• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    PLECH: No jo, ten vyssi defaultni limit me nenapadl. Dobry postreh.
    PLECH
    PLECH --- ---
    NYX: Ahá! To je náhrada za neexistující tlačítko scrollování na konec, dík, to mi hodně vrtalo hlavou.

Nicméně pořád to přece není totéž. Když mám defaultně vidět 50 zpráv, z nichž je 30 nových, tak end mi dojede až na tu padesátou, ne na třicátou.

Jako já to přežiju, nechci ti přidělávat práci. Ale kdyby v nějaký další verzi tlačítko svítilo i na širší obrazovce (kde je přece místa víc), tak by to možná ocenil i někdo další :)
    NYX
    NYX --- ---
    PLECH: Na siroke obrazovce mas nejspis k dispozici klavesu End co udela to same rychleji?
    PLECH
    PLECH --- ---
    GURBON: fskutečnosti ta funkce není stejná. Když jsou např. čtyři nový příspěvky a kliknu na "4 NOVÉ", tak vidim jen ty čtyři místo celý diskuse. Zatimco na tý úzky obrazovce vidim diskusi úplně normálně, ale tlačítkem mi to doscrolluje dolů. Zajímalo by mě vyjádření maestro NYX, jaký je důvod, že tlačítko "Na první nový" je jen při úžký obrazovce.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Že odkaz se zobrazí jako surové URL a ne rozparsovaný do lidsky čitelného formátu jako [VANEK @ nyx :: pripominky uzivatelu] . Ono teda by tržiště asi potřebovalo lepší TITLE i s kategorií...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CUKI: Obyčejné ignore nefunguje - je třeba nějaké "Ignorovat v tržišti"
    CUKI
    CUKI --- ---
    Jen takový dotaz. Přijde mi naprosto super tu mít to tržiště, přeci jenom se domlouvat s nějak ověřeným člověkem je mnohem jednoduší než někde na Sbazaru. Nikdy jsem tu neměl jedinou špatnou zkušenost.

Ale nedalo by se něco dělat s těmi tapetami stále stejných inzerátů na odpad? Posunout je někam dozadu? Nebo je jinak filtrovat/igorovat? Konkrétně třeba stálé tapety od ID KAAA1903 a FIMFARUM ? Které tu roky běží stále dokola.

Jako můžu uživatele šoupnout do ignoru. Ale já proti těm uživatelům jinak nic nemám. Všiml jsem si, že zdaleka nejsem sám koho to irituje.
    NYX
    NYX --- ---
    VANEK: Ted nevim co presne myslis?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Proč musí mít název poznámky minimálně 5 znaků?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    RAVEBOY: A Nyxovi jsi napsat zkusil?
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Cheers, kámoš tady na NYXu léta nebyl a vypadá to, že se nemůže dostat dovnitř. V poště se mi v seznamu uživatelů objevuje, s kým to mám řešit?

DÍX/RB
    PLECH
    PLECH --- ---
    GURBON: cool, to jsem si nikdy nevšiml. Budu muset víc mířit, ale řeší to problém.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PLECH: na prvni novy se nejlip skace kdyz v seznamu diskuzi nekliknes na jmeno diskuze, ale na cervene cislo, ktere pocita nove prispevky
    PLECH
    PLECH --- ---
    Uniká mi něco, nebo je možnost skočit na první nový příspěvek dostupná jen při úzké obrazovce? Dělám někdy to, že si zmenším okno, abych mohl tlačítko použít, pak okno zase zvětším.

VANEK
    VANEK --- ---
    VANEK: Parser HTML v příspěvcích nezvládá tržiště?
    https://nyx.cz/market?category=499
    L4MA
    L4MA --- ---
    FRK_R23: NAGASAWA: pro oci nevidim, diky. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    L4MA: na webové verzi klikni na záložku "Úvod" a v pravém sloupci nahoře uvidíš aktuální cifru.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    L4MA: Klikni vpravo nahoře na "gate" a tam to je.
    L4MA
    L4MA --- ---
    prosim, jak zjistim kolik mi zbyva premiovky?
    VANEK
    VANEK --- ---
    URL záloh [nyx :: pripominky uzivatelu] se přepíše do stejného formátu jako běžný odkaz na diskusi [nyx :: pripominky uzivatelu] ; to mi není úplně šťastný UX.
    MATHEZ
    MATHEZ --- ---
    je nejak mozny vypnout notifikace o palečkách pro lidi který nezajímá kolik palečků nahoru člověk dostal,?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam