• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    QZUZKA: paleček nahoru!
    QZUZKA
    QZUZKA --- ---
    OCTOPUSS: mímusek z mobilu na ukázku. Klikni na ten zatrhávací čtvereček a dostaneš menu s více možnostmi, včetně palečku dolů
    ACID
    ACID --- ---
    OCTOPUSS: otoč displej
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    V mobilní verzi je možný dávat jen palečky nahoru. Doufám, že to je chyba a ne záměr.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak edit, majitel vidí, plnotučnej spolusprávce ty skrytý nevidí
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: spolusprávci takový určitě nevidí, s tím majitelem mám dojem, že taky ne. to teď úplně neověřím na 100%, ale řekl bych, že ne. čili schovka ve statistikách se na majitele diskuze neuplaňuje, takhle to je navržený?
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Mam pocit, ze admini dane diskuze ho vidi i tak, ale mozna se pletu.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: to mám teda štěstí, že jdeš zrovna kolem. mohl by ses nějak nahlas vypořádat s otázkou nezjistitelnýho stalkera? PALEONTOLOG
    NYX
    NYX --- ---
    Fascinujici diskuze. Mrknu na statistiky vyuziti mista a zamyslim se nad tim.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Řekl bych: "Nech prach dosednout."
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    L4MA: Zkus refreshovat pomaleji.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GIOMIKY: To že ty Rust neumíš neznamená, že to je něčím špatné řešení. Se základní CI/CD tě to, že jde o nějakou kompilaci, vůbec nezajímá.
    L4MA
    L4MA --- ---
    GIOMIKY: LOL
    RIMMER: Po intenzivním zkoumání, čárka, značek na mimozemském tělese, čárka, je jisté, čárka, že máme, čárka, co dočinění, čárka, s bytostmi nevídaného intelektu, dvojtečka…

GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    L4MA: Že tě to zajímá, ale netrápí, neznamená, že je to, co píšeš, k něčemu dobré.
    L4MA
    L4MA --- ---
    GIOMIKY: to s tim Jendou Citronem se hodne naduziva, ale ty ses fakt zivouci ztelesneni.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Já ti říkal, ať to do toho rustu nepřepisuješ.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: žádný slitování s většinou...
    Nyxi, hodláš řešit problém svých zákazníků anebo ignorovat?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jenže externě ty fotky furt mizej a kdo se má psát s cachováním na vlastním…
    PES
    PES --- ---
    GIOMIKY: chybí Ti tam varianta "Smířil jsem se s tím" (a přizpůsobil jsem se linkováním externě)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---

Stačí vám 1 GB limit na soubory, i když si platíte prémiovku?

Instrukce:
    Stačí vám 1 GB limit na soubory, i když si platíte prémiovku?

36 hlasy od 36 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam