• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GILHAD: jasne, tomu rozumim :) spis mi slo o to, jestli to neni trosku kanon na vrabce, ale mozna sem Elidora pochopil asi trosku jinak, co se use case tyce.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    V Ism obcas jako spoluspravce promazu zbytecnej chat, ale jinak je to imho na majitelich klubu jakou formu diskuze tam nastavi a ten kdo ji nebude dodrzovat dostane RO nebo ban ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    existovalo par diskuzi kde defaultne nebylo pravo psat a udeloval jej majitel jen proverenym lidem. vicemene to sedi na problem, pokud chapu spravne. jakkoliv ne dokonale.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    DRAGON: Jsou kluby, kde se 40 kravin za hodinu ztrati v sumu a za dve hodiny to uz nikdo nikdy cist nebude.
    A pak jsou kluby, kde je prispevku par a clovek se k nim vraci opakovane.
    Co funguje pro ty prvni nefunguje pro ty druhe a naopak.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    DRAGON: Ano, akorat ze pak v te diskuzi nebudou hovadiny :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANARCHY: to samé lze aplikovat i na moderatory, ne? :)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DRAGON: Pokud je admin diskuse špatný a nedělá nic pro to, aby ta diskuse fungovala, potom ani nebude mazat hovadiny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANARCHY: no přesně na FCB jsem si vzpomněl, když člověk někam něco napíše z protože potřebuje s něčím například poradit a admini mu schválí post za několik dní, což už může být pozdě. Samozřejmě chápu stinnou stránku taky. Od toho je nicméně v diskuzi admin, kterej debily nebo spammery může máznout klasicky.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANARCHY: *tolerování
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DRAGON: Well, mrkni se na Facebook kam vede tolerance debilů...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    A je to fakt nutný? Musí se fakt pořád řešit to, jak někomu zakazovat psát na diskuzáku? Jako chápal bych to u někoho, kdo bude napříč nyxem promovat Turka nebo podobný extrémy, ale nikdy sem nepochopil tu potřebu mazat lidi na diskuzáku, když se trochu OT zakecaj v nějakým klubu určeným pro jinej topic. A co jako? Bere to místo na serveru tak hrozně? Nyx to nezvádne? Vy neumíte něco přeskočit a číst jiný text? Tomuhle fakt nerozumím, pokud si pár lidí potřebuje něco říct, tak si to řeknou, za hodinu dvě je klid, jede se dál. Viz klub ISM, někdo se může zbláznit, že lidi, co tam hoděj fotku s kolama a ostatní jim něco komentujou a chvíli se o tom zakecaj, tak tam napsali deset, dvacet, nevím čtyřicet příspěvků? Skončil svět? Tomuhle fakt nerozumím. Neustálá potřeba něco banovat, mazat. Nechápu to.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DNF: Je to vanilla. Onehdá měl kdosi v roky poklidným feedu na Redditu stupidně agresivní attention whore komentáře a místní ho během pěti minut vymínusovali do neviditelna.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ELIDOR: Myšlenka to není úplně marná, ale:
    V jakejch číslech na nyxu očekáváš natolik osvícený moderátory, že schválej pro zobrazení i příspěvek, se kterým nesouhlasej? V nižších nebo vyšších jednotkách, jako správnej optimista?
    A jakej přesně je pro tebe rozdíl mezi tím, když moderátor povolí chtěnej obsah a tím, když smaže nechtěnej obsah? Pro mě teda minimálně v tom, že druhej způsob definování obsahu vede k větší životaschopnosti klubů. Kdybych měl řešit, jestli můj post moderátor povolí, tak se na to zhusta vyseru a nenapíšu radši nic.
    DNF
    DNF --- ---
    QWWERTY: na redditu se da tusim nastavit threshold od kolika minusek to zabaluje (ale mam nejaky addony, nevim jestli to je z vanilla)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ELIDOR: "approval only" zni jako echo chamber generator
    to uz mi dava vetsi smysl model ala imgur nebo 9gag, kdy prispevek zustava dostupny, ale z duvodu hodnoceni se zobrazuje akorat placeholder a obsah se zobrazi jenom na explicitni rozkliknuti

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Návrh na novou funkci: Moderovaná místnost / moderované příspěvky

V některých typech klubů (zaměřených na kvalitu obsahu, nikoliv chatování) je problém s příspěvky bez přidané hodnoty, které pak musí být zpětně mazány moderátory.

Současná práva v klubu jsou: číst, psát, mazat, úprava nástěnky, správa uživatelských práv a možnost, aby anonymní uživatel viděl nebo neviděl obsah.

Navrhuji přidat volitelnou funkci: moderovaný klub. Pokud by byla zapnutá, příspěvek běžného uživatele (s právem „psát“) by se po odeslání zobrazil jen jemu, moderátorům a majiteli klubu. Pro ostatní by byl viditelný až po schválení moderátorem.

To vyžaduje nový typ role: moderátor. Moderátor by měl možnost schvalovat příspěvky ostatních uživatelů, jeho vlastní příspěvky by se zobrazovaly ihned bez schválení. Správce práv by mohl rozhodnout, zda moderátor bude mít navíc i právo mazat příspěvky nebo spravovat další nastavení.

Upřesnění:
    - tato funkce není určena pro spamové místnosti;
    - v jednom klubu může být libovolný počet moderátorů;
    - samotná role moderátor zajišťuje pouze možnost schvalovat cizí příspěvky a přispívat bez schvalování;
    - správce práv může tuto roli kombinovat s ostatními právy (např. mazání příspěvků, správa uživatelů) nebo je naopak odebrat.
    - od/nastavit klub jako moderovaný může pouze majitel

pokud by to někoho zaujalo a chtěl to dotáhnout ..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SITH: V nastavení vidíš přátelé i ignorované a tam se dá jen rozkliknout user a upravit nastavení

https://nyx.cz/people/settings
    SITH
    SITH --- ---
    je nějaká možnost "mass change" nebo rychlé správy nastavení ignorací?
    příklad:
    mám v ignore třeba 30 ID které se tu nasčítala za 20 let co tu jsem
    80% z nich už jsem třeba nechodí, takže to není třeba
    chci si je všechny smazat a začít dělat ignore list od znova, dle aktivních lidí

nyní ale musím jít id pod id a přes tři prokliknutí to smazat. Je možnost to udělat nějak rychleji? thx
    NYX
    NYX --- ---
    Aha, on se vygeneruje, ale nejak chybne. Takze nejaky bug v tom jpeg encoderu. Mrknu na to.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nevygeneroval se znova

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam