KEJML: Vzhledem k tomu, že některé diskuze čtu občas, jiné furt a i během jednoho sezení je vidět, jak přibývají nové, tak vím, že si NYX "odjakživa" pamatoval čas posledního přístupu
u každé diskuze zvlášť. Takže si naivně myslím, že pokud by ho s tím proklikem na nejstarší nečtený prostě nahradil časem z příspěvku na vrcholu stránky (a možná jen v případě, že aktuální stránka je také zároveň první tak aktuálním časem), tak by to mohlo fungovat snadno a rychle.
(Jo a taky mám ve zvyku po otevření NYXu rozklikat spoustu nových do tabů a pak se tím pročíst a pak teprve pokračovat další dávkou, kde se klidně ty samé diskuze objeví zas, pokud jsou aktivní)
Ale pokud máš na mysli, že se pamatuje jen čas posledního otevření diskuze, nikoli čas u každého příspěvku, takže když někde diskuzi otevřu, tak je od toho místa zpět až do pravěku při dalším otevření přečtené, tak to je v pořádku. Tak jsem to myslel. Jen při tom skoku "doprostřed" by mohl brát to "doprostřed" jako okamžitý čas, a jen pokud jdu v té diskuzi dopředu, tak ho updatovat podle toho, kam jsem se až dostal.
Čili když skočím na "nové" v diskuzi, co jsem četl naposled minulý rok, a pročítám jí od toho místa dopředu, tak bych rád měl možnost to někdy kolem února ukončit, a příští den to dotáhnout do května a další den pak do aktuálního data, i když přez noc počítač vypnu. A samozřejmě s tím, že jako dosud, když jí budu číst dlouho a mezitím tam budou lidi dál psát, tak to holt uvidím až když ji otevřu znova (nebo skočím na "discussion" v tom navigačním řádku nat tímto inputem (nikoli na vrcholku stránky), protože to je IMHO totéž jako vylézt ven a kliknout na tutěž diskuzi znova, jen je to praktičtější, když jen sleduju, jak lidi píšou, ale sám se diskuze neúčstním, takže se mi to po odeslání nerefrešne.)
No a samozřejmě, kdybych v té staré diskuzi na cokoli odpověděl, tak se mi pod tím holt zobrazí už od teď a sice bude plná nepřečtených, ale já budu nahoře, takže příště už bude "přečtená celá" až po tu mojí odpověď, jako normálně. Od toho mám taby, nebo si u trojčárky za jménem zapamatuju (v souboru na lokálu), co komu chci na co odpovědět a pak to tam nasypu třeba naráz, až to dočtu.
Zase nechci od toho "mailového klienta", co si pamatuje u každěho mailu jestli ano nebo ne.