• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: No jo, ale to musim pro tyhle dynamicke prispevky nejdriv vyrobit nejakou textovou reprezentaci primo behem indexace do fulltextu. Ale ono to nejak pujde...
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    NYX: no když můžu hledat v rámci diskuze podle jakéhokoliv slova, co tam někdo napsal, myslím si, že hledat i podle slov v nadpisu ankety by nemusel být takový problém ne? :)
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ:
    TOOMIX:
    Obecne dostat do vyhledavani slova z tech dynamickych prispevku by byl docela zasadni orisek. Ale muzu se nad tim zkusit zamyslet.
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: Mam napsano. Asi tam teda nebudu davat datum posledniho loginu, ale spis posledniho pristupu. Protoze nekdo uz sem chodi jen pres appku a muze se prihlasovat jen pri zmene telefonu :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Co světle šedý filtr přes ikonku těch co sem měsíc nepáchli a tmavě šedý pro ty, co tu nebyli rok+? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    A kluby jsou pak mrtvé / zaspamované na věčnost, protože není ani zřejmé jestli na to jejich správci jen serou nebo tu už deset let nebyli…
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    Přidávám se k pár příspěvkům níže - také mi chybí last login. S chutí komunikuj poštou na nyxu, ale současně je dobré vědět, jestli píšu někomu, kdo se lognul plus mínus nedováno, nebo je jeho profil x let mrtvej... Prosím, šlo by to zase nahodit?
    Díky
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TARMAQ: nebo doplnit, aby vyhledávaní v diskuzi hledalo i v otázce ankety, už jsem to sem psal jako požadavek na novou feature
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    Slo by ty tagy implementovat i v anketach? Celkem by se mi to hodilo na tipovacku, kde by si tak uzivatele mohli jednoduse filtrovat vsechny ankety s tipovackou spojene..
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    R1CH4RD: NYX: taky jsem řešil...
    nyx :: pripominky uzivatelu
    https://www.nyx.cz/discussion/1/id/51288406
    mým vyníkem byl nejakej avast security bazmekt, kterého jsem do prohlížeče ani nezval.
    takze rada - vypinej a zapinej rozšíření.
    NYX
    NYX --- ---
    R1CH4RD: To vypada jako kdyby se necachoval skin a pokazde se stahoval znova. Nemas neco divne nastavene? Zakazana cache, nejake divne rozsireni apod.?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Pokud to půjde, bylo by to fajn... i když takhle ušetřis některým ignorantum námahu při logovani se duplicitními účty :D
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Mne to pak doslo...ale tohle bude slozitejsi uprava :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Na nick daného ID, když dá někdo odpověď. Dřív to tak fungovalo u normálního ignoru, teď to ukazuje i dvojitě ignorované.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIASHECK: Sakra :-) Aaaa...uz vim asi.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Nevim, co se ted stalo, ale najednou se celej inyx tvari, jako bych mela vsechno v upominkach (a pri swipu to mormalne zahlasi, ze odebrano z upominek a zbela)

NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Na co presne klikas?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Teď vidím po kliknutí na odpověď i příspěvky lidí, co mám v DI. Dřív bylo vidět jen jednoduše ignorované. Nešlo by to vrátit? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TILIO: Vždyť to tam přesně píšu a screenuju! :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když je u příspěvku odpověď a já zakliknu zaklikavatko pro zbytek možností, překryje se mi možnost zaklikavatko zase odskrtnout. Nevím, jestli to není jen nízkým rozlišením mého stupidphonu, ale je to mírně nepohodlné.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam