejnych....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: lidi nejsou stejny. Nekoho potesi plusy nekoho ruka v rozkroku jinyho oboji. Mame jiny cile hceme dosáhnout. To ze to nechapes je vporadku :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: to ne, pro me je nejdulezitejsi moje divka a chci pro ni to nejlepsi. nicmene mi vysvetli, jaky smysl zivota vidis v nekonecnych 24/7 diskusich, kde se recykluji linky a obrazky z jinych socialnich mediich? osobne vidim vetsi smysl v pouceni s naslednymi ekonomickymi vyhodami, nez v pustem blaboleni o picovinach, ktere tu jedou ve vetsine auditek... :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VYHULENY_UFO: kdyz jsou prachy to hlavni co v zivote mas tak asi zadny :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    L4MA: podle me jedina vyspa civilizace a misto, kde se tavi minulost a odlejva budoucnost, je bitcoin auditko. tam mas vsechny moznosti od zabijeni casu a troleni piratu, pres moznost naucit se novy veci, az po moznost si vlastne vydelat...
    ktery jiny auditko splnuje tyto tri podminky? zabijeni casu, pouceni a vydelani penez
    L4MA
    L4MA --- ---
    GIOMIKY: naopak, nora je jedna z poslednich vysep ontopic diskuze, nezamoreny hyperkorektnosti a mudrlanstvim lidi, co zestarli na nyxu. .)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    GIOMIKY: radsi jsem si dopral klidu a na nyxu si to zmenil - je pravda,z e jsem tu mel 1) slabe 2) drive pouzivane heslo, takze jsem si takove upozroneni zaslouzil.

pardon za "debilni" dotaz ,)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Jakoze informacni hodnota In, ktere je zde ziskana je vetsi, nez infromacni hodnot If z Facebooku. Tedy In > If ... kdyz tedy nelezes do bulvarni nory, ze jo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RAINBOF: a nyx ne? vidim tu haldy lidi, kteri zde zabiji zivot a cas 24/7 nekonecnymi diskusemi o nicem ci repastovanim linku a obrazku z facebooku a jinych tiktoku... [facepalm emotikon]
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FONTAN: Jako muzes si udelat pokus. Zmen si na libovolnym serveru heslo na "password" a uvidis, jake notifikace ti zacnou chodit. :-) ... Nemyslim si, ze by to bylo odsud. Staci, kdyz ho pouzivas na vice sluzbach a na libovolne z nich se ti proflakne (treba tim, ze ten server nekdo hackne a zacne ta hesla prodavat). Vyresit to muzes jednoduse zmenou hesla. Osobne jsem to ale resil tak, ze jsem si tu kontrolu hesel vypnul. Mam jednoducha hesla na e-shopech, kam se chci rychle prihlasit a kdyz nekdo ten obchod hackne, tak nechci prilis o slozite heslo.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    GIOMIKY: jj tomu rozumim, jen jsem se trcohu obaval, aby to nebylo rovnou odsud (pravda, ze pwd policy zrovna pro nyx moc nedodrzuju a heslo tu mam 10+ let stejny :( )
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FONTAN: Mas na Nyxu proflaknuty heslo. Nejspise uz na nejaky jiny sluzbe bylo prave tohle prolomeny a je dobre znamy.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    ahoj

je nejaky rozumny duvod, proc na me dneska vyskocilo tohle?

VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VOYTEX: taky ten novej vir B.1.1.7
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: chapu, to jsem ani nemel na mysli, i kdyz nevim, proc to omezeni na 3 existuje. Jde o retezce treba jako 3,1415926535 nebo 31,415926535, ktery maj vic nez dva znaky, a delimiter na min nez ctvrte pozici. strednik koukam taky
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: Tri znaky jsou minimum bohuzel, to menit nehodlam.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VOYTEX: resp. dvou- a jedno-mistnych, nasledovanych teckou/carkou
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NYX: aha, ono se to tyka vsech dvoumistnych znaku, i pismen. jak zasadni to je, neumim posoudit, proste nektere prispevky jinak nejde najit.
    NYX
    NYX --- ---
    VOYTEX: tecka i carka jsou znaky, ktere deli slova...teoreticky by se dalo vyresit, pokud je to nejaky zasadni use case.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam