• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ISCH
    ISCH --- ---
    WOODMAKER: Příjemce musí mít neanonymní mínus, Ty to nijak nezviditelníš.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    A muzu nejak zapnout, aby lidi videli, ze jsem jim dal minusko?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Je nejaka moznost v klubiki vyfiltrovat cemu jsem dal palec nahoru/dolu? Obcas by pomohlo ve hledani.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    To třídění podle diskusí by bylo fajn. 🙃

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    NAVARA: Díky!
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Jsem slepej nebo se někam ztratila záložka na uložené "záložky" příspěvků? Ani v desktop verzi ani v mobilní verzi to nemůžu nikde najít. Díky
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KRAMERIUS: Ale Koudy ne :)
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KOUDY: Já si nepotřebuju do DI dávat nikoho, ignorovat uživatele, se kterým diskutovat nechci, dokážu i bez toho.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KRAMERIUS: To si rozhodnes ty jestli to chces zaskrtnout nebo ne. Muzes mit DI na uzivatele a DI na uzivatele a automaticky jim pozvana ID. Jak jsem ukazal na prikladu niz, tak v dost pripadech by se to hodilo a lidi, kteri zvou realne uzivatele si vetsinou do DI davat nepotrebujes.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KOUDY: Jak checkbox pozná, kdo je mulťák a kdo jiný user? :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Tak tam das checkbox ne? Dat toto ID do DI vcetne ID jim pozvanych?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Ale lidi nezvou jen své mulťáky. Ve většině případů, troufám si říct, vůbec nezvou své mulťáky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ESTEN: elementarni bezpecnostni funkce nebyt viden je teda uplne k hovnu a jeste je za prachy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ESTEN: To jsem samozrejme zkousel, ale je to k nicemu, takze diky za zbytecnou radu :). Navic je to jen priklad. Merit prispevku byl o automatickem DI i na pozvankova ID.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    KOUDY: dej si ho do normalniho ignore jako dospelej clovek
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Nesla by funkce DI nejak aplikovat na uzivatele a zaroven na vsechna jim pozvana ID? Aby se to furt pocital jako jeden DI?

Priklad - Dam si do DI treba omnihashe, on si posle pozvanku na fakeid canada_bob - https://nyx.cz/profile/CANADA_BOB . Dam si ho taky do DI, tak si posle dalsi pozvanku - https://nyx.cz/profile/BUMBAR/bookmarks a najednou jsou v DI tri IDcka, ale jen jeden clovek a vzhledem k omezenemu poctu DI je to celkem napicu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VANEK: ahoj, pokud myslis toto:

pak stačí:
    sem zadat heslo co heldas: https://nyx.cz/topics/search?search=historie

nebo zadat jej do vyhledavani, ale nedat enter, jen pockat na vylistovani a nasledne kliknout mysi na "diskuze"

VANEK
    VANEK --- ---
    Jsem úplně blbej, nebo neexistuje způsob, jak v klubu zjistit, do jakého tématu je zařazený?
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam