• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GIOMIKY: Hoď sem mě tam taky - do oboustrannýho, pls.
    Já už ve svým nemám místo, a nejak tě teď po nyxu vidím všude..
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Promiň, debile, jdeš do ignoru. Měj se tam. Hlavně už mi, hovado, nepiš.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GIOMIKY: Já bejt tebou, tak demonstrativně opustim nyx. Můžeš bejt takovej místní Jan Palach. Vím, je to poněkud drsné řešení, ale společnost potřebuje takové hrdiny, jinak se nic nezmění
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Kdyby šlo o život (třeba někomu poslat soubor), jsem po smrti, mlčenlivej frajere.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    GIOMIKY: Nyxi, čekám asi 2 měsíce, jestli pípneš něvo o limitu na soubory. Zatím mne ignoruješ a já myslím, že to není úměrné prémiové podpoře.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIOMIKY: co to plácáš? Je ti jasný že ti už lidi přestávají rozumět co píšeš.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    UNIGIGABYTE je něco jako UNIMOBUŇKA
    pro místo tady
    NYX
    NYX --- ---
    NECROMAN: Tak zaloz defekt na Edge, no :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: stejný problém se mi děje i třeba na webu Prověřené vozy, když zkouším měnit filtr na vozidla. Tipoval bych to na nějakou novinku v Edgi, která se nesnese s určitým CSS stylem
    Zobrazit nabídky vozů již od 19 900 Kč | Toyota Prověřené vozy
    https://proverenevozy.toyota.cz/nabidky
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Proč se ukazují ikonky id kteří jsou v DI?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    VANEK: jo, pro Linuxaky
    VANEK
    VANEK --- ---
    WOODMAKER: Ale to je Firefox pro lepší lidi, ne socky s Windows 7.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    VANEK: ja mam jenom firefox
    VANEK
    VANEK --- ---
    WOODMAKER: Jo AHA! Ono to Ctrl+V v souborech funguje v Chrome, ale ne v (mém) Firefoxu (jak se stává a já na to vždycky zapomenu).
    Tak pardon, vyprovodím se sám.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    akorat to tam vypada divne

WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    VANEK: udelal jsem screenshot do schranky, najel na link, co postujes, zmackl ctrl+v, objevil se tam, zkopiroval jsem jeho url a tady:

co ze to chces?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Řeším už pár týdnů divné chování NYXu v Edgi na Androidu, Pixel 7 Pro, Android 14.
    Pokud kliknu do textboxu, tak se divně odskroluje spodek stránky, a pokud chci klinout z klávesnice zpět do textboxu nebo na Náhled, nebo Přílohu, tak se stránka chová tak, že to nejprve posune stránku cca o půl obrazovky dolu a až potom to zpracuje můj klik na souřadnici, kde je nymí již něco jiného, což reálně vede k tomu, že se nekline na náhled, ale třeba na Nástěnku nebo Statistiky.
    Obzvláště to vadí, když napíšu delší příspěvek a chci třeba připojit pžílohu a omylem se mi otevře Nástěnka, jdu zpět a text nikde.

Můj dotaz, neměnilo se něco na webu v tom, jak se posouvá obsah při editaci textboxu?
    Jinak v Chromu je to OK, což je také divné, když oba prohlížeče staví na stejném Chromium WebView.

Zde je video s repro, co je tou chybou myšleno: https://photos.app.goo.gl/nc2QkmKLVKNxsz3C9
    VANEK
    VANEK --- ---
    RAINBOF: Zkusil jsem obojí, nelze srovnávat. (^._.^)~

NAVARA: Ne, chci v https://nyx.cz/profile/files?file_type=free_file vkládání Ctrl+V jako v klubech.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Mne tedy pořád není jasné co chceš, wysiwyg editor, abys mohl obrázky nahrané k postu přes ctrl+v rozmisťovat po příspěvku?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    VANEK: ode mne to bylo trololo
    vedouci k tomu ze placnout to na freeimage.host pres ctrl-v misto sem, a sem dat vyslednej vygenerovanej kod neni moc prace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam