• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VANEK
    VANEK --- ---
    ANARCHY: Jak se vlastně jmenoval ten klub pro sledování divokého spamování napříč kluby? Nějak se mi ztratil z historie, jméno už si nevzpomenu (jen že bylo hodně divné), a přes témata jsem ho nenašel.

DRAGON: Už nějakou dekádu nedá :-( Haj hou, I for one welcome our new rewritten and non-agile discussion server.

NECROMAN: To mi připomnělo ještě jednu věc: Když na androidu nahrávám fotky např. do facebookové appky, vyskočí mi náhledy seřazené od nejnovějších, takže typicky jednou dvakrát vyberu, schválím, pohoda. Zato na Nyx.cz (v Chrome) se mi otevře file picker v té nejvíc basic a otravné podobě: napřed vůbec vybrat, že nechci foťák, ale soubory; potom chvíli čekám, až se vůbec načte do paměti, co v DCIM/Camera mám, nahoře vidím smazané a nejstarší, takže než tím zoufale skrollovat, praktičtější je nechat seřadit od nejnovějšího, pak teprve vyberu, odkliknu, uff.

Přitom existují webové služby, kde je přidávání fotek podobně BFU GUI jednoduché, ať už je to otázka předání parametrů API nebo nějaké JS knihovny.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: update, zjistil jsem, že aplikaci chyběla práva k Mikrofonu. Když jsem je povolil, tak file picker funguje.
    Otázkou je, zda ten dialog tanto generuje OS, nebo appka, nebo webovka?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    V prohlížečí Edge na Androidu 16 (Pixel Pro 7) mi nefunguje File picker API jak je symbol sponky - zobrazí jen toto i když má aplikace povolený přístup k souborům. Možná je to problém v appce nebo nové verzi Androidu, každopádně je to divné

SITH
    SITH --- ---
    NYX: ano. Mám puštěný nyx, v rámci minut před klasickým odhlášením dle neaktivity dělám něco jiného jinde, a když se vrátím na chrome s nyxem, tak mám rychlou hlášku že jsem odhlášen, ale za vteřinu se zase automaticky přihlásím.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    VANEK: asi by to chtelo do plovouciho okna pridat zaviraci 'X', dost velky na palec.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Za prvé u svých starších příspěvků už notifikace nemám k dispozici, za druhé může jít o cizí příspěvky, viz teď to přihlašování lajkem.
    Ale jo, samozřejmě je to drobnost.

GLOBETROTTER: Mimochodem, můj asi největší problém s Nyxem na mobilu je: otevřu si 100 nových, skrolluju odspoda, v půlce na něco chci reagovat, vyskočí mi to odpovídací okno... a zabere půl displeje a na zbylé příspěvky už není pořádně vidět. Na desktopu prostě zmáčknu Esc, ale na mobilu ho odstraním leda tak, že musím odskrollovat až nahoru, kde je normální okno na příspěvky, a pak složitě zase jet dolů a hledat, kde jsem byl. Přehlížím nějaké Kolumbovo vejce? Nebo nešlo by do mobilního skinu přidat zavírací křížek?
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    SALVATOR: Díky za tip, doteď jsem vždy musel kliknout na "osobní".
    NYX
    NYX --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    A najet na ikonku myší se na mobilu sice nedá, ale minimálně na Androidu na ní můžu dlouho podržet prst a na vršku kontextovýho menu, který se mi tak otevře, si nick můžu přečíst.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Když už jsme u toho, zaznamenává se vůbec u palečků datum a čas?
    NYX
    NYX --- ---
    No treba na mobilu apod si nemuzes na ikonku najet mysi a precist si nick, tak aspon poradi muze napovedet kdyz to bude podle abecedy. A kdyz te na nove upozorni notifikace, muze to u prispevku byt abecedne?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Proč se vlastně lajky pod příspěvky řadí abecedně a ne podle času jako v upozorněních?
    31STITCHES
    31STITCHES --- ---
    NYX: mě změna adblockeru v chromu odhlásila úplně od všeho ... takže možná nějaký nevhodně nastavený adblocker u uživatele ?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Nebude to spis bezpecnostni token?
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NYX: nepozoruju. vsechny session mam prihlasene uz tak dlouho, ze si ani nepamatuju, kdy jsem se prihlasoval naposledy
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NYX: Já to potvrdit nemůžu. Nezapomněl jen při přihlášení zaškrtnout "pamatuj si mě"?
    NYX
    NYX --- ---
    Ma tu nekdo problem s tim, ze by vas nyx kazdou chvili odhlasil sam od sebe? Treba po chvili neaktivity apod?

Mam to hlasene od jednoho cloveka a nejak nechapu jak by se to mohlo dit, tak jestli hledat nejaky problem u me nebo u nej.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Když si v mobilní verzi u konkrétního klubíku otevřu seznam práv jednotlivých ID, tak se mi vlevo sloupec ikonek smrskne na tak 1/10 šířky. Abych ty ikonky viděl normálně, musím telefon otočit naležato.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw jeste poznatek, tak #tag by mel zobrazit jen zpravy s tage #tag
    ale zobrazuje to urcite procento zprav i bez tohoto tagu
    viz zde by to melo ukazat jen prispevky s tagem #zprava

[3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Fuck Around And Find Out]
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    NYX prosim, mohl bys u tagu dat tlacitko nejen na +tagy, ale soubezne na -tagy? nebo povolit zadani negace tagu? tzn nejen "tag" ale i "-tag" ?
    nyni zadat -tag nelze, tzn to musi clovek delat na xkrat rucne

priklad: nekdo nechce sledovat prispevky s neajkym tagem (zde #kecy), tak nyni to funguje tak, ze musis kliknotu na tag #kecy (zobrazi se ti jen prispevky s tagem #kecy a ty pak rucne musis do vyhledavani dat -#kecy, abys udelal revezni vyhledavani prispevku), nebo pochopitelne rovnou rucne pokazde do vyhledavani napsat: -#kecy

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    UNTOY: alternativne, kazdy account by mohl dostat hlasovaci "grammarnazi" tlacitko. asi v /profile/, aby to neplevelilo UI zprav a diskuzi
    po nasbirani urciteho poctu hlasu, by se ti pres roh avataru zobrazilo
    a vsichni ostatni uzivatele by vedeli, ze veskere tvoje prispevky rypajici do gramatiky, pravopisu a jinych pokusu o eliminaci jazykove entropie, muzou zvesele ignorovat ¯\_(ツ)_/¯
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DRAGON: hh koukam ze mistni spinster autistka zasekla na prvnim stupni gymnazia te poctila svymi "radami" hh. Nezapomen ze jde navic o bytost co opravuje lidem vyslovnost a prizvuky, klidne rodilym mluvcim... esence analniho nedopochopeni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam