• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    PES: Ono to nikdy nebude úplně "dovychytané".
    Stačí, když máš někoho v DI (z jakéhokoliv důvodu), a on se někde jinde účastní smysluplné diskuze - a ty uvidíš jen část diskuze a občas ti uniká kontext - a když něco přidáš, někdo ti může nadávat za zkytečnou duplicitu, protože už to v diskuzi je (jen ty to nevidíš).
    A u DI to samozřejmě platí oboustranně, protože ani ti tebou "banovaní" nevidí tvé příspěvky a tedy i oni můžou vytvářet duplicity - a trpí tím ti, co vás vidí oba.
    VANEK
    VANEK --- ---
    KRAMERIUS: Asi tak; je to (nedootestova/tel/ná) fičura s unintended consequences.
    PES
    PES --- ---
    KRAMERIUS: Jenom není dovychytané co všechno to má při zavedení projít a odmazat 🤣🤣🤣
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    YBUKO: Bug je celý koncept DI - ale je to jen můj osobní názor. :-)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    YBUKO: štvalo mně to, takže jsem smazal komplet všechny zprávy v poště a až potom to upozornění na nepřečtené zprávy od člověka v DI zmizelo. Nicméně za mně to je bug.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Technická, když mi někdo píše do pošty, já to nechci číst a dám si ho do DI, tak sice nevidím co mi píše, ale pořád mi vlevo nahoře svítí jeho jméno s nepřečtenými zprávami. Které přišly ještě před vložením do DI. Nemůžu se toho teď nijak zbavit, protože k jeho zprávám se po vložení do DI už v poště nedostanu a nepřečtu je.
    Nejde to opravit ať to upozornění na nepřečtené zprávy v poště s vložením někoho do DI zmizí?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LUCIEN: Mystery! Můžeme jen doufat, že rollback při nasazování podpory pro markdown, která brzy přijde :o
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    NAVARA: A co se stalo?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    To bylo ale napínavý!
    NYX
    NYX --- ---
    No radeji bych se tomu vyhnul.
    VANEK
    VANEK --- ---
    NYX: Tu nemáš useragent různý podle domén? ;-)
    NYX
    NYX --- ---
    Poslední život na světě (2003) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/130905-posledni-zivot-na-svete/prehled/

Tak snad uz to slape spravne. Jen teda uvidime jestli tenhle user agent zas nebude problematicky pro jine weby.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    dalo by se pls něco udělat s tim ČSFD?

viz 31STITCHES:
    NYX
    NYX --- ---
    On to byl ten samy problem :)
    PES
    PES --- ---
    NYX: to odpočítávání mohlo zůstat klidně "rozbité"...
    NYX
    NYX --- ---
    Opraveno, diky za info
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Dotaz, není teď nějakej problém s prémiovou verzí?

V pondělí jsem zaplatil a ještě nenaběhla, což by mě nějak netrápilo, se stane, ale zároveň mi už nějakou dobu, minimálně 5 dní neubývají dny - pořád mi jich zbývá 20.

já jen abych nebyl 65465498 u NYX v poště kterej někde přehlíd že se něco takovýho děje a řeší :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    taky mám chybku

drag and drop soubor se jménem ve formátu soubor_0.1.zip ukousne z názvu tu ".1" (minimálně v poště)
    NYX
    NYX --- ---
    ELIDOR: Mne to funguje 🤷🏻‍♂️

Navic je tam ten autoload, takze by to mohlo byt reseni i kdyby to neslapalo?

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nejde zkombinovat #TAG a vyber mnozstvi stran (vzdy jen po 20)

priklad zde
    [Za Paywallem? 🔐🗝️ Odemčeno. 🔑🔓 klub se 4 pravidly v záhlaví]

chci dat tag #archivovano a soucasne chci vic nez 20 vyskytů
    jakmile dám jinou hodnotu, tak se resetne vyhledavani TAGu, pokud vratim TAG, tak se mnozstvi resetne opet na 20

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam