• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: Ok, to zni jako nejlepsi reseni. Zatim se mej
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jasne to chapu. spis ze ten pozadavek na misto by vlastne sel resit externe. mozna nejsme 3 mozna nas je vic. napr google disk bude mit kdekdo a tam to urco taky pujde vymyslet resp uz neco bude a bude stacit si embednout nahravadlo.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    NYX: Zkus si zaplnit disk a pak mi něco napiš.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Jako featury pro tri lidi se mi fakt delat nechce :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ne vazne k tem cloudum, to byl napad. ale jako podporu po owncloud bys zmaknul ? zkusil bych vymyslet nejaky losovani tokenu aby kvuli tomu nebylo videt vse :)
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ne, ridilo by se to zbyvajicimi dny, ne tim jak dlouho ji kdo mel v minulosti.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jakoze kdyz tu jsem 3 roky mam 3gb ? a co my co premiovku nemame z protestnich duvodu ! diskriminace !
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ja uvazuji nedavat 1 GB pevne, ale 1 GB za kazdy zapocaty rok premiovky ktery cloveku zbyva. Pro lidi co maji premiovku kontinualne to je v podstate jednorazovy poplatek. Pro nikoho to nebude zhorseni. Budu s tim mit minimum prace. A zrovna Giomiky to splnuje uz ted.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Navíc ne všechno do těch cloudů jde - fotky bych musel dávat jako veřejně viditelné a v tu chvíli už se cloudy cukají, když jsou na nich např. nahaté baby
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Na to musi existovat nejaka extension do prohlizece, ne? Uplne bych nechtel spirat credentials do cizich cloudu abych tam mohl zapisovat a fungovat jako nejaka proxy. Navic te prace 🤦🏻‍♂️
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: me napadlo umoznit to napojit na vlastni cloudy a at si to ma kazdej ulozeny doma. :) to by mi davalo smysl hodnemoc.
    NYX
    NYX --- ---
    GIOMIKY: Ja uz mam vymyslene jak by to slo udelat aby mi to davalo smysl. Ale to tvoje hulvatstvi je tak strasne demotivujici…
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NAVARA: Tak on to byl ode mne zert tak trosku :)
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LODBROG: Ne, děkuji, chci se dívat na tvoje soukromé fotografie z ložnice.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GIOMIKY: Hoď sem mě tam taky - do oboustrannýho, pls.
    Já už ve svým nemám místo, a nejak tě teď po nyxu vidím všude..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RAINBOF: Nevýhoda správců/adminů, vidí i ignorované :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    GIOMIKY: vzhledem k tomu jak se k nemu chovas, je mozny ze jsi v ignoru.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Nyxi, začíná bejt trapný, jak se bavíš svojí neschopností. Prosím ASAP pořeš, že nenabížíš více, než 1 GB. Dáky ti, že jsi zodpovědný ke svému produktu.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    LORD_DE_SEIS: Promiň, debile, jdeš do ignoru. Měj se tam. Hlavně už mi, hovado, nepiš.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GIOMIKY: Já bejt tebou, tak demonstrativně opustim nyx. Můžeš bejt takovej místní Jan Palach. Vím, je to poněkud drsné řešení, ale společnost potřebuje takové hrdiny, jinak se nic nezmění
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam