• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: opraveno
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Je to tak, prostě kluby s "Odpověď" na konci názvu :)

Pokud je to pár fotek s mnoha plusky, tak to problém není - v notifikacích to pořád je vidět dobře.
    Jenom když někdo projíždí galerku za pár let zpětně a třeba opluskuje přes padesát fotek individuálně, tak stejně ty odpovědi zmizí.

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DRAGON: pak mas mozna snazsi otevrit historii misto sledovanych. thready s reakci/odpovedi, jsou sortovane nahore, takze pokud na tebe nekdo nekde reagoval, najdes to tam vsechno pohromade
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRDK: ne, to neni odpoved pro me, viz DRAGON :)
    FRDK
    FRDK --- ---
    QWWERTY: Aha. Já jsem nic nepřenastavoval, lišty přestaly vyskakovat samy od sebe.
    V tom případě by to mohla být odpověď pro DRAGONa...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRDK: nejde o tu ikonku vpravo dole, jde o to se pak orientovat kde mi treba nekdo odpovedel v halde obrazo/foto prispevku.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    FRDK: a nevypl jsi si nahodou "vyskakovací notifikace". protoze ja vyskakovaci okna vpravo dole s hodnocenim/reakcema porad mam i na soucasnem nyxu :))
    FRDK
    FRDK --- ---
    DRAGON: Tak to plnění obrazovky žlutýma lištiškama jednotlivých kladných hodnocení s předělaným nyxem zaniklo, černá bublinka s číslem vpravo dole už snad tak rušivá není, ne..?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, dá se prosím někde nastavit při vytváření příspěvku, aby tento konkrétní neposílal notifikace kladných hodnocení? Jde mi například o to, když do nějaké galerie hodím post s fotkou a lajkujou to stovky lidí, tak abych tohoto byl ušetřen. Díky
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SITH: pozadas nyxe.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SITH: Tohle se řešilo tuším rovnou přes NYXe
    SITH
    SITH --- ---
    jedna diskuze, poslední dobou aktivní, majitel dlouhodobě offline, poslední jeho příspěvek ve vlastní diskuzi 2007, poslední příspěvek na nyxu 2013. Nějaká možnost jak převést diskuzi na někoho jiného? díky
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    B3DA: Díky moc. To udělám. A nějakej typ na prohlížeč v mobilu? (Nepoužívám appky, nevyhovujou mi)
    B3DA
    B3DA --- ---
    ERVIN:
    - nainstaluj si tenhle nebo podobny extension
    - na nyx.cz si tim injectni neco jako
    const links = Array.from(document.querySelectorAll('a'))
    links.filter(l => !l.href.includes('nyx.cz')).forEach(l => l.target = '_blank')
    - ...
    - profit!
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CAIDEL: Já bych si to moc přál jako možnost. Nechci ti nic nutit. Defaultně by to mohlo bejt vypnutý a zapne si to ten, kdo chce. Ty možnosti jak otevřít link pochopitelně znám. Pro moje účely a aplikaci by možnost volby otevírání všech linků s defaultnim target blank byla prostě lepší. A buď v klidu. Nikdo ti nic nenutí.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ELIDOR: Pravým tlačítkem myši, středním tlačítkem myši, CTRL+klik atd...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ERVIN: na tohle tema se tu napsaly desitky postu.
    jedna skupina lidi rika .. nauc se klikat pravym tlacitkem mysi a otevrit v novem okne
    druha skupina lidi rika .. proboha proc se to nevyresi pomoci target blank, aby lidi nemuseli klikat pravym tlacitkem mysi atd .. ?

nyx se vyjadril, ze klikat pr.tl mysi neni problem pro nikoho a delat to nebude.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ERVIN: Proč? Když chceš link otevřít v novém okně, máš na to dost způsobů, jak to udělat sám volitelně. Ale co když ho v novém okně otevřít nechci a ty mi to budeš nutit? :)
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Prosímvás. Nešlo by v nastavení udělat checkbox na funci, aby defaultně nyx ke každýmu linku přidal target blank? Nebo jsem jen špatně hledal?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NYX: android firefox ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam