• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KOUDY: To budou pozvánky na akce a do klubů od spamerů
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NELLAS: Ja nevim jestli uz to tam neni jako to "ignore invites" :D..Kazdopadne kdyztak se prida jen dalsi checkbox a dite zustane cely.

CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    VANEK: Ale kdo to bude opečovávat?
    VANEK
    VANEK --- ---
    MARASAN: Tak to se dá v principu řešit userscriptem jako na Okounu. Akorát kde vzít a nevibecodovat, žejo...

GREATDRAKE: Založil bych uživatelskou akciovku; já myslím, že by se nacrowdsourcovalo – kolik by lidi jen ušetřili na prémiovkách!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KOUDY: Tím vyleješ dítě i s vaničkou, ne všichni pozvaní jedním ID musí být mulťáci a i když je ten původní podle tebe třeba kretén, může pozvat i fajn lidi. Já bych to určitě nechtěla (a stejně si myslím, že by ti to pak mělo sežrat sloty :D).
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    A co DI na ID a automaticky jim pozvankova idcka? Me by to usetrilo tak 70% ignorelistu.
    NYX
    NYX --- ---
    MARASAN: Jako jo. Hodne by to zkomplikovalo vyhledavani, upozornovani na nove atd. Ty ignory maji spousty dopadu bohuzel :-/
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Chtit Ignore pro vybranyho usera _jen_ v ramci jedne diskuze je příliš? Je to tu zas?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    IOM_NUKSO: Metě? Muskovi?
    NYX
    NYX --- ---
    Ne, jsme to ja, Aether, Anarchy, Harald.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    PATISLAV, NYX: Ok, seznam neexistuje, zeptám se konkrétně: jsou mezi nimi ids Navara a Koudy?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    IOM_NUKSO: šla s tímhle k čertu.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    NYX: jde z tebe dojem, ze te ten nyx uz hodne nebavi. Tak to prodej
    NYX
    NYX --- ---
    Tak uz to tam asi neni. Taky to nenachazim.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    NYX: v základní nápovědě není. Je nějaká advanced nápověda?
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Taky tuším, že tam býval, ale to už je hodně dávno, asi ještě Před Přepsáním.
    NYX
    NYX --- ---
    HWLLFFRDD: Zadny pristup do privatnich diskuzi nemaji.

Vim, ze existuje vyjimka, ze pokud je verejne pristupna diskuze, mohou do ni admini i pokud jim tam nekdo explicitne pristup zakaze, ale ted z hlavy nevim jestli tohle plati pro vsechny nebo jen pro me. Seznam je tusim v napovede.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Dotaz, a omlouvám se pokud se tu na něj už odpovídalo, nepodařilo se mi dohledat
    Je tu nějaký okruh uživatelů s plnými administrátorskými právy. Snažil jsem se najít nějaký jejich seznam, myslím že jsem ho někde někdy viděl, teď se mi to nepovedlo.

Tihleti admini, do jaké míry mají přístup do privátních diskusí?
    STARF
    STARF --- ---
    opet prichazim s pripominkou ohledne ikonek :)
    v poste neni videt offline/online ikona v ramci listu "posledni konverzace"
    VANEK
    VANEK --- ---
    SPIKE411: No atribut "referrerpolicy" (např.) v IMG má být "no-referrer" se spojovníkem,
    Referrer Policy
    https://www.w3.org/TR/referrer-policy/#referrer-policy-no-referrer
    nicméně atribut "rel" v A má být bez; mají v tom bordel, no
    HTML Standard
    https://html.spec.whatwg.org/multipage/links.html#link-type-noreferrer
    (ale taky píšou, že přidávat k noreferreru ještě noopener je zbytečné, že je to nadmnožina).
    Proč jsou na Nyxu escapované i ty spojovníky, to netuším, ale na funkci to snad nemá vliv. Plus mi teda inspektor upozorňuje, že každý
    span class='icon-entypo icon-bookmark'
    má o jeden zavírací tag navíc.

A ještě ten obrázek, co to udělá (i když chování v záhlaví může být úplně jiné)…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam