• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: aya zlobí také, pigcore také, z toho co jsem tak náhodně zkusil.
    NYX
    NYX --- ---
    Blbne to i v jinem nez dark skinu?
    NYX
    NYX --- ---
    TARMAQ: Tusim odkud vitr vane. Opravim.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Jop, to samý v aktuálním Chrome, Win 11 Pro x64
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAGASAWA: Chrome Android/PC - jo, hlasovat jde, ale neukazuje se nijak viditelně, která volba je zaškrtnutá.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TARMAQ: Mam stejnej problém. Akorát hlasovat jde, ale nevidím zaškrtnutou volbu. Safari / Mac Mini
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    Přestalo mi fungovat hlasování v anketách. Neměnilo se v poslední době něco? Nejde mi to na PC ani v mobilu v prohlížeči. Projevuje se to tak, že nemůžu zaškrtnout radio button.

PC (OpenSuse Tumbleweed): Chromium - Version 143.0.7499.192 (Official Build) stable (64-bit)
    Android 15 telefonu, Chrome 144.0.7559.76
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, šlo by, aby se při přesunu bloku z Nastěnky do záhlaví to stávající nepřepsalo, ale pokud tam nějaké je, nejdřív se přesunulo do archivu? Když klub spravuje víc UID, tak pak dochází k nevratným nehodám.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Driv kdyz clovek rozklik pres "123 Nových" auditko a pak sel sipkou zpatky k nejnovejsim prispevkum a dosel na 1. stranku, tlacitko pak uz nic nedelalo. Ted dalsi klik hodi na prazdnou stranku kde jsou jen ty sipky.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    do kudlanky

GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Mám nastavené, aby se mi nezobrazovaly odpovědi na příspěvky ignorovaných ID. Odpověď na odpověď se ale zobrazí a tu předchozí odpověď si pak můžu zobrazit ručně. Nemůžu ale na ni dát palec nahoru, to je zablokované. Má to tak být nebo je to systémová chyba?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    CAIDEL: mne se ten aktualni (dolu) libi, kdyz se divam treba na diskuze, co jsou galerie, recenze a podobne
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    WOODMAKER: Hej. Pro stávající autoscroll popravdě moc nevidím use case, ale ten načítající nové by smysl dával kdykoli člověk vleze někam, kde je 100+ aby na nové nemusel postupně stránkovat (přes /first-new, takže by vlastně dávalo smyslu tu funkci aktivovat vždycky jenom v tomhle konkrétním případě)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    a smerem nahoru by ten autoscroll nesel? Jako ze otevru diskuzi kliknutim na cerveny a pak ctu od nejstarsiho neprectenyho.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To už ale ovlivňuješ třetí lidi, kteří si vás ani jednoho do DI nedali + máš posty, kde lidi reagují na více lidí současně, aby netapetovali
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: pravděpodobně nevidí hned, protože tam místo té reakce je info o tom, že je třeba aktivně kliknout pro extra zobrazení...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Da se nekde v settings nastavit aby lide, ktere mam v DI nevideli ani reakce na me?
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    CAIDEL: Teď jsem to zkusil, ukázalo mi to nejstarších (já nevím, asi 100) nepřečtených - príma - ale když jsem z toho vyskočil, tak už tam nebylo nepřečteného nic (přičemž by tam mělo být ještě asi 1300 které jsem nikdy neviděl).

Nešlo by to udělat tak, že by se u toho klubu pamatovalo místo kdy jsem naposled byl někde v něm tak jaký nejnovější příspěvek jsem viděl (čili při zobrazení vzít datum a čas prvního příspěvku na stránce a porovnat s uloženým a uložit to novější z nich)?

Tkaže rychloobrátkové kluby bych mohl dočítat čas od času po stovkách příspěvků (nebo kolik by byla stránka) a nemusel bych stylem všechno nebo nic?
    CUKI
    CUKI --- ---
    CAIDEL: Takže žádná změna? V čem je tedy problém?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    CUKI: Kliknutí na klub ze sledovaných vede do klubu, ale kliknutí na to červené "78 NOVÝCH" přidává do URL /first-new, což skáče na první nepřečtený (klíčový rozdíl při sto a více nepřečtených).
    CUKI
    CUKI --- ---
    NAVARA: Aha já z toho co jsem tu četl jsem pochopil, že už to takto nefunguje, ale nemám možnost to jak vyzkoušet. Odskok na odpovědi na mé příspěvky ale na tuty nefunguje už dlouhou dobu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam