• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    NYX: vyhnilo mi to v poste od FATBOZZ pardon, pridal sem te 😇
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: Mno je to bug, ale nevim jak snadno opravitelny. Nebylo by reseni ten prefix prodluzit? Asi muzu udelat kdyz mi tam das pristup.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Kdyz chci upravit datum v klubu [TF @ MIKULÁŠ 2022 (5.12. úterý 👺 WE NEED YOU!!!] pise mi to hlasku viz obrazek. Ale ten prefix je sedivy a uplne nejde editovat. Je to bug, nebo feature ?
    SITH
    SITH --- ---
    SALVATOR: ok, pak v tom případě by to mohlo být tak, že vlezu od diskuze, vidím balast, kliknu na button s přednastaveným filtrem bez #kecy, stránka se refreshne a vidím jen to co vidět chci. Bylo by lepší?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAWERICK: 2) link s počtem nových postů - e. g. [Zjištění]
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Což hrozí tím, co popisoval NYX: Pokud všechny nový příspěvky budou mít tag #kecy, tak vlezeš do diskuze, kde mají být nový příspěvky a tam najednou nic novýho neuvidíš. Potenciálně matoucí.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    mam dva dotazy :) (a nevim ejsli to neni chyba nekde u me)

1) z historie zmizelo tlacitko "zonacit vsechny"? Neslo by vratit?:)

2) neslo by nejak zaridit aby i browser skakal na prvni neprectenej prispevek v diksuzi jako to dela trab FYX? kdyz ma clovek v diskuzi vic neprectenejech (treba 20 a vic) tak je celkem pruda scrolovat dolu a pak zas nahoru :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SITH: pak je asi nejlepší možnost grease monkey, protože jinak bys měl tlačítka pro každý filtr a to není asi úplně průchozí řešení
    SITH
    SITH --- ---
    KID_MCHUTT: to si to musím někde zkopírovat nebo napsat, ale nějaký button na jedno kliknutí by bylo rychlejší. Jde mi o rychlost a pohodlí
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    zadat to do "containing text" pole vedle lupy ti nestačí? :)
    SITH
    SITH --- ---
    NYX: nene, jinak:

1) vlezu do diskuze, kde je mix odborných příspěvků a pocitů, které někdo označuje hasthtagem #kecy
    2) ručně zvolím filtr příspěvků tak, aby dal "-#kecy"
    3) po aktualizaci vidím příspěvky mínus ty označené tímto hashtagem

lepší vysvětlení?
    NYX
    NYX --- ---
    Takze vlezes do diskuze kde ti to ukazuje nove a zadne nove neuvidis? Ne, tohle fakt ne. Nechci neustale vysvetlovat lidem co se deje :)
    SITH
    SITH --- ---
    NYX: ukazovat nic nikde nemusí, prostě mi jen ulehčit práci s tím, že přijdu do diskuze, zadám ručně požadovaný filtr, 2x kliknu a až pak vidím ty příspěvky které chci.
    NYX
    NYX --- ---
    SITH: Ja se bojim, ze by to delalo chaos.

Navic predpokladam, ze ten filtr by se mel vyhodnocovat i pri pridani prispevku a podle toho (ne)updatovat pocet novych prispevku, pripadne ukazovat ten filtrovany pocet treba nekde v zavorce nebo podobne jako to je ted pro obrazky a odkazy?
    SITH
    SITH --- ---
    šlo by pro prémiovky nastavit možnost mít default filtr nastavení pro diskuze? například kdykoliv přijdu do diskuze X, automaticky se mi per default aktivuje filtr "-#kecy" ?
    NYX
    NYX --- ---
    TOMMY69: Je to problem Nyxu a mel by byt vyreseny :)
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    [TOMMY69 @ nyxdroid - android klient pro nyx]

Je to problem nyxu nebo nyxdroidu? Diky. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HARDCABB: nebo toho, kdo má nejvíc lidí v 2xIngore
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Takže jo, přeposílané zprávy od lidí pořešeny, ale pořád mi systémové zprávy od TORI chodí do mailu s "From: nekousu@nyx.cz" a přinejmenším v Gmailu, o mobilu nemluvě, to působí dost divně. Fakt by nešly opatřit aspoň nějakým normálním popisem v uvozovkách?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pro ty co netusi .. jde o nejaky napovedny text v poli kam pisete prispevek, pouziva se casto jako napoveda pro vyplnovani formularu atd
    zde by tedy kazdy klub mel v poli prispevku jasne napsano zda je ci neni verejny

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX: nez ikonku tak spis placeholder ?

<textarea name="text" placeholder="Veřejná diskuze"
    <textarea name="text" placeholder="Soukromá diskuze"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam