• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    HNILOB: jen doplním druhý lifehack: když už máš 10MB fotku nebo třeba video a potřebuješ to rychle zkomprimovat, stačí to poslat přes WA sám sobě
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    VANEK: když to vyfotíš přes WhatsApp tak ti to automaticky WhatsApp zkrouhne na rozumnýc 126kb třeba. Life hack!

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VANEK: To se děje, když je ten screenshot moc velký, ne?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    RAINBOF: Když vysíráš celej Nyx, spamuješ psychopatický sračky, a vyhrožuješ lidem fyzickým násilím, je to v pohodě, a roky jsi vysmátej. Jakmile šlápneš na bábovičku Nyxovi osobně, letíš do týdne. Sad but true.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ja jen aby to bylo jasnejsi, neslo mi o mikyho osud ale o to kde zjistit vseobecne kdyz nekdo ma ban. tedka je to nejaka septanda jen pokud chapu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Giomiky ma ban ? Da se tohle nekde sledovat ?
    VANEK
    VANEK --- ---
    XARGH: Jako jo: 10 MB bývalo fajn před 10 lety a pořád stačí na jednoduché screenshoty, ale dneska nedonutím mobil udělat fotku menší než 3 MB. Nevadilo by mi, kdyby je Nyx downscaloval, ale muset to dělat sám někde externě je moc komplikované.
    BOD
    BOD --- ---
    Asi by bylo praktické moct dát ban/ignore nejen danému id, ale i celému stromu pozvaných id pod ním
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IOM_NUKSO: kdokoliv, ale s pozvánkou. Správci diskuzi mají vše co potřebují, aby mohli tyhle lidi z nyxu prakticky vymazat. Imho nyx.cz "potřebuje" nové idéčka aby se to dalo finančně utáhnout a proto pozvánky;) Za mně je tu zmetkovost minimální a to je fajn.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    HNILOB: spis mi jde o to, ze clovek se tady zacina citit hur, kdyz sem muze kdokoli
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    IOM_NUKSO: ne. Ale zase si můžeš vyndat giomiky (nebo jak se to píše) z ignoru a vesle pokračovat s Unux;))
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ad Unux a dalsi divny idcka, schvaluje se jeste nejak registrace?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Dotaz na Nyxe nebo hlavní adminy obecně:
    Jakej smysl má bannovat lidi, když je necháte existovat na novým účtu, kterej si do druhýho dne založí? Ano, myslím samozřejmě magora Giomiky/Unux.
    NYX
    NYX --- ---
    TOOMIX: Uz mam posbirane project id pro vsechny tri klienty, ted jen si najit cas to naimplementovat :) Snad pristi tyden.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Bude potřeba dělat něco i na straně Nyxdroidu? [LUCIEN @ Fyx pro iOS a Android - neoficiální lehký mobilní NYX klient]
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: tak to vypadá, že to je fixnuté v Edgi 128.
    NYX
    NYX --- ---
    Myslim, ze k tomuhle tematu uz tu padlo vse podstatne. Tak prosim konec. Diky
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    L4MA:
    ok, jaké mi chceš počítat úroky? A kdy na mne pošleš exekutory?
    L4MA
    L4MA --- ---
    GIOMIKY: a kterou cast vety "vypadni z mesta, zrudo" jsi nepochopil?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    VYHULENY_UFO: Ó vrchní vaše cenzorstvo, mažte a zakazujte mé příspěvky dle své prasochuti.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VANEK: tak si udelejte svuj nyxcloud, ale podle me je to znovuobjevovani ameriky. copak jses nejaka zkurvena chuda socka? misto u googla si dokaze zaplatit i moje zena,ktera dela pro debilni korporat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam