• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    MATT: Muzes mi poslat tu fotku? A vkladas pres web nebo v nejake appce?

    Zkusil jsem nahrat tohle https://github.com/recurser/exif-orientation-examples a vsechny obrazky vypadaji ok (nahravano pres web).
    NOP
    NOP --- ---
    JAMILLOS: jop, to jsme na tom stejně, taky vždycky musím takhle, připadám si jako pako (že jsem se to furt ještě nenaučil zpaměti). Nějaké chytré tlačítko by se velice hodilo!
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: Jo, proto by tam u jakychkoliv zmensenin byl lightbox s originalem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FR: Možnost editovat vlastní post do 5 minut od odeslání :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jedna věc jsou fotky nahrávané na nyx (tam 1600px náhled s proklikem na max), jiná věc jsou externí fota - tam i pokud to budeš stahovat - by vždy měl být dostupný hires originál.
    Nejde jen o nahatý holky, ale třeba i hi-res tapety na multimonitor setupy.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX:

    - zobrazení několika fotek vedle sebe (33%/33%/33%, 49%/49%), který by jinak šly v tapetě pod sebou (zájemce si je pořád může otevřít v novém tabu fullsize)
    - zmenšení externího fotky / gifu, aby byl stejně malý jako ostatní ([NAVARA @ nyx :: pripominky uzivatelu] - majáky měly mít na výšku totéž co text) v sadě
    - případně totéž u sady fotek různé velikosti - sladění, aby to nebyly zuby
    NYX
    NYX --- ---
    PJOTRIK: Upraveno
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    PJOTRIK: coz me vede k prosbe:
    daly by se opravit stavajici prispevky v [Ikon Art] ? Linkuji se tam ikonky, ktery se oproti puvodnimu nyxu presunuly na novou adresu :(
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    NYX: moje usecasy jako QWWERTY

    + v [Ikon Art] vselijaky cachry s velikosti
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NYX:
    a) kompenzace mizerne kvality - resize pri repostovani obrazku, ktery vypadaji strasne i na 500px a z nejakyho zahadnyho duvodu jsou v originalu vetsi (napr. [QWWERTY @ USTAV . PRO . DUSEVNE . VYSMATE] ktery je jinak pres 1000px)

    b) maly nahled + a href pro plny rozliseni v novym okne u velkych plachet (napr. [QWWERTY @ MAPY & PLÁNKY nejen historické, zajímavé, nevšední, kuriózní.] )

    c) zmensovani obrazku, ktery jsou proste zbytecne velky - napr. tohle je v originalu 2000x2000px [QWWERTY @ kresleny stripy :: garfield, dilbert, red meat, wulffmorgenthaler, calvin & hobbes, unseen, mutts a dalsi!]
    pri resize na 700-900px se neztraci zadny detaily a i clovek s fullHD monitorem to nema jako fullscreen plachtu, kde je druha pulka obrazku schovana na dalsi strance/scrollu
    NYX
    NYX --- ---
    Melo by byt opravene

    Barva selectu v dark skinu - [OVERDRIVE @ nyx :: pripominky uzivatelu] (muzete potvrdit?)
    A uz to hlasi chybu kdyz clovek jde linkem na konkretni prispevek a ten tam uz neni
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Osobne kdyz poslu screenshot, tak jsem ho casto zmensoval na width=50% a height=50%, aby nebyl pres celou obrazovku a nemusel jsem ho zmensovat v editoru...
    NYX
    NYX --- ---
    OVERDRIVE: uplne nevim, co by ten klik na odpovedi mel udelat. zobrazit vsechny odpovedi na vsechny tvoje prispevky? zresetovat pritom nove?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NYX: To zní rozumně.
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    NYX: Za mě takto ideální. Pouze bych vyřešil to, že po kliknutí na bublinu s náhledem příspěvku není ponížen počet zobrazených notifikací. Po kliknutí na ni a přesměrování na příspěvek zůstane v notifikacích "viset" číslo s počtem reakcí a je nutno opětovně kliknout na ikonu notifikace a otevřít je.
    NYX
    NYX --- ---
    btw: kdo tu volate po moznosti zadavat velikosti obrazku, jake vsechny use casy vas k tomu napadaji? Zvazuji moznost pro velke obrazky generovat srcsety s vice verzemi, ktere se budou zobrazovat podle rozliseni a pripadne dalsich parametru (nastaveni uzivatele, typ konektivity apod). Aby napriklad na mobilu s FUPem se stahovaly jen nahledy, na wifi vetsi verze, na desktopu nejaky rozumny limit na velikost a vzdy u zmensene verze lightbox na plnou. Tak jestli je skutecne dominantni use case nepostovat tapety a ma smysl prozkoumat tyhle moznosti dukladne.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Nechápu, fakt ne. Možná kdyby to šlo optional v nastavení? Ale to už chci moc.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Moje stare oci ti podekuji. A treba poslouzi o par mrknuti dele.
    NYX
    NYX --- ---
    JAMILLOS: Desitky lidi si stezovaly, ze cervene je moc vyrazne, tak jsem to zmenil :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ještě kdyby šlo to čísílko v ikoně při nový notifikaci dát aspoň do červena, byl bych spokojenej. Lidi dělaj, jako kdyby to nebyla důležitá věc. Takhle je to sotva vidět. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam