• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HAR4NT: trziste je neutralni puda by design, di kazi ksefty
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    Fakt mi vadi videt inzeraty uzivatelu, ktery mam v DI.
    Nejsem zvedavej na 350. tapetu nabidek v trzisti na neco, co zase id FIMFARUM vyhrabal nekde z popelnice.
    Zadam napravu, predem dekuji za kladne vyrizeni.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    SPIKE411: a neni snazi pro tenhle usecase pouzivat sluzby jako napr. https://xoyondo.com/ ?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Na domlouvání akcí se tu často používají ankety. Pro tento případ by ale bylo vhodné, aby bylo možné
    • vidět výsledky ještě před (nevratným) „vhozením hlasu“ a
    • změnit svůj hlas (protože mi do toho něco vlezlo apod.)

(pro jiné typy hlasování je naopak vhodné zachovat zobrazení výsledků až po odevzdání hlasu / přeskočení hlasování / ukončení ankety, aby to neovlivňovalo výsledky)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Je tu nejaky misto jak zjistit ze nekdo dostal ban ? abych si ho mohl pripadne vyndat z double ignoru.
    NYX
    NYX --- ---
    Asi nejaky dusledek zmeny casu, nic lepsiho me nenapada kdyz jsem ted nic nemenil. Vse relevantin jsem porestartoval a uvidime co to udela.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NAVARA: a i kdyz jsem notifikaci vpravo dole oznacil jako prectenou a uz ti tu i odpovidal, tak mi pri otevreni "historie" pokazde vyskoci znova popup, ze jsi na me reagoval
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NAVARA: mas pravdu, duplikuji se mi ty notifikace taky. mozna se mi to vyrenderovalo 2x az kdyz jsem tu notifikaci rozklikl
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    QWWERTY: Neduplikují se mi posty, ale zrovna v tom klubu vidím notifikace o novém postu od Lorda při každém reloadu, v době kdy to postoval třeba i 2-3 najednou :)
    Jinde zatím ne.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    btw dneska je tu neco divne

napr. tady se mnozi posty i odpovedi mi to ukazuje vicero stejnych postu/odpovedi, ackolvi maji stejne ID
    ted tam mam 2x nad sebou vyrenderovane posty id/57701687 a id/57701617 (viz priloha). ID a timestamp tech duplicitnich prispevku je stejne => neni to doublepost
    a notifikace v poste se taky chovaji zvlastne. zprava byla prectena, reagoval jsem na ni a pri prepnuti na jinou zalozku mi zase sviti v headeru jako nova

minimalne jeden dalsi uzivatel mi potvrdil, ze se mu chovaji notifikace z posty dneska taky divne
    jeste nekomu dalsimu?

TOM
    TOM --- ---
    NYX: a co nějaký parametr přidat? ;)
    [HANSCV @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    plošně asi ne, a v osobní-nastavení by to muselo být univerzální? (nahraď URL řetězec: .... řetězcem: .....)
    NYX
    NYX --- ---
    ELIDOR: No nyx si ten klik sam o sobe nezduplikuje :-/

To druhe mam poznamenane, jen neni moc cas.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nyx, v posledni dobe se mi deje, ze odeslani prispevku neni "okamzite" a kdyz se proces odeslani dokonci, tak je prispevek 1 - 3x (aniz bych klikal na odeslani opakovane)
    soucasne nevidim, ze by se to delo ostatnim .. je mozne, ze by byla chyba v mem prohlizeci?

+ prosim, aspon se vyjadri k tomu ELIDOR:

dekuji ti moc za trpelivost .)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NAVARA: Vlastně dobrý nápad, na nyxu d&d nepoužívám, takže jsem to přes Tampermonkey pro nyx vypnul a je klid. :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: Já ti rozumím a pořád říkám, že to není řešení, protože pracuješ s dichotomií, která neexistuje ani zdaleka pro 100 % uživatelů.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALVATOR: Zde odkáži na část toho původního postu "drag&drop neřeším vůbec - co možnost si d&d vypnout" :) Nepoužívám, vypnu. Používám, nechám zaplé.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: Ale ani ze strany uživatele to nedává smysl, pokud je drag & drop funkce, kterou jinak běžně používá.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SALVATOR: Myslel jsem per uživatel :) Ale do textarea ať to klidně je…
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    Teď zkouším, udělají to i avatary uživatelů - tam to snad vůbec nedává smysl.

KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    NYX: Ano, v zásadě je to drag&drop. Ale vůbec nezáleží na místě upuštění, v zásadě stačí o pár pixelů posunout a upustit na sebe sama jak píše SALVATOR a dojde k tomu přidání do budoucího příspěvku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NAVARA: Jako úplně vypnout? To je podle mě kokotina. Svoji funkci a smysl to má, co ale smysl nemá je, že se ten obrázek nahraje jako příloha, když ho dropneš úplně kamkoliv na stránce diskuze. Nejrozumnější by podle mě bylo, aby se nahrál do přílohy, jen když ho dropneš do boxu pro psaní postů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam