• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    tenle easter egg je bug nebo feature (v posledni, pri scrollovani nahoru)? :)

    KOC256
    KOC256 --- ---
    Co u nahrávání obrázku dodržovat jejich pořadí od vrchu dolů. nevím jak někdo jiný, ale já VŽDY čtu příspěvek z vrchu dolů a takto vnímám i obrázky a tak je i nahrávám, ale ony se nahrají v opačném pořadí...

    Nebo jsem v tom sám?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NIKDAS:
    u premiovky bez reklamy stačí kliknout (swipnout, ...) zpět, objeví se ti formulář, opravíš, odešleš a pak původní smažu... Jasně občas někdo už stihne odpovědět na první, ale to je jen promile...
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    LEENVECKA: NYX: Taky příspěvky, co potřebujou upravit zkopíruju+mažu, jenže někdy to nestihnu dost rychle a někdo už mezi tím stihl odpovědět, což pak ztěžuje orientaci ve vlákně. Člověk pak odpovídá na příspěvek, který je až nad ním, a odkaz v jeho příspěvku je nefunkční.

    Proto bych to omezil max časem :)

    EDIT: no samozřejmě jsem napsal s, místo z! Vidíte to?!! :D
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    NIKDAS: ja kdyz si (kdyz uz si teda vsimnu) preklepu ci chyb tak proste prispevek smazu, predtim si text zkopiruju a proste ten prispevek pak odeslu znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    NIKDAS: Nevidim moc duvod to vazat na premiovku.

    Ale cas + absence palcu a odpovedi by asi stacila. Jen co delat kdyz se odpoved objevi zatimco to clovek edituje - nejak mu hned oznamit, ze uz nemuze? Dat vedet ostatnim, ze prispevek dotycny jeste meni? Nebo jit minimalistickou cestou bez techhle UX vychytavek? Bych to musel promyslet.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    NYX: Možnost editace mi tady strašne chybí, zejména hrubek si všimnu okamžitě po odeslání (proto mám taky v mailu nastavenou možnost vrátit zpět do 1min od odkliknutí odeslat :D )

    Omezit časově editaci je imho dobré řešení, aby si lidi po "ukončení hádky" neměnili příspěvky. Myslím, že by bylo výhodné dát možnost editace jen pro premium, případně premiakum prodloužit časovej úsek, během kterého můžou změnit příspěvek. Byl by to další způsob jak lidi motivovat ke koupi.
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Uffff :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Pokud mám někoho v ignoru, tak ho sice vidím ve svém klubu kde jsem admin, ale jeho palečky už v tom samém klubu nevidím. Čekal bych, že se to bude chovat sjednoceně. #nobigdealtho
    TUILE
    TUILE --- ---
    SALVATOR: obcas mi to delaj diskuze, kde sou novy prispevky jen od liid, co me maj v DI (tedy zadny relevantni prispevky pro me).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Už se mi dneska dvakrát stalo, že sem vlez do [Na co právě myslíte?] a i ty posty, který už sem viděl, byly označený jako nepřečtený a chybělo u nich hodnocení. Po refreshi se to vždycky srovnalo. Ale vždycky jen tohle konkrétní auditko, jinde sem to nepozoroval.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NYX: Jop, zdá se, že to funguje lépe. Dík! :)
    NYX
    NYX --- ---
    Tak s tim nema Nyx nic spolecneho 🤷🏻‍♂️
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NYX: presne jak pise QWWERTY, mel jsem za to, ze je to nova featura.

    (Trapim se s tim uz snad 2 tydny a ted sem zaboha nemohl najit priklad a rikal sem si, ze se mi to zdalo :-)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN: Coze? Netusim o cem je rec.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ad novy automaticky vkladani prispevku z Twitteru, ktery dostanou pred text kvetinku s URL a za text do hranatych zavorek autora: ta kvetinka je děsně malinka a spatne se na ni klika, nesla by zvetsit nebo pouzit vetsi symbol?
    NYX
    NYX --- ---
    RAVEBOY: Mas to tam
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Nešlo by se vykašlat na tabulku a nechat to jako seznam pod sebou?
    NYX
    NYX --- ---
    LUCIEN: Zkus ted.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam