• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Já to prostě nechápu. Jak může, svědomitý podnikatel, tímto způsobem ignorovat svoje uživatele. Znám to moc dobře. Hodně lidí to má ve zvyku. Dělat mrtvou rybu, když po nich chce někdo to, co mu nemůžou dát. Proč se prostě neomluví a neřeknou důvod. Nebo alespoň něco? To je jako zastrašování? Nebo jako děláme, že problém neexistuje? Nebo jsou zákazníci ukradený? Nevím, jedna věta by byla slušno. Dvě věty by byl v ČR nadstandard. Myslím, že nejsi pštros v austrálii, abys strkal hlavu do písku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No nejspis nyxovi :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ale já jsem nyxovi říkal, že když to bude kompilovat, tak to bude rychlý, ale neupravitelný. Komu vadil původní nyx, upřímně...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Nenapovídej.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: No, i s prémiovkou ten 1GB místa dojde dost rychle, stejně jako limit 10MB na soubor je v 2024 už prostě dost málo…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIOMIKY: n

uvolni si misto v souborech
    Kup premiovku
    Obrazek nahraj jinam a sem postni jako img src
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GIOMIKY: Tenhle velmi entitled přístup ti jistě prudce zvýší šanci na úspěch.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: nebo státní zástupci
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: a co teprv, az se zjisti, ze si premiovku plati i fizlove ... :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    hele a co kdyz si stalker koupi premiovku, zmizi ze statistik klubu. napadlo nekoho, ze na to neni counter-move? ani z pohledu majitele klubu, s premiovkou nebo bez. to je jakoze safety feature pro slidily?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VYHULENY_UFO: Vysazená mediace anebo alkohol to zvládáne rychleji :o
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    evidentne 20 let na socialnich sitich zanecha nasledky. ptsd jak vysita.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Tak co s tím? Vlastníku, kterej se má tady za nás dobře?

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Mohl bys někdy v budoucnu udělat menší overhaul tržiště, ideálně na základě nějakých vyžádaných ohlasů od uživatelů?
    Některý funkce nedávají nejmenší smysl. Například mazání inzerátu je naprostej bizár: zaškrtněte pro smazání, potvrdit - ehm, to je jak něco z přelomu tisíciletí. Když chci smazat inzerát z výpisu, je tam tlačítko, ale oops - to mě pošle zpátky do editace, kde musím zaškrtnout pro smazání.
    Nejde přehazovat pořadí fotek, musím je nahrávat v tom pořadí, v jakým je chci zobrazovat.
    A spousta dalších drobností, který nejsou super zásadní (např. v políčku s cenou nefunguje ctrl+a), ale daly by dohromady na pěknej quality of life update.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    V "posledni" ( https://nyx.cz/last ) se nezformatuje tag code, ktery je v nekterem ze zobrazenych prispevku.
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Tusim, ze jsem dosel k tomu, ze ta url je fakt nesmysl a blbe se naparsuje 🤷🏻‍♂️
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Tam je, ne?
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: V únoru jsem opakovaně a marně upozorňoval, že u zpráv z homepage Seznamu nezvládne Nyx ani načíst titulek, natož ořezat URL. [NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu]
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Planuje se do události pridat tlacitko edit ?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Mám ID GEMBIC v ignoru. Přesto vidím jeho snahy u založení diskuze.
    Na jednu stranu dobrý - alespoň můžu hlasovat proti založení.
    Na druhou stranu bych oželel, kdybych neviděl ani jeho návrhy.
    Doporučil bych skrýt od ignorovaných i návrhy na diskuze (pokud to teda není nějak složitý naprogramovat)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam