• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LODBROG:
    Je fajn o tom trochu premyslet a trenovat psychiku…


    LOPIK:
    Souhlasim, ale bojim se ze tlak trhu je natolik velky, ze toto neprojde. Protoze by dani nestabilni jedinci mohli byt podrobeni tlaku.

    SKAFF:
    To mi prijde jako dobry napad.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Nějaký "tento uživatel si nepřeje, abys viděl jeho příspěvek", případně způsob jak zjistit, že tě někdo v DI vůbec má, by se ale fakt hodil. Teď je situace fakticky taková, že mi nyx náhodně neukazuje některý příspěvky a já ani nevím který.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Jestli se bude regulovat počet lidí v DI,
    tak se asi budu muset brodit bahnem a zkoumat, které alterID kterého pitomce za ta léta už není aktivní a která daný expert dál používá,
    a rozvažovat, pod jakým ID dotyčného vidět chci a pod jakým ne.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LODBROG: Řeší se, aby se místo "post nenalezen" ukazovalo "uživatel na tě sere"
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NYX: Ale to rozlišení příspěvku DI/smazaného by se šiklo i tak. Asi by to víc dráždilo v prvních pěti minutách, ale po měsíci dvou to pomáhá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYX: Nicmene nejake to zaskrtavatko pro spravce, aby v jeho klubu DI nefungoval by bylo mozna dobry. Treba id Melda jsem si dal do DI, protoze jsme se hadali v nekolika klubech a lidi kolem to stvalo. Naposled to bylo v "na co prave myslite"..zvolil jsem teda metodu DI. Nevidime se. Hadky ustanou. Kdyby ale treba spravce te diskuze nasi hadku smazal, tak bychom se tam priste nehadali. Takhle to delam ja v ISM a delaji to tak spravci i v jinych klubech (treba ve slecnach z nyxu)..Jenze jsou spravci nekterych klubu, kteri byli na nyxu naposledy treba tri-ctyri roky zpet. Nejde potom ty kluby nekomu predat? Kdo se o ne bude starat a moderovat je dal? U dost lidi by to imho problemy s DI vyresilo.
    NYX
    NYX --- ---
    On bude mit DI omezeni na pocet, kolik lidi si tam clovek muze dat...tak uvidime, co to udela. Treba to bude rozumny kompromis.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Jakkoli bych DI taky nejradši viděl zrušené, měl bych návrh ještě na jinou korekci: Dost mě rozčiluje, pokud už se tedy objeví reakce na někoho kdo mě má v DI a odkaz ukazuje něco jako "příspěvek už neexistuje / byl odstraněn" nebo tak něco. Nešlo by tam normálně na rovinu mít "příspěvek neuvidíš, jsi v DI?" Chápu, že to člověka nemá dráždit k nějakým reakcím, ale na druhou stranu, to, že je v DI stejně za chvíli zjistí (třeba z toho, že je takových příspěvků x, nebo z toho, že dotyčný zmizel i v jiné diskuzi), ale v ten první okamžik je tu jisté zmatení, jestli admin uklízel nějakou rozjetou debatu, jestli se dotyčný jenom promazal nebo co se sakra vlastně stalo. Prostě aby bylo poznat odkaz na smazaný od odkazu na DI.

    Otravné zvlášť u expertů, co mají ve zvyku jednou za čas paušálně rozdávat velké množství DI a pak je zase potichu rušit (jmenovat nebudu, ale...) kdy vážně netušíte, jak na tom který den zrovna jste, což je tedy mimochodem samo o sobě známkou toho že to asi moc nefunguje tak jak by mělo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TARMAQ: nechapu proc nejde aby kazdy admin mohl ve svem auditku povolit di ci ne. zamezilo by se temhle kriplovinam co kazi plno hadacich diskuzi
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    mne se prave opet stala ta taskarice, ze mi TORI napsala, ze nejakej prvok kteryho mam v DI (BURKHAR) odpovedel na prispevek, kterej mam v pripominkach. prosim zachovat i do nove verze nyxu.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    double ignore urcite taky zustane plne zachovan, protoze generuje penize.. ted jsem zas v jedny diskuzi az po asi 20 prispevcich pochopil, proc jsem mimo: uzivatel X reagoval na prispevek pod sebou, kterej jsem nevidel, a nasledujici cele vlakno mi tak nedavalo smysl, dokud jsem nevidel i reakci na cloveka, kterej me ma v DI..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    VON_GILOTINE: Pomlouvat za zadama a brecet verejne ti jde nejlip :)

    tleskam
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    s rovnejsimi mezi rovnymi co si zakladaj fake id na bezicim pasu a pisou lidem do posty ohledne postu v diskuzich kde maji ban se jako vzdy nic delat nebude ze.

    tleskam
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: Přemýšlím kde sehnat mulatky se šlehačkou.
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: No mas se na co tesit :-)

    Ja mel v minulosti nejake prototypy napsane i v Go a v Elixiru, ale teprve Rust mi sedl natolik, ze jsem to nekam dotahl.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Škoda, zrovna jsem se nedávno začal Rust učit a ještě jsem si nenašel projekt, kde bych si ho osahal
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: Je to v Rustu ( https://rocket.rs/ ). Open sourcovat neplanuji.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: V čem to vůbec píšeš? Nějaký plány na open sourcování a přijímání pull requestů?
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: No do toho se mi prave vubec nechce :)
    HARALD
    HARALD --- ---
    NYX: Vím, že je to tlak na pilu, ale ukládání příspěvků do bloku by nebylo? :)
    NYX
    NYX --- ---
    Blok uz mam premigrovany a udelany pro cteni, dodelam editaci a zaradim to nekam do menu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam