• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Já nemůžu zase najít, kdy mám konec a kolik? Ani vpravo nahoře, ani nikde :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Premiovka uz nejde nekomu darovat? Treba k vanocum?

NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Snad vyreseno.
    VANEK: Snad vyreseno.
    SPIKE411: Snad vyreseno - ve smyslu povoleno. Clovek musi vedet, ze tam musi dat controls atribut, jinak to je asi k nicemu. Ale podle me to je tak anomalni vec, ze nema smysl ji davat treba do toho autocomplete tagu. Nevim.

NYX
    NYX --- ---
    Na starem nyxu to urcite tak nebylo. Tohle skakani na prvni neprecteny muze rozumne fungovat jen kdyz jsou zname rozmery vseho nad tim, tj. je nutne stahnout vsechny obrazky/videa atd., zjistit velikost a pomer stran, nacpat to natvrdo do html atd…a tohle se dela teprve az v novem nyxu. Jinak by v prubehu nacitani vsechno poskakovalo dolu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    L4MA: Tak to už fakt nevím :) Ale skoro bych si tak tipl, že ta funkce bude výstupem té screenshotované konverzace z října 2022.
    L4MA
    L4MA --- ---
    CAIDEL: wow, kazdej den se clovek muze naucit neco novyho, diky. :D tak to bylo i na starym nyxu?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    THEFLON: Éééé... teď nevím, jestli to chápu dobře... ale pokud neklikneš na název diskuze, ale na červené 4 NOVÉ, tak to skočí na diskuzi s parametrem /first-new, což udělá přesně to, co chceš, ne? Otevře to první nový příspěvek.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THEFLON: tak jasne ze jo... :)
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    MAWERICK: já bych raději pohodlně :-)

MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THEFLON: no to co psal NAVARA: celkem funguje a zjistil jsem ze jsem castecne lama protoze kdyz se vhistorii neklikne na jmeno diskuze ale na pocet novych tak ti je to vyfiltruje. ale je pravda ze je to filtr... a ne ze by se to tam "posunulo"...

ale kdyz na to cislo pkliknes a pak v diskuzi das refresh tak se nactou i zbyle pripevky a zustne to na tom prvnim neprectenem...

Takze rekneme ze nejak to +- funguje :)

i kdyz je to trochu nepohodlne...
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    MAWERICK: o bod 2 jsem žádal někdy před rokem a NYX mi odpověděl, že by to neměl být problém.
    bohužel stále to tam není a za mě je to na PC největší pain celého NYXu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: No. Vo těch mluvím. Často prostě jen vidím "NOVÉ" a klikám, aniž bych si jich stihnul všimnout.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALVATOR: Jsou tam ikonky :)

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NYX: Za předpokladu, že si všimnu, že počet nových != počet nových s obrázkem, což bohužel zhusta nebývá pravidlem. Ale chtěl sem to hlavně nahodit jako další užitečnej use case. Zvlášť jestli je zrovna tahle fíčura vázaná na prémiovku.
    NYX
    NYX --- ---
    SALVATOR: Tak zrovna obrazky a odkazy uz ted v premiovce mas evidovane a z bookmarku se muzes prokliknout primo do filtrovane diskuze.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIDOR: Jo, ale sou kluby, kde mě třeba zajímají jen obrázky a kecy jdou mimo mě. Na to by se to hodilo taky.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    imho jsou #kecy jen otazkou totalniho minima klubu a hlavne to je tag co pouzivaji spis ti zodpovednejsi a 95% dalsiho obsahu co by si ten tag zaslouzil ho nema? (tim jsou mysleny obecne spamy)

to uz spis by mi davalo smysl, aby se v klubech spam poctive minusoval (jednoduchy naucit komunitu) a pak mit moznost zobrazovat jen posty s 0+ karmou ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SITH: Jo, uživatelsky definovanej filtr, aktivovanej ručně po vstupu do diskuze by asi daval větší smysl.
    NYX
    NYX --- ---
    FATBOZZ: Mno je to bug, ale nevim jak snadno opravitelny. Nebylo by reseni ten prefix prodluzit? Asi muzu udelat kdyz mi tam das pristup.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Kdyz chci upravit datum v klubu [TF @ MIKULÁŠ 2022 (5.12. úterý 👺 WE NEED YOU!!!] pise mi to hlasku viz obrazek. Ale ten prefix je sedivy a uplne nejde editovat. Je to bug, nebo feature ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam