• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NARMOImperial Dawn - Role Play Ultima Online Shard
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    abych nezapomel na zmineny endor .. tak cerven 2003
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    stejne stare +- white & black (rijen 2001); rhiannon (rijen 2001); anthoria (prosinec 2001); dispar (open brezen 2002); moria (cervenec 2002) dark paradise 2 (cervenec 2002); ...
    DEJV
    DEJV --- ---
    TAJEN: pocky oni dokazi neco drowi adepti udelat? ja jen ze jsem je v pojode zabijel v medvedi kuzi anizby mi neco udelali, kdyz nepocitam chvaleni meho mece a klaneni se mi.
    VAI
    VAI --- ---
    Narmo: On má Elidor napůl pravdu. Veřejný betatest byl skutečně spuštěn začátkem roku 2002, ale před ním byly dva alfa testy (jeden ještě před tím než sem přišel na ID:o)).
    Jinak sem se jen tak ze zájmu díval který z shardů krom kelu a dp je na české scéně jak dlouho a nenašel jsem starší (morie o rok mladší, endor o necelý rok, anthoria a rhiannon už neexistují a pak už moje paměť nesahá :o) ). Ikdyž v tom počtů shardů a parodií na shardů v ČR se nedá vyloučit, že jich ještě pár starých bude. :o)
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    takze prej se to nejak muze HAxnou prez nejakej Hax editor kterej vam to umozny Instalovat znova... hm hm
    NARMO
    NARMO --- ---
    elidor: řekl bych, že admin to ví lépe než ty :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No nevim jak mezi humikama ale kdyz sem poznal coseto nastehovalo za powl do windu byl sem vcelku zdesenej..
    JONKA3
    JONKA3 --- ---
    TAJEN: pesimisto :) takovi jsou i mezi lidma
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No libi hmm.. toe fain.. nez potka nejakyho drowiho adepta :((
    VAI
    VAI --- ---
    Dark_Cleric: To rádi slyšíme. :o)
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    sHARD SE MI ZACINA LIBIT,TED JENOM PORESIM TY dVE INSTALACE A FRN FRN :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VAI: jak vidis tak se pletes. na ID nemuzes byt 5let, pokud byl spusten v roce 2002. matematicky to nelze vysvetlit jinak, nez ze jsi bud z budoucnosti, nebo .. hmm? :), nicmene uznavam ze existence shardu Black Mountain je mi utajena.
    resim neresim ... nechci se dozit rybarskych ci mysliveckych mir i v ultime .) bohate staci mnozstvi lidi co hraji ultimu 10let .)
    VAI
    VAI --- ---
    Jen nechápu proč to řešíte. :-)
    VAI
    VAI --- ---
    Elidor: Rád opravím. Jsem na ID cca 5 let a minimálně rok před mým příchodem shard existoval. Pro tvé info, vznikl pod jménem Black Mountain(ještě dříve...), ale to jsou skutečně prehistorické doby...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VAI: nepletu-li se .. pak ID vznikl v roce 2002 .. neverejna beta je od 8.4 2002 .. opravte me pripadne.
    6let to neni ani nahodou ..
    VAI
    VAI --- ---
    Dark_Clerik: Server ID běží více jak 6 let a prošel za tu dobu opravdu mohutným vývojem.
    Sunbeam řekl asi nejvhodnější způsob řešení.
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    takze... mam nainstalovanou DP verzi... zalohuju ji a mam nainstlaovat jeste jendou UO ? na to ale je prej nejakej programek...
    SUNBEAM
    SUNBEAM --- ---
    tak tak, stačí mít na disku jednu kopii pro ID a jednu pro DP a jen přejmenovávat adresáře, asi nejlepší řešení bez větších zásahů a různých podloudných programů
    ARIBETH
    ARIBETH --- ---
    Dark_Cleric: Budes mit dve instalace UO...

Nemuzes jen prehazovat soubory...
    DARK_CLERIC
    DARK_CLERIC --- ---
    to zase budu muset predelavat soubory ne? co takhle zalohovat DP ... pak nahodit soubory z ID a pak je taky zazalohovat a prehazovat mezi sebou ne? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam