• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    IOM_NUKSO: přidávám se k dotazu a žádám možnost v nastavení to vypnout.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NAVARA: skoci mi to po nejaky x-ty, ale pak musim stejnak scrollovat dolu, nez se dostanu na ten prvni neprecteny, akorat neklikam na to listovani.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak se to chová, když klikneš na poslední příspěvek v klubu, kde máš třeba 300 nepřečtených?
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    IOM_NUKSO: listování strankama zůstalo nahoře, takže teoreticky "jde".
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ten infinite scroll je pekne votravnej a neda se ted kvuli tomu listovat stranky. Lze to nejak vypnout? To nekdo poptavall, ze to muselo byt? :) A kdy bude editace odeslaneho prispevku? :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    HOWKING: Ano, v místech, kde vyskakují notifikace na nové příspěvky, dávají mnohem víc smyslu než o x desítek postů níž. (Natož když člověk čeká ve [4:44:44 # KDO BUDE DŘÍV? # ╔╦╬╦╗ (cti hrabe) # PICHACKY NYXU] ...)

To ni připomíná dlouhodobý pet peeve, že rámeček "přišli jste přes odkaz na příspěvek, který už neexistuje" by neměl být nad editačním oknem, ale v místech, kde člověk automaticky čeká ten odkazovaný příspěvek.

To Be Continued, až přijedu ke klávesnici.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mě docela chybí, že nevidím, kdo je přítomen v auditku. Asi by se ty ikonky přítomných měly dát někam nahoru.
    NYX
    NYX --- ---
    V cem to peklo spociva?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    Možná bych to udělal jako volitelné nastavení - pro ty, co jedou na vytáčecím modemu ;-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    NAVARA: Už jsem to vyzkoušel a ano, je to peklo. Kdyby tam aspoň byl ovládací prvek…
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MARASAN: Přesně - v posledních, kde by to dávalo smysl to není :) Ale oceňuji, že je to v hledání.

V klubu mi to dává smysl pouze v případě, kdy je tam více postů než se vejde na stránku (100+), protože v opačném případě prostě jen skočím na poslední a čtu nahoru - do již přečtené historie netřeba.
    NYX
    NYX --- ---
    Opraveno, diky
    VANEK
    VANEK --- ---
    SKAFF: Jenom v anglickém interfacu; holt se zapomnělo na jeden string.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Reference ukazujou podivnost. U negativních je normálně negative

NELLAS
    NELLAS --- ---
    A nešel by ten infinite scroll volitelně vypnout v nastavení? Když mám nastavených svých xx příspěvků jako volitelných, tak bych ráda, aby se mi to zobrazovalo podle toho nastavení i nadále :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    Seznam lidí v diskusi rozhodně přesunout nahoru, kdo má pořád skákat sem tam.
    (Ještě jsem to infinite pořádně nevyzkoušel, ale bojím se, že to pro mě bude změna k horšímu.)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LAUNCHER: ja bych dal infinite scroll do /last
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ten nove pridany infinite scroll je super, diky 👍

[NYX @ nyx :: novinky v systemu]
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NYX: ale tlacitko refresh prosim konecne vratit! :)
    NYX
    NYX --- ---
    Ja mam asi 80 veci v upominkach a kouknu do toho kdyz mam cas. Jen posledni dobou moc nemam cas, no 🤷🏻‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam