• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    B42: Posli, mrknu na to.
    B42
    B42 --- ---
    Nevim jestli jsem tu spravne na helpdesku, kdyztak me prosim presmerujte.

Nekdy v listopadu/prosinci jsem si chtel prodlouzit premiovku prostrednictvim BTC, na nyxu se nejakou dobu transakce zobrazovala jako cekajici na potvrzeni, pak uplne zmizela. U sebe vidim transakci jako potvrzenou, nicmene premiova verze prodlouzena nebyla. TXID poslu do posty. Help?
    NYX
    NYX --- ---
    Ja nic nemenil.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    ELIDOR: Chvilkama to dělá u kratších názvů auditek. Pak je zase vše v pořádku.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PES:

https://nyx.cz/bookmarks
    vidim uplne normalne, zadna zmena
    PES
    PES --- ---
    To se upravovalo nějak teď CSS, že jsou najednou kravské rozestupy v seznamu Sledované apod.???
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Tak thready yo není úplně trivka ale LOCKED_OUT je na jeden hrnek lunga i s unit testem
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a jom pozvame fake si zalozi dalsi fejly a ty se teda skryjou taky?

hele treba technickej manual k funkcim by byl asi moc velkej prepych rekl bych
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PULNOC: no jo ale kyberia umela zobrazit vlakna uz pred nejakou dekadou, snad bys nechtela zavadet nejaky novoty i tady
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    kyberia mela funkci LOCKED_OUT. proste si uzivatel nastavil, jak dlouho si chcet dat od kyberky pauzu, a dal si ji. a neslo s tim hejbat, nebyla cesta kolem toho.

nechce se mi vymyslet nejaky time locked safe kam dam heslo a navic si ho muzu poslat na email a to zrovna nechci zrusit protoze co kdyz ztratim ten time-locked safe.

je to jeden flag a jeden if statement.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    když chci nastavit něco u svých již přidaných přátel, píše to toto

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Ma to byt mutual ingore?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Bych řekla, že to budou pozvánky ze screenu tady.

Ovšem ten překlad je fakt blbý. Reverse ignore je očividně double ignore. To překládala AI?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    to "ignore invites" u DI znamena, ze kdyz si dam cloveka do ignore, tak se budou automaticky ignorovat i jim pozvana fakeids?

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CATHERIN4: Případně:

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CATHERIN4
    CATHERIN4 --- ---
    Chcem si vyhladat nejaku temu, kde to mam hladat? Nic take ako vyhladavanie tu nie je. Kde uvidim zoznam tem?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    Posledni tyden se nedokazu pripojit na nyx v praci, hlasi mi to ERR_EMPTY_RESPONSE, dle vseho se to zastavi na uzlu greendata.freetel.cz, je chyba na strane nyxu nebo spis v tom maji prsty nasi IT a jejich proxy?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    GURBON: a nebo dopsat (mg src="") to je možná rychlejší :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam