• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No nejspis nyxovi :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ale já jsem nyxovi říkal, že když to bude kompilovat, tak to bude rychlý, ale neupravitelný. Komu vadil původní nyx, upřímně...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Nenapovídej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: No, i s prémiovkou ten 1GB místa dojde dost rychle, stejně jako limit 10MB na soubor je v 2024 už prostě dost málo…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIOMIKY: n

uvolni si misto v souborech
    Kup premiovku
    Obrazek nahraj jinam a sem postni jako img src
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GIOMIKY: Tenhle velmi entitled přístup ti jistě prudce zvýší šanci na úspěch.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nebo státní zástupci
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: a co teprv, az se zjisti, ze si premiovku plati i fizlove ... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hele a co kdyz si stalker koupi premiovku, zmizi ze statistik klubu. napadlo nekoho, ze na to neni counter-move? ani z pohledu majitele klubu, s premiovkou nebo bez. to je jakoze safety feature pro slidily?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Vysazená mediace anebo alkohol to zvládáne rychleji :o
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    evidentne 20 let na socialnich sitich zanecha nasledky. ptsd jak vysita.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak co s tím? Vlastníku, kterej se má tady za nás dobře?

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Mohl bys někdy v budoucnu udělat menší overhaul tržiště, ideálně na základě nějakých vyžádaných ohlasů od uživatelů?
    Některý funkce nedávají nejmenší smysl. Například mazání inzerátu je naprostej bizár: zaškrtněte pro smazání, potvrdit - ehm, to je jak něco z přelomu tisíciletí. Když chci smazat inzerát z výpisu, je tam tlačítko, ale oops - to mě pošle zpátky do editace, kde musím zaškrtnout pro smazání.
    Nejde přehazovat pořadí fotek, musím je nahrávat v tom pořadí, v jakým je chci zobrazovat.
    A spousta dalších drobností, který nejsou super zásadní (např. v políčku s cenou nefunguje ctrl+a), ale daly by dohromady na pěknej quality of life update.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    V "posledni" ( https://nyx.cz/last ) se nezformatuje tag code, ktery je v nekterem ze zobrazenych prispevku.
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Tusim, ze jsem dosel k tomu, ze ta url je fakt nesmysl a blbe se naparsuje 🤷🏻‍♂️
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Tam je, ne?
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: V únoru jsem opakovaně a marně upozorňoval, že u zpráv z homepage Seznamu nezvládne Nyx ani načíst titulek, natož ořezat URL. [NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu]
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Planuje se do události pridat tlacitko edit ?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mám ID GEMBIC v ignoru. Přesto vidím jeho snahy u založení diskuze.
    Na jednu stranu dobrý - alespoň můžu hlasovat proti založení.
    Na druhou stranu bych oželel, kdybych neviděl ani jeho návrhy.
    Doporučil bych skrýt od ignorovaných i návrhy na diskuze (pokud to teda není nějak složitý naprogramovat)

NYX
    NYX --- ---
    GENEVIEVE: Platbu kartou pres co? A qr kod haze nejakou chybu pri skenovani? Nebo co presne se stane?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam