• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    TOMMY69: když jsem otevřel nyx výjimečně po sto letech na laptopu, tak jsem se divil, že proti těm obřím tapetám víc lidí neprotestuje... Asi koukají na nyx taky na mobilu, doufám.
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    YBUKO: S timhle taky bojuju, protoze lezu jen pres nyxdroid a vlastne ani nevim, jak velky obrazky sem hazim. :/
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    VANEK: ok, tak to asi prostě házím jako podnět pro Nyxe, jak tyhle věci snadno při uploadu automaticky nebo poloautomaticky optimalizovat. Ať jsou screeny z mobilu normálně velké při brouzdání na pc i mobilu...
    XARGH
    XARGH --- ---
    Nyx neudělá náhled YouTube videa, pokud začíná https://m.youtube.com/ místo https://youtube.com/neco

Půjde fixnout?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VANEK: Doporučuji spíše tohle - [NAVARA @ nyx :: pripominky uzivatelu] - (a nevím, proč to není defaultně v nyxu), přizpůsobí se to velikosti zařízení, na kterém se na to díváš, jedno jestli 4K LCD nebo mobil.
    VANEK
    VANEK --- ---
    YBUKO: Dost velký; v kódu stránky mám natvrdo style="background-color:#aeb7b6" width="836" height="1200"
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NYX: ok, a velké asi? Nemám notebook po ruce.
    NYX
    NYX --- ---
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NYX: test test screenu, nevím jak to kdo teď ví.

NYX
    NYX --- ---
    YBUKO: Treba aplikace zmensuje, aspon ta moje, ale tusim i ostatni?

Webova verze resizuje taky pri prekroceni nejake velikosti. Co za obrazek nahravas v px i bajtech? Navic web resizuje i pri zobrazeni aby to nevyteklo pres dirku stranky.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    LORD_DE_SEIS: v tom případě to není moje chyba a nikdo nechoďte na nyx na pc, díky :)
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    YBUKO: obávám se že ne ;-)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Dotaz, dá se nějak rychle a snadno optimalizovat velikost obrázku, když udělám screen na mobilu a postnu to sem přímo z telefonu? Na telefonů to vypadá normálně, ale při otevření z pc je to pak obří...
    Myslím tím nějak opravdu snadno na jedno kliknutí, ne psát vždycky rozměry někam do html kódu, nebo to zmenšovat v extra appce... Toho už jsem si dřív užil dost a už nechci.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LORD_DE_SEIS: safra, vsadil bych boty, ze se mi to nedarilo. no ale ted ok. dik.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MARASAN: však si můžeš vyfiltrovat svoje příspěvky

https://nyx.cz/search?user=MARASAN
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Kdyz mam zakazany zobrazovani mych prispevku (ostatnim), mohl bych si je aspon zobrazit ja sam?
    V3S
    V3S --- ---
    V3S: uz jsem se nejakou dobu neptal na rozdeleni historie na kluby, udalosti a inzeraty, tak to zkousim znova, treba nazral cas :))
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    NYX: Tak uz udeleno :)
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Doplnil jsem tu blockquote
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    WOODMAKER: ja ho tam taky videl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam