• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KID_MCHUTT: jak to cely vidím trosku jako histerii.

Dickpicky se posilaj postou a kazdej je muze videt. Ovsem ve vetsine pripadu se posilaj postou uplne normalni veci. To nejakou funkci ktera chrani mensinu ktera o to az tak nestoji nevyresis, naopak poseres mraky jinych veci na ktery jsou lidi zvykly (se podivej na ucast v auditku odlov nyx prasat).

Podle me je delikventy lepsi spis omezit nez se pred nima schovávat.

Schovat obrazky v poste? Jsem proti pouzivam je na legitimni veci
    Jsi proti ? Jsi cilovka dickpicku ? No nejsi.
    Hajis nekoho konkretniho ? Spis ne.

A o tom je muj postoj. Dalsi pohled je, muzsky a zensky svět neni stejny. Diky tomu jakakoliv domenka na dopady dickpicku do posty stran nas muzu je jen domenkou a je fuk jake je muz orientace ci vyznani. Tohle by mely vznest uzivatelky.

Ovsem to zda se mi v poste prestanou ukazovat vsechny obrazky uz je problem vsech.

Z toho mi vyplyva ze jedinec co tohle ma zapotrebi by mel mit napr vypnutou moznost psat postu lidem mimo pratele. Protoze i moznost si preventivne vypnout obrazky je proste snizeni komfortu protoze pak na tech 99/100 obrazku bude muset klikat aby se to obevilo.

Kdyz nad tim přemýšlím tak ciste subjektivne, pokud by nekoho dusevne rozbil dickpick v poste, tak klikani na obrazek aby se ukazal je spis trest pro obet a udrzovani ve strachu.

A co na to zeny/divky a cilovka obecne ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAINBOF: já si nestěžuju na tvoje konkrétní péro, to byla otázka (a spíš k zamyšlení, než k odpovědi), já to svoje nikomu neposílám a doufám, že mi nikdo svoje posílat nebude.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KID_MCHUTT: těžko rict jsi první kdo si stěžuje
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Stačí fotka na výšku, na širokoúhlém monitory už je to na skoro 2 obrazovky scrollování.
    IDLE
    IDLE --- ---
    NYX: Když je to focené na výšku a já mám široký monitor, tak z toho obrázku fakt nic nemám.
    NYX
    NYX --- ---
    Obrazky se uz ted zmensuji na sirku obrazovky, ne? To je nejaka uzka nudle?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Čo trebárs checkbox na prevádzanie obrázkov na linky naprieč celým Nyxom, v pošte aj v kluboch?
    IDLE
    IDLE --- ---
    Když už jsme u těch obrázků, mám nějakou možnost, jak si omezit velikost obrázků v diskusích? V nastavení vidím akorát něco o náhledech obrázků v poště, ale mě jde spíš o to, že když někdo hodí do diskuse plachtu z mobilu, kterou pak na PC scrolluju přes tři obrazovky, tak že by se mi to rovnou zobrazilo nějaké menší.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAINBOF: máš malý péro, že ti vadí, že by si někdo mohl v poště nastavit možnost, aby ho neviděl?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    CLAVEN: jasne. Nikdo mimo tebe to nechce.

Dalsiii
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYX: nejaký update na tú poštu?
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    B3DA: chtěl, ale klasicky jsem ho přečůral 🤫
    B3DA
    B3DA --- ---
    LUCIEN: celkem weird, ze to po tobe google nechtel 🤷
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    B3DA: To mi řekni kdes tenhle EP našel, páč já ho vidím poprvé :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Jsem doufal, ze se nad temahle neprijemnostma domluvime vedle a sem az predneseme nejakej rozumnej navrh.
    [Odlov NYXprasat]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    RAINBOF: technická: oni většinou nemaj malý péro, spíš malý respekt k ostatním a empatii. Jinak souhlas :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    od toho tam je "volitelna volba"
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Je to buzerace vsech kvuli par blbum co maj maly pero. Jako snaha o budovani bezpecneho prostoru je ve skutecnosti posouvani hranic do vlasniho uzemi. Maj se resit loudilove a ne jim ustupovat. To byl opravdu spatny napad.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIDOR: To je dost sraní na to, abych se nějakýho ID jen v poště zeptal "Zdar, je ten monitor eště volnej?" nebo podobný kraviny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELIDOR: jako vazne chces vsechny, s kym si neco napises v poste, pridavat do pratel? ja fakt ne. posta by nemelo byt zadne privilegium nebo podminena vec, je to cesta jak si rychle s nekym napsat cokoliv privatne. Nekomplikoval bych to.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nebylo by reseni, aby zpravu mohl zaslat jen ten, kdo je s prijemcem ve vztahu "přátelé" ?
    - zadost o pratelstvi muze zaslat kdokoliv
    - s zadosti vyjede url profilu, napriklad: https://nyx.cz/search?text=synoptix

uzivatel schvali / neschvali a pak uz se dej vule bozi, zrusit pratelstvi jde vzdy a tim i moznost posilat dickpicky ...

klidne jen jako volitelnou volbu (chci prijmat zpravy jen od "autorizovanych" uzivatelu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam