• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: O cem to proboha mluvis? Obcas je ta leva zenska mozkova hemisfera fakt zahadna..:). Ja jsem nikde nepsal, ze tu nechci nikoho cist. Ptal jsem se obecne. Nemam v soucasny dobe potrebu si davat nekoho do DI a o novych lidech jsem psal proto, ze by tahle funkce byla trochu kontraproduktivni, kdyby se lidem ten Di zapocitaval odznovu ze. To prece musi dojit i tobe :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: KOUDY: .... -> NELLAS:
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Takže bys chtěl mít výhodu a náskok pár desítek ID? Nebylo by pro tebe vhodnější zrušit profil, když tu vlastně nechceš nikoho číst? :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: nebudu to psat znovu, tak jen zopakuji konec toho prispevku "jedno nove id" :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: To by ti stejně trvalo aspoň deset let než by ses dostal nad to, co už v ignoru máš...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Neslo by jako lidi dostavaj treba kazdej kvartal nejakou pozvanku..delat i to, ze kazdej kvartal dostanou moznost dat si do DI jedno nove ID? :D
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Az budete na kompu tak se smazte

    Poĺpp
    OTAZKAKONCE
    OTAZKAKONCE --- ---
    Cau, řeší Nyx uživatele který píše rasistický/nenavistny komenty ? Pokud ano, kde to mam resit?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Měla bych uživatelskou připomínku. Nechcete jít s touhle debatou do háje?
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    VOYTEX: zvaz novinky.cz, budes tam stastnejsi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VOYTEX: To vyřešení triggeru znamená, ze jsi před hodinou dostal v auditku permaban a tim mě tvoje existence přestala zajímat :)
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NAGASAWA: "te triggerovat definitivne prestane"
    *Durazne varuju* ze podobne formulace s potencialne nasilnym charakterem od drzitelu ZP vyhodnocuju jinak nez u beznych internetovych molodcu, davej si dobry pozor ty 4chan edgelorde.

    "Tvuj post jsem ve 3sv smazal proto, ze jsi tam dal blabolil o tematu, ktere tam nemelo co delat."
    Podsouvas mi nepravdy, v patek jsem odpovedel SPIKE411 "Dik za opravu. Ma zbrklost." a tebe informoval o neexistenci ignore.

    "fantasmagorie a projekce"
    to urcite. Tem vojandam IDF v khaki kosilich v poloprofilu to koukam skutecne velmi slusi, ale ten honislavsky comment si nezaslouzily... ble. Screenshoty jsou fajn vec, chces sem jeden?

    Pokud si myslis, ze me tim tvym cervenym tlacitkem nejak ztrestas, tak smolicek :)

    ELIDOR: "nechapu o co jde"
    Jak jsem psal nize, ve virovem auditku dochazelo k porusovani pravidel serveru, vyhrozovani nasilim a seriovemu shitpostingu jedne megery. Ostatni spravci a majitel to "nevideli" a nemazali, po mem opakovanem apelu se rozhodli me vyhodit. Jednim z nich je Naga.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ELIDOR: No, spravuju pár klubů a jako reakce na jejich moderování byl založený duplicitní, tak jsem z toho trochu rozpačitý a nejsou mi současná pravidla pro duplicitu veřejných klubů moc jasná… (a to ten jeden jen spravuji, nevlastním, protože se přeci nebude zakládat duplicitní klub, ať se koukám dohodnout s majitelem)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VOYTEX: nechapu o co jde, zadny admin tu neresi rozhodnuti spravcu jednotlivych mistnosti. tzn pokud se spravce Naga rozhodl a jiny spravce mu to nerozporuje, tak neni co verejne resit.
    Btw kdyby byl kazdej klub spravovanej jako 3sv tak je na svete docela hezky ... trollove jsou vyfiltrovany a klub si pokojne zije.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VOYTEX: Tvuj post jsem ve 3sv smazal proto, ze jsi tam dal blabolil o tematu, ktere tam nemelo co delat. Ve 3sv mas za svych poslednich cca 20 postu pres 120 minusu a tady generujes regulerni fantasmagorie a projekce, ktere ani nehodlam komentovat, protoze to u labilnich lidi nema smysl viz:

    VOYTEX:
    VOYTEX:
    VOYTEX:

    Evidentne te to auditku solidne triggeruje, tak to vyresime naprosto jednoduse tim, ze te triggerovat definitivne prestane.
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    [NAGASAWA @ nyx :: pripominky uzivatelu]
    O tom, ze ho nemam v ignore byl informovan minuly patek do 3.sv., kdy mou ciste technickou odpoved smazal, jen dal hraje divadlo.

    Krome toho, ta story o virovem klubu se tyka lonska, jenze do posty jsem mu psal naposledy pred 2 lety. Zadnou mou reakci do posty ohledne jejich nepratelskeho prevzeti klubu nedostal. Mozna si ji pral, aby se mohl verejne vyreagovavat, ale nekteri lide nestoji ani za slovo a tak se proste aspon chlubi udajnymi fyziologickymi reakcemi...

    NAGASAWA: "id s labilními komentáři" velmi Freudovske
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOYTEX:
    Tobe to auditko nedela dobre, proc tam chodis? :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Velká a dramatická záhada je vyřešena. Pana Voytexe jsem měl poté, co jsme ho se spoluspravci viroveho auditka vyrazili coby spoluadmina v ignoru v poště, protože nemám náladu na další id s labilními komentáři a při naklikavani mi u nej zustal i ignore i v klubech. Nebyla to jeho chyba, ale moje a jeho posty jsem tím pádem neviděl. Kazdopadne když si tak pročítám jeho komentáře tady v auditku, tak si ho do toho ignoru snad raději i vrátím zpátky :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    VOYTEX:
    Nebuďte slušný! Řekněte jméno! :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam